Terug
Haaima Hylkema

Financial lease

Financial lease bij Haaima Hylkema

Wil je investeren in een nieuwe bedrijfswagen, onderzoek dan de mogelijkheden voor financial lease. Met deze vorm van leasen kun je een auto kopen die je voor je onderneming gebruikt met als voordeel dat je de aankoopsom niet in één keer hoeft neer te leggen.

Bij Haaima Hylkema bieden we de optie aan een auto te kopen met financial lease. Ontdek hier de voordelen zodat jij kunt bepalen of financial lease iets voor jou is.

Bekijk ons aanbod

Waarom Haaima Hylkema?

Wij werken samen met Opel, Nissan, Suzuki en Peugeot voor het beste financial lease aanbod, daarnaast werken we ook samen met onze met onze partner financiallease.nl. Zo bieden wij jou, de klant, de mogelijkheid om een bedrijfswagen in termijnen af te betalen. Niet alleen ben je bij ons aan het juiste adres voor een betrouwbare auto, ook geven wij deskundig advies om samen tot een passende oplossing te komen waarin je profiteert van de voordelen van financial lease.

De voordelen van financial lease

De voordelen van financial lease

Want die voordelen zijn er zeker. Hoewel je een grote investering doet, kun je met financial lease een passende regeling treffen bij de bank.

  • Financial lease is de enige vorm waarbij je fiscale voordelen hebt
  • Je behoudt het vermogen binnen je bedrijf
  • Je kunt zelf de contractduur en het te betalen maandbedrag bepalen
  • Na afloop van het contract ben je als ondernemer eigenaar van de auto
  • Ben je startende ondernemer of heb je een eenmanszaak, dan is financial lease ook mogelijk
  • Wij hebben voor jou een rijk aanbod aan auto’s en occasions

Wil je als particulier leasen? Kijk daarvoor naar de mogelijkheden voor private lease.

Financial lease afsluiten? Haaima Hylkema

Wil je een nieuwe auto voor het bedrijf kopen en tegelijk profiteren van de voordelen van financial lease? Maak dan gebruik van ons aanbod. Liever eerst contact met één van onze medewerkers? Dat kan uiteraard. Bel hiervoor met onze klantenservice: 058 2882018 of mail: klantenservice@haaimahylkema.nl zodat we de mogelijkheden voor financial lease met je door kunnen nemen. Maak ook gerust een afspraak voor het bekijken van onze betrouwbare occasions en bedrijfswagens of klik op de onderstaande knop om ons huidige aanbod te bekijken.

Bekijk ons aanbod