Terug
Haaima Hylkema

Bedrijfswagens

Bedrijfswagens op maat

Wil je de transport van goederen en gereedschappen effectiever inrichten? Dat kan met de bedrijfswagens van Haaima Hylkema die voldoende ruimte bieden om de werkzaamheden voor jou gemakkelijker te maken.

Ontdek ons aanbod met bedrijfswagens van Nissan, Opel en Peugeot. Met de kwaliteit van onze modellen kun je erop vertrouwen dat je je producten en jezelf op een veilige manier vervoert. Onze bedrijfswagens zijn op maat samen te stellen en dus hebben we altijd een geschikt model voor jou, of modellen voor jouw gehele wagenpark.

Haaima Hylkema en jouw onderneming

Één aanspreekpunt voor al jouw wensen

Als zakelijke klant heb je bij ons één aanspreekpunt voor al jouw wensen. Onze accountmanagers werken samen met jou aan een verdere optimalisatie van het wagenpark. Of het nu gaat om de aankoop van bedrijfswagens, het vergroenen van het wagenpark of de financiering van leaseauto’s. Wij willen je zorgeloze mobiliteit bieden tegen een zo gunstig mogelijke kilometer-kostprijs.

Onze accountmanagers

Heb je specifieke vragen of wil je vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken? Neem dan contact op met Erik, Ate, Piet of Mark. Zij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Je mag natuurlijk ook altijd bij ons op de koffie komen!

Erik Jager

Erik Jager

Accountmanager Opel en Nissan

Mobiel: 06 – 40 10 10 44

Mail: erik.jager@haaimahylkema.nl

Neem contact op met Erik

Mark Voolstra

Mark Voolstra

Accountmanager Peugeot

Mobiel: 06 – 25 10 75 57

Mail: mark.voolstra@haaimahylkema.nl

Neem contact op met Mark

Piet de Vries

Piet de Vries

Accountmanager Opel 

Mobiel: 06 – 10924365

Mail: piet.devries@haaimahylkema.nl

Neem contact op met Piet

Ate Bierma

Ate Bierma

Accountmanager Peugeot

Mobiel: 06 – 41 56 75 44

Mail: ate.bierma@haaimahylkema.nl

Neem contact op met Ate

Waarom Haaima Hylkema?

Ben je voor je eenmanszaak op zoek naar een bedrijfswagen die past bij jouw wensen? Of wil je een wagenpark samenstellen zodat jij en je collega’s gebruik kunnen maken van onze bedrijfsauto’s? Wat jouw behoefte ook is, wij zijn er om die op maat te vervullen en de juiste oplossing te vinden.

Kom naar de vestiging bij jou in de buurt waar je een blik kunt werpen op ons rijk aanbod terwijl wij je voorzien van deskundig advies. Vraag ook naar onze mogelijkheden voor financial lease, zodat je met een goede prijs-kwaliteitverhouding profiteert van onze bedrijfswagens.

Onze bedrijfswagens

We hebben een rijk aanbod aan bedrijfswagens dat zeker een geschikt model voor jou bevat. Bekijk de verschillende merken en bepaal welke bedrijfsauto jij van dichtbij wilt zien.

Nissan

Nissan

Bij Nissan ben je verzekerd van een ruime bestelbus met een dieselmotor en een laadruimte die je vanaf de achterkant en met de zijdeur opent. Innovatief én ook voorzien van de meest handige elektrische snufjes, hetgeen waar Nissan bekendheid mee heeft verworven. Daarbij kun je rekenen op een hoge mate van comfort en wendbaarheid dankzij de aanwezigheid van een airconditioning, cruise control en parkeersensoren.

Bekijk onze Nissan bedrijfswagens

Opel

Opel

Onze Opel bedrijfswagens zijn uitgevoerd in de Movano, Combo en Vivaro modellen. Drie zeer ruime bedrijfswagens die jou de mogelijkheid bieden om alle nodige gereedschappen of producten te vervoeren en comfortabel van A naar B te rijden.

Bekijk onze Opel bedrijfswagens

Peugeot

Peugeot

We hebben een rijk aanbod aan Peugeot bedrijfswagens die in verschillende modellen leverbaar zijn. Van een compacte Peugeot Partner die snel en wendbaar is tot een imposante Peugeot Boxer die opvalt wanneer jij de weg op gaat.

Bekijk onze Peugeot bedrijfswagens

Bedrijfswagens kopen bij Haaima Hylkema

Nu je online een inkijk hebt gekregen in ons aanbod aan bedrijfswagens, nodigen we je graag uit bij een van onze showrooms om de modellen in het echt te bekijken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en om een afspraak te maken voor een proefrit. Dan kun jij de geschikte bedrijfsauto kiezen, zij het voor jezelf of voor in het wagenpark.

Online een afspraak inplannen

Wil je een afspraak inplannen? Dat is geen probleem! Neem hiervoor contact op met één van onze medewerkers. Bel met onze klantenservice: 058 2882018 of mail: klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.