Terug

Financial lease

Financial lease bij Haaima Hylkema

Wilt u investeren in een nieuwe bedrijfswagen, onderzoek dan de mogelijkheden voor financial lease. Met deze vorm van leasen kunt u een auto kopen die u voor uw onderneming gebruikt met als voordeel dat u de aankoopsom niet in één keer hoeft neer te leggen.

Bij Haaima Hylkema bieden we de optie aan een auto te kopen met financial lease. Ontdek hier de voordelen zodat u kunt bepalen of financial lease iets voor u is.

Bekijk ons aanbod

Bekijk op deze pagina van welke voordelen u profiteert als u wilt short leasen. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid voor short, sale & leaseback, private, occasion en operational lease.

Waarom Haaima Hylkema?

Wij werken samen met Opel, Citroën, Suzuki en Peugeot voor het beste financial lease aanbod, daarnaast werken we ook samen met onze met onze partner Financial Lease.nl. Zo bieden wij u, de klant, de mogelijkheid om een bedrijfswagen in termijnen af te betalen. Niet alleen bent u bij ons aan het juiste adres voor een betrouwbare auto, ook geven wij deskundig advies om samen tot een passende oplossing te komen waarin u profiteert van de voordelen van financial lease.

Sparren over lease? Wij bellen u!
De voordelen van financial lease

De voordelen van financial lease

Want die voordelen zijn er zeker. Hoewel u een grote investering doet, kunt u met financial lease een passende regeling treffen bij de bank.

  • Financial lease is de enige vorm waarbij u fiscale voordelen hebt
  • U behoudt het vermogen binnen uw bedrijf
  • U kunt zelf de contractduur en het te betalen maandbedrag bepalen
  • Na afloop van het contract bent u als ondernemer eigenaar van de auto
  • Bent u startende ondernemer of heeft u een eenmanszaak, dan is financial lease ook mogelijk
  • Wij hebben voor u een rijk aanbod aan auto’s en occasions

Wilt u als particulier leasen? Kijk daarvoor naar de mogelijkheden voor private lease.

Financial lease afsluiten? Haaima Hylkema

Wilt u een nieuwe auto voor het bedrijf kopen en tegelijk profiteren van de voordelen van financial lease? Klik dan op de onderstaande knop om ons huidige aanbod te bekijken.

Bekijk ons aanbod

Onze sparringspartners

Liever eerst contact met één van onze medewerkers? Dat kan uiteraard. Wilt u een keer sparren over wat lease van Haaima Hylkema voor uw bedrijf  kan betekenen? Laat uw gegevens achter en Jacob, Chris of Erik neemt contact met u op.