Terug

Garantie

Bij Haaima Hylkema doet u zaken op zijn Frysk: betrouwbaar, correct en afspraak is afspraak. Bekijk en koop uw auto in onze webshop én u kunt snel rijden. Iedere auto is rijklaar, daardoor staat de prijs ook vast, alle actiegelden zijn al in de prijs verwerkt. Indien er met subsidie geadverteerd wordt, dient u zelf de subsidie aan te vragen en is het onder voor behoud van de voorwaarden of u daarvoor in aanmerking komt. Elke auto is in topvorm en wordt binnen 5 werkdagen bij u thuis of op locatie geleverd.*

Dit is dus inclusief:

Optionele services

*Vraag naar de mogelijkheden, onder voorbehoud financiering.
** Vraag naar de voorwaarden, afhankelijk van model/merk.

Afleveringspakketten

Standaard worden onze auto’s rijklaar aangeboden; daarnaast bieden wij afleverpakketten aan. Kies voor zekerheid of meer voordeel, kies het afleverpakket dat bij u past.

Bekijk onze afleverpakketten

Meer weten over onze merkspecifieke garanties?

Per merk verschillen de garanties en verlengingsmogelijkheden. We verwijzen u graag door naar de merkspecifieke pagina’s voor de garantievoorwaarden.

Abarth Garantie

Abarth Garantie

Duik zorgeloos in rijplezier met Abarth, waar elke aankoop wordt ondersteund door 2 jaar garantie. Onze belofte van betrouwbaarheid zorgt ervoor dat uw Abarth-ervaring niet alleen opwindend is, maar ook gepaard gaat met gemoedsrust. Ontdek de wereld van sportieve prestaties zonder compromissen en geniet van elke bocht, wetende dat Abarth voor uw gemoedsrust zorgt.

Abarth Garantie

Citroën Garantie

Citroën Garantie

Bij Citroën houden houden ze van de auto’s die ze maken. U bent waarschijnlijk ook dol op die van u en wilt uw investering goed verzorgen. Om u te ondersteunen, biedt Citroën voor de Citroën modellen een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar zonder kilometerbeperking. Deze kunt u ook uitbreiden met een verlengde garantieverzekering.

Citroën Garantie

Fiat garantie

Fiat garantie

Fiat biedt doorgaans een fabrieksgarantie op nieuwe voertuigen, die de koper beschermt tegen fabricagefouten en defecten gedurende een bepaalde periode of kilometerstand na de aankoop. De exacte details van de garantie variëren per model en regio, maar het is gebruikelijk dat het enkele jaren of tot een bepaald aantal kilometers dekt. Het behouden van een goed onderhouden voertuig en het volgen van het aanbevolen onderhoudsschema zijn vaak vereisten om de garantie te behouden. Voor specifieke informatie is het raadzaam de garantievoorwaarden van het specifieke Fiat-model te raadplegen.

Meer informatie

Jeep garantie

Jeep garantie

De garantie op Jeep-voertuigen biedt gemoedsrust met een dekking tegen fabricagefouten en defecten gedurende een specifieke periode na aankoop. Jeep staat bekend om zijn robuuste voertuigen, en de garantie weerspiegelt het vertrouwen in de duurzaamheid. De exacte details variëren per model en regio, maar het omvat doorgaans enkele jaren of een vastgesteld aantal kilometers. Het onderhouden van het voertuig volgens de aanbevelingen van de fabrikant is cruciaal om de garantie te behouden. Voor specifieke details, raadpleeg de garantievoorwaarden van het betreffende Jeep-model.

Meer informatie

Opel Garantie

Opel Garantie

Om te zorgen dat u 100% van uw Opel kan genieten, bieden wij een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar op elke nieuwe Opel. Op Opel Onderdelen, Opel ruilonderdelen en accessoires, die gemonteerd zijn door de Opel dealer, 1 jaar fabrieksgarantie. Plus 12 jaar garantie tegen doorroesten van de carrosserie.

Opel Garantie

Peugeot Garantie

Peugeot Garantie

Bij aanschaf van een nieuwe Peugeot profiteert u altijd van een complete garantie die verder gaat dan de wettelijke garantie en onder andere dekking biedt tegen fabricagefouten, onvolkomenheden in de lak en doorroesten van binnenuit. De fabrieksgarantie van Peugeot geldt in de gehele Europese Unie en in 15 andere landen en gebiedsdelen. De door deze garanties gedekte werkzaamheden worden gratis uitgevoerd door de deskundige technici van het Peugeot-netwerk.

Peugeot Garantie

Suzuki Garantie

Suzuki Garantie

6 jaar garantie op alle nieuwe Suzuki’s!
Wanneer er binnen 6 jaar materiaal- en/of constructiefouten ontstaan dan zorgen wij voor reparatie of vervanging met originele onderdelen. En dat kost u niets extra, ook niet uw eigen risico.

  • Algemene garantie: 6 jaar of maximaal 150.000 kilometer.
  • Carrosseriegarantie: 12 jaar zonder kilometerbeperking
  • Lakgarantie: 3 jaar zonder kilometerbeperking.

Suzuki Garantie