Terug

Private lease

Private lease bij Haaima Hylkema

Rijden zonder zorgen, tegen een vast bedrag per maand.

Is het tijd voor een nieuwe auto, maar wil je niet in één keer een fors bedrag neerleggen? Wat dacht je dan van private lease? Hiermee betaal je een vast bedrag per maand terwijl je je kilometers maakt in een Citroën, Opel, Peugeot of Suzuki.

Bij Haaima Hylkema hebben we een mooi aanbod aan private lease deals waarmee je rijdt in een betrouwbare auto of occasion tegen een laag maandelijks tarief.

Bekijk op deze pagina van welke voordelen je profiteert als je wilt short leasen. Daarnaast bieden we jou ook de mogelijkheid voor financial, sale & leaseback, short, occasion en operational lease.

Sparren over lease? Wij bellen jou!

Waarom Haaima Hylkema?

We hebben een rijk assortiment met nieuwe auto’s en occasions van diverse vooraanstaande merken. Citroën, Opel, Peugeot en Suzuki zijn bij ons vertegenwoordigd. Je bent verzekerd van een goede auto met de beste prijs-kwaliteitverhouding waarmee je zorgeloos de weg op gaat.

Daarnaast profiteer je met de private lease van onze monteurs die het onderhoud en de reparatie op zich nemen, zonder dat je daarvoor hoeft bij te betalen.

De voordelen van private lease

Met private lease heb je het voordeel dat je zorgeloos van A naar B rijdt voor een vast bedrag per maand. De enige kosten die jij voor je rekening neemt, zijn de benzinekosten en eventuele bekeuringen. Je kunt vooruit betalen en we bieden inruilmogelijkheden. De andere kosten die met auto rijden gepaard gaan, zijn inbegrepen in het vaste maandbedrag:

Alle kosten inbegrepen

Alle kosten inbegrepen

 • Wegenbelasting en verzekeringen (waaronder inzittendenverzekering)
 • Rente en afschrijving
 • Reparatie en onderhoud door Haaima Hylkema
 • Bandenvervanging
 • Schadeherstel en glasreparatie
 • 24-uurs pechhulp in Europa
 • Vervangend vervoer na 24 uur

Heb je een onderneming en wil je voor zakelijke doeleinden een leaseauto rijden, kijk dan naar de voordelen van financial lease.

Daarnaast heb je:

Daarnaast heb je:

 • Keuze uit alle modellen en -uitvoeringen
 • Opzegbaar bij onverwachte gebeurtenissen
 • Vooruitbetaling en inruil mogelijk
 • Eigen risico blijft gelijk, ook na schade

De enige kosten die er nog bij zullen komen zijn de kosten voor brandstof. En eventuele parkeerkosten, verkeersboetes en bezoekjes aan de wasstraat. Met private lease hoef je geen fiscale bijtelling zoals dat bij zakelijk leasen wel het geval is.

Auto private leasen? Onze sparringspartners

Wil je een private lease contract bij ons afsluiten, dan heb je keuze uit al onze modellen. Heb je een Peugeot occasion of een Opel model op het oog? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak om langs te komen in een van onze showrooms. Daar laten we je graag ons aanbod zien en vertellen we je alles over de mogelijkheden voor private lease.

Wil je een keer sparren over wat lease van Haaima Hylkema voor jouw bedrijf  kan betekenen? Laat je gegevens achter en Jacob of Erik neemt contact met jou op.