Terug

Kleine beurt auto

Kleine beurt voor uw auto

Heeft u uw auto ongeveer een jaar geleden gekocht of heeft u sinds de aanschaf van uw auto meer dan 15.000 kilometer gereden? Dan is het tijd voor een kleine beurt aan uw wagen. De kilometers die u aflegt brengen lichte gebruikssporen en slijtage met zich mee. Geen overbodige luxe dus om uw auto op zijn tijd grondig te laten inspecteren.

Voor een kleine onderhoudsbeurt aan uw nog relatief nieuwe auto bent u bij een van de Friese vestigingen van Haaima Hylkema aan het juiste adres. Lees hier waar u op kunt rekenen als u uw auto bij ons langsbrengt.

Of maak direct online een afspraak

Waarom een kleine beurt?

Een kleine beurt aan de auto kan grote problemen voorkomen. Wanneer u op tijd bij ons langskomt om uw auto te laten checken en bepaalde onderdelen vertonen de eerste gebruikssporen, dan zijn lichte reparaties genoeg om de schade te beperken. Wacht u te lang, dan loopt u kans dat de beschadiging groter wordt en de kosten voor reparatie stijgen.

We adviseren u om uw auto te brengen wanneer die een jaar oud is of 15.000 kilometer heeft gereden. Is uw auto toe aan een grote beurt, ook dan heten we u graag welkom op onze werkplaats.

Een kleine beurt aan uw auto

Wilt u grote reparaties voorkomen en uw auto bij ons afgeven voor een kleine beurt? Dan kunt u rekenen op onderstaande service:

Basisinspectie

Basisinspectie

In de kleine beurt aan uw auto worden 30 onderdelen standaard gecontroleerd op werking en eventuele beschadiging. Is de bandenspanning goed, werken de ruitenwissers optimaal en hoe staat het met het oliepeil? Zijn er onderdelen die niet voldoen aan de checklist, dan overleggen we met u over de reparatie hiervan.

Plan hier uw kleine beurt

Aanvullen met een grote beurt

Aanvullen met een grote beurt

Naar wens kunnen we de kleine onderhoudsbeurt aanvullen met extra werkzaamheden uit de grote beurt. Deze controlelijst is uitgebreider, waardoor we meer onderdelen onder de loep nemen. Dit doen we enkel in overleg met u en we raden een grote beurt aan wanneer uw auto twee jaar oud is of 30.000 kilometer heeft gereden.

Plan hier uw grote beurt

Vakkundige automonteurs

Vakkundige automonteurs

De kleine beurt aan uw auto wordt uitgevoerd door professionele vakmannen die alle onderdelen onder de motorkap kennen. Uw Abarth, Alfa Romeo, Citroën, DS,  Fiat, Jeep, Opel, Peugeot of Suzuki kunt u met vertrouwen bij ons achterlaten, zodat die grondig wordt onderzocht en waar nodig gerepareerd. Bovendien hoeft u niet bang te zijn voor een te hoge rekening, want we werken met vaste tarieven waarvan u op voorhand op de hoogte bent.

Een kleine beurt laat u over aan Haaima Hylkema

Als uw auto toe is aan een kleine beurt, breng die dan langs bij Haaima Hylkema. Maak een afspraak op een van onze vestigingen en kom langs om uw wensen te bespreken. Heeft u andere vragen over een van onze automerken of over de APK, schroom niet om die bij ons neer te leggen. We zijn u graag van dienst zodat u optimaal en zorgeloos gebruik kan maken van uw auto.

Direct een afspraak inplannen

Wilt u meteen een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.