Terug

Leasen bij Haaima Hylkema

Autolease in Friesland

Bij Haaima Hylkema kun je voor alle automerken terecht voor een lease oplossing. Nieuwe en gebruikte personenwagens én bedrijfswagens, particulier en zakelijk. We hebben voor iedereen een leasevorm. Lange en korte contracten, privé lease, grote wagenparken en zakelijk. Via onze verschillende merken kunnen we verschillende lease vormen aanbieden.

Vraag ons altijd naar het juiste advies passend bij uw situatie.

Sparren over lease? Wij bellen jou!
Full Operational Lease

Full Operational Lease

Wil je volledig ontzorgd autorijden en zelf bepalen welk automerk je rijdt? Dan is Operational lease iets voor jou. FGD Lease koopt de auto die je wilt en houdt deze op naam. Met Operational lease staat de auto niet op jouw balans waardoor jouw financiële middelen beschikbaar blijven voor de bedrijfsvoering.

  1. Géén administratieve rompslomp
  2. Slechts één vast bedrag per maand

Meer informatie

Financial Lease

Financial Lease

Met financial lease weet je altijd waar je aan toe bent. Je least de auto, maar zorgt zelf voor onderhoud en beheer tegen een verrassend laag tarief. Groot voordeel is dat de na betaling van de volledige financiering de auto van jou is.

Meer informatie

Private Lease

Private Lease

Voor een vast bedrag per maand rijd je een nieuwe Fiat, Jeep, Abarth, Opel, Citroën, Suzuki of Peugeot. Al het onderhoud, reparaties en schades worden bij ons voor jou opgelost. Ook nemen wij de verzekeringen en wegenbelasting voor onze rekening.

Meer informatie

Sale & Leaseback

Sale & Leaseback

Extra kapitaal nodig? Kies dan voor Sale & Leaseback. Hierbij verkoop je jouw auto aan de leasemaatschappij en lease je de auto direct weer terug. Op deze manier blijf je rijden in jouw eigen auto maar creëer je extra liquide middelen welke je kunt investeren in de ontwikkeling van de onderneming.

Meer informatie

Occasionlease

Occasionlease

De levertijden op nieuwe auto’s zijn lang en soms ben je op korte termijn al een betrouwbare auto nodig. Je wilt niet teveel betalen of heb de auto maar voor een kortere periode nodig. Een goede reden om via Haaima Hylkema een tweedehands leaseauto te leasen.

Meer informatie

Short Lease

Short Lease

Wanneer je voor een korte periode een auto bent heeft, kun je een shortlease auto inzetten. Met korte periode kun je denken aan een tijdelijk project of een werknemer met een dienstverband van een jaar of de inzet van auto’s tijdens projecten en evenementen.

Standaard inbegrepen

  • Verzekeringsdekking
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Alarmcentrale 24/7
  • Wegenbelasting
  • Vervangend vervoer

Meer informatie

FGD Lease

FGD Lease

FGD Lease is de partner van Haaima Hylkema als het op lease aankomt. Samen met jou durft FGD Lease nieuwe wegen te ontdekken en te focussen op mobiliteitsoplossingen voor de toekomst. Elektrisch rijden, leasefietsen en een mobiliteitskaart waarmee je ook toegang krijgt tot o.a. het openbaar vervoer, zijn voor FGD Lease nu al vanzelfsprekend.

Meer informatie

Onze sparringspartners

Wil je een keer sparren over wat lease van Haaima Hylkema voor jouw bedrijf  kan betekenen? Laat je gegevens achter en Jacob of Erik neemt contact met jou op.