Terug

Bedrijfswagens

Bedrijfswagens op maat

Wil je de transport van goederen en gereedschappen effectiever inrichten? Dat kan met de bedrijfswagens van Haaima Hylkema die voldoende ruimte bieden om de werkzaamheden voor jou gemakkelijker te maken.

Ontdek ons aanbod met bedrijfswagens van Citroën, Opel en Peugeot. Met de kwaliteit van onze modellen kun je erop vertrouwen dat je je producten en jezelf op een veilige manier vervoert. Onze bedrijfswagens zijn op maat samen te stellen en dus hebben we altijd een geschikt model voor jou, of modellen voor jouw gehele wagenpark.

Haaima Hylkema en jouw onderneming

Één aanspreekpunt voor al jouw wensen

Als zakelijke klant heb je bij ons één aanspreekpunt voor al jouw wensen. Onze accountmanagers werken samen met jou aan een verdere optimalisatie van het wagenpark. Of het nu gaat om de aankoop van bedrijfswagens, het vergroenen van het wagenpark of de financiering van leaseauto’s. Wij willen je zorgeloze mobiliteit bieden tegen een zo gunstig mogelijke kilometer-kostprijs.

Sparren? Wij bellen jou!

Onze bedrijfswagens

We hebben een rijk aanbod aan bedrijfswagens dat zeker een geschikt model voor jou bevat. Bekijk de verschillende merken en bepaal welke bedrijfsauto jij van dichtbij wilt zien.

Bekijk onze voorraad
Citroën bedrijfswagens

Citroën bedrijfswagens

Citroën bedrijfswagens bieden functionele, efficiënte en comfortabele oplossingen voor zakelijke mobiliteit. Modellen zoals de Berlingo, Jumpy en Jumper combineren praktisch design met geavanceerde technologie en zijn gewaardeerd om hun betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Deze bedrijfswagens zijn ontworpen met het oog op brandstofefficiëntie en voorzien van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor ondernemers en bedrijven.

Bekijk onze Citroën bedrijfswagens

Fiat bedrijfswagens

Fiat bedrijfswagens

Fiat bedrijfswagens staan bekend om hun functionele en veelzijdige ontwerpen, die voldoen aan diverse zakelijke behoeften. Populaire modellen, zoals de Fiat Ducato en Fiat Talento, bieden ruime laadruimte en efficiënte prestaties. Deze bedrijfswagens combineren praktisch nut met moderne technologie en zijn geschikt voor uiteenlopende bedrijfstakken. Met brandstofefficiëntie en betrouwbaarheid als kernpunten, bieden Fiat bedrijfswagens comfortabele mobiliteitsoplossingen voor ondernemingen van verschillende groottes.

Bekijk onze Fiat bedrijfswagens

Opel bedrijfswagens

Opel bedrijfswagens

Opel bedrijfswagens leveren praktische en betrouwbare oplossingen voor zakelijke mobiliteit. Modellen zoals de Opel Combo, Opel Vivaro en Opel Movano zijn ontworpen om aan diverse bedrijfsbehoeften te voldoen. Ze bieden ruime laadruimte, geavanceerde technologische functies en efficiënte prestaties. Opel bedrijfswagens combineren functionaliteit met modern design en zijn geschikt voor verschillende bedrijfstakken. Met een focus op comfort en veiligheid bieden Opel bedrijfswagens betrouwbare mobiliteitsoplossingen voor ondernemingen van verschillende omvang.

Bekijk onze Opel bedrijfswagens

Peugeot bedrijfswagens

Peugeot bedrijfswagens

Peugeot bedrijfswagens bieden functionele en veelzijdige oplossingen voor zakelijke mobiliteit. Modellen zoals de Peugeot Partner, Peugeot Expert en Peugeot Boxer staan bekend om hun ruime laadruimte en efficiënte prestaties. Deze bedrijfswagens combineren praktisch design met geavanceerde technologie, waardoor ze geschikt zijn voor diverse bedrijfstakken. Met aandacht voor brandstofefficiëntie en moderne veiligheidsvoorzieningen bieden Peugeot bedrijfswagens comfortabele en betrouwbare mobiliteitsoplossingen voor ondernemers en bedrijven van verschillende grootte.

Bekijk onze Peugeot bedrijfswagens

Waarom Haaima Hylkema?

Ben je voor je eenmanszaak op zoek naar een bedrijfswagen die past bij jouw wensen? Of wil je een wagenpark samenstellen zodat jij en je collega’s gebruik kunnen maken van onze bedrijfsauto’s? Wat jouw behoefte ook is, wij zijn er om die op maat te vervullen en de juiste oplossing te vinden.

Kom naar de vestiging bij jou in de buurt waar je een blik kunt werpen op ons rijk aanbod terwijl wij je voorzien van deskundig advies. Vraag ook naar onze mogelijkheden voor financial lease, zodat je met een goede prijs-kwaliteitverhouding profiteert van onze bedrijfswagens.

Bedrijfswagens op maat bij Haaima Hylkema

Nu je online een inkijk hebt gekregen in ons aanbod aan bedrijfswagens, nodigen we je graag uit bij een van onze showrooms om de modellen in het echt te bekijken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en om een afspraak te maken voor een proefrit. Dan kun jij de geschikte bedrijfsauto kiezen, zij het voor jezelf of voor in het wagenpark.

Onze sparringspartners

Wil je een keer sparren over een bedrijfswagen op maat en wat Haaima Hylkema voor jouw bedrijf kan betekenen? Laat je gegevens achter en Jacob of Erik neemt contact met jou op.