Terug

Kleine beurt auto

Kleine beurt voor jouw auto

Heb je jouw auto ongeveer een jaar geleden gekocht of heb je sinds de aanschaf van je auto meer dan 15.000 kilometer gereden? Dan is het tijd voor een kleine beurt aan je wagen. De kilometers die je aflegt brengen lichte gebruikssporen en slijtage met zich mee. Geen overbodige luxe dus om je auto op zijn tijd grondig te laten inspecteren.

Voor een kleine onderhoudsbeurt aan je nog relatief nieuwe auto ben je bij een van de Friese vestigingen van Haaima Hylkema aan het juiste adres. Lees hier waar je op kunt rekenen als je je auto bij ons langsbrengt.

Of maak direct online een afspraak

Waarom een kleine beurt?

Een kleine beurt aan de auto kan grote problemen voorkomen. Wanneer je op tijd bij ons langskomt om je auto te laten checken en bepaalde onderdelen vertonen de eerste gebruikssporen, dan zijn lichte reparaties genoeg om de schade te beperken. Wacht je te lang, dan loop je kans dat de beschadiging groter wordt en de kosten voor reparatie stijgen.

We adviseren je om je auto te brengen wanneer die een jaar oud is of 15.000 kilometer heeft gereden. Is je auto toe aan een grote beurt, ook dan heten we je graag welkom op onze werkplaats.

Een kleine beurt aan jouw auto

Wil je grote reparaties voorkomen en je auto bij ons afgeven voor een kleine beurt? Dan kun je rekenen op onderstaande service:

Basisinspectie

Basisinspectie

In de kleine beurt aan je auto worden 30 onderdelen standaard gecontroleerd op werking en eventuele beschadiging. Is de bandenspanning goed, werken de ruitenwissers optimaal en hoe staat het met het oliepeil? Zijn er onderdelen die niet voldoen aan de checklist, dan overleggen we met jou over de reparatie hiervan.

Plan hier jouw kleine beurt

Aanvullen met een grote beurt

Aanvullen met een grote beurt

Naar wens kunnen we de kleine onderhoudsbeurt aanvullen met extra werkzaamheden uit de grote beurt. Deze controlelijst is uitgebreider, waardoor we meer onderdelen onder de loep nemen. Dit doen we enkel in overleg met jou en we raden een grote beurt aan wanneer je auto twee jaar oud is of 30.000 kilometer heeft gereden.

Plan hier jouw grote beurt

Vakkundige automonteurs

Vakkundige automonteurs

De kleine beurt aan je auto wordt uitgevoerd door professionele vakmannen die alle onderdelen onder de motorkap kennen. Jouw Abarth, Alfa Romeo, Citroën, DS,  Fiat, Jeep, Opel, Peugeot of Suzuki kun je met vertrouwen bij ons achterlaten, zodat die grondig wordt onderzocht en waar nodig gerepareerd. Bovendien hoef je niet bang te zijn voor een te hoge rekening, want we werken met vaste tarieven waarvan je op voorhand op de hoogte bent.

Een kleine beurt laat je over aan Haaima Hylkema

Als je auto toe is aan een kleine beurt, breng die dan langs bij Haaima Hylkema. Maak een afspraak op een van onze vestigingen en kom langs om je wensen te bespreken. Heb je andere vragen over een van onze automerken of over de APK, schroom niet om die bij ons neer te leggen. We zijn je graag van dienst zodat jij optimaal en zorgeloos gebruik kan maken van jouw auto.

Direct een afspraak inplannen

Wil je meteen een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.