Terug

Garantie

Bij Haaima Hylkema doe je zaken op zijn Frysk: betrouwbaar, correct en afspraak is afspraak. Bekijk en koop jouw auto in onze webshop én je kunt snel rijden. Iedere auto is rijklaar, daardoor staat de prijs ook vast, alle actiegelden zijn al in de prijs verwerkt. Indien er met subsidie geadverteerd wordt, dien je zelf de subsidie aan te vragen en is het onder voor behoud van de voorwaarden of je daarvoor in aanmerking komt. Elke auto is in topvorm en wordt binnen 5 werkdagen bij je thuis of op locatie geleverd.*

Dit is dus inclusief:

Optionele services

*Vraag naar de mogelijkheden, onder voorbehoud financiering.
** Vraag naar de voorwaarden, afhankelijk van model/merk.

Afleveringspakketten

Standaard worden onze auto’s rijklaar aangeboden; daarnaast bieden wij afleverpakketten aan. Kies voor zekerheid of meer voordeel, kies het afleverpakket dat bij je past.

Bekijk onze afleverpakketten

Meer weten over onze merkspecifieke garanties?

Per merk verschillen de garanties en verlengingsmogelijkheden. We verwijzen je graag door naar de merkspecifieke pagina’s voor de garantievoorwaarden.

Opel Garantie

Opel Garantie

Om te zorgen dat je 100% van jouw Opel kan genieten, bieden wij een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar op elke nieuwe Opel. Op Opel Onderdelen, Opel ruilonderdelen en accessoires, die gemonteerd zijn door de Opel dealer, 1 jaar fabrieksgarantie. Plus 12 jaar garantie tegen doorroesten van de carrosserie.

Opel Garantie

Peugeot Garantie

Peugeot Garantie

Bij aanschaf van een nieuwe Peugeot profiteer je altijd van een complete garantie die verder gaat dan de wettelijke garantie en onder andere dekking biedt tegen fabricagefouten, onvolkomenheden in de lak en doorroesten van binnenuit. De fabrieksgarantie van Peugeot geldt in de gehele Europese Unie en in 15 andere landen en gebiedsdelen. De door deze garanties gedekte werkzaamheden worden gratis uitgevoerd door de deskundige technici van het Peugeot-netwerk.

Peugeot Garantie

Citroën Garantie

Citroën Garantie

Bij Citroën houden houden ze van de auto’s die ze maken. Je bent waarschijnlijk ook dol op die van jou en wilt jouw investering goed verzorgen. Om je te ondersteunen, biedt Citroën voor de Citroën modellen een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar zonder kilometerbeperking. Deze kun je ook uitbreiden met een verlengde garantieverzekering.

Citroën Garantie

Suzuki Garantie

Suzuki Garantie

6 jaar garantie op alle nieuwe Suzuki’s!
Wanneer er binnen 6 jaar materiaal- en/of constructiefouten ontstaan dan zorgen wij voor reparatie of vervanging met originele onderdelen. En dat kost je niets extra, ook niet je eigen risico.

  • Algemene garantie: 6 jaar of maximaal 150.000 kilometer.
  • Carrosseriegarantie: 12 jaar zonder kilometerbeperking
  • Lakgarantie: 3 jaar zonder kilometerbeperking.

Suzuki Garantie