Terug

Bedrijfswagens

Bedrijfswagens op maat

Wil je de transport van goederen en gereedschappen effectiever inrichten? Dat kan met de bedrijfswagens van Haaima Hylkema die voldoende ruimte bieden om de werkzaamheden voor jou gemakkelijker te maken.

Ontdek ons aanbod met bedrijfswagens van Citroën, Opel en Peugeot. Met de kwaliteit van onze modellen kun je erop vertrouwen dat je je producten en jezelf op een veilige manier vervoert. Onze bedrijfswagens zijn op maat samen te stellen en dus hebben we altijd een geschikt model voor jou, of modellen voor jouw gehele wagenpark.

Haaima Hylkema en jouw onderneming

Één aanspreekpunt voor al jouw wensen

Als zakelijke klant heb je bij ons één aanspreekpunt voor al jouw wensen. Onze accountmanagers werken samen met jou aan een verdere optimalisatie van het wagenpark. Of het nu gaat om de aankoop van bedrijfswagens, het vergroenen van het wagenpark of de financiering van leaseauto’s. Wij willen je zorgeloze mobiliteit bieden tegen een zo gunstig mogelijke kilometer-kostprijs.

Sparren? Wij bellen jou!

Onze bedrijfswagens

We hebben een rijk aanbod aan bedrijfswagens dat zeker een geschikt model voor jou bevat. Bekijk de verschillende merken en bepaal welke bedrijfsauto jij van dichtbij wilt zien.

Citroën bedrijfswagens

Citroën bedrijfswagens

Bij Citroën ben je verzekerd van een ruime bestelbus met een dieselmotor of een elektrische aangedreven motor en een laadruimte die je vanaf de achterkant en met de zijdeur opent. Innovatief én ook voorzien van de meest handige elektrische snufjes, hetgeen waar Citroën bekendheid mee heeft verworven. Daarbij kun je rekenen op een hoge mate van comfort en wendbaarheid dankzij de aanwezigheid van een airconditioning, cruise control en parkeersensoren.

Bekijk onze Citroën bedrijfswagens

Opel bedrijfswagens

Opel bedrijfswagens

Onze Opel bedrijfswagens zijn uitgevoerd in de Movano, Combo en Vivaro modellen. Drie zeer ruime bedrijfswagens die jou de mogelijkheid bieden om alle nodige gereedschappen of producten te vervoeren en comfortabel van A naar B te rijden.

Bekijk onze Opel bedrijfswagens

Peugeot bedrijfswagens

Peugeot bedrijfswagens

We hebben een rijk aanbod aan Peugeot bedrijfswagens die in verschillende modellen leverbaar zijn. Van een compacte Peugeot Partner die snel en wendbaar is tot een imposante Peugeot Boxer die opvalt wanneer jij de weg op gaat.

Bekijk onze Peugeot bedrijfswagens

Waarom Haaima Hylkema?

Ben je voor je eenmanszaak op zoek naar een bedrijfswagen die past bij jouw wensen? Of wil je een wagenpark samenstellen zodat jij en je collega’s gebruik kunnen maken van onze bedrijfsauto’s? Wat jouw behoefte ook is, wij zijn er om die op maat te vervullen en de juiste oplossing te vinden.

Kom naar de vestiging bij jou in de buurt waar je een blik kunt werpen op ons rijk aanbod terwijl wij je voorzien van deskundig advies. Vraag ook naar onze mogelijkheden voor financial lease, zodat je met een goede prijs-kwaliteitverhouding profiteert van onze bedrijfswagens.

Bedrijfswagens op maat bij Haaima Hylkema

Nu je online een inkijk hebt gekregen in ons aanbod aan bedrijfswagens, nodigen we je graag uit bij een van onze showrooms om de modellen in het echt te bekijken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en om een afspraak te maken voor een proefrit. Dan kun jij de geschikte bedrijfsauto kiezen, zij het voor jezelf of voor in het wagenpark.

Onze sparringspartners

Wil je een keer sparren over een bedrijfswagen op maat en wat Haaima Hylkema voor jouw bedrijf kan betekenen? Laat je gegevens achter en Jacob of Erik neemt contact met jou op.