Terug

Private lease

Private lease bij Haaima Hylkema

Rijden zonder zorgen, tegen een vast bedrag per maand.

Is het tijd voor een nieuwe auto, maar wilt u niet in één keer een fors bedrag neerleggen? Wat dacht u dan van private lease? Hiermee betaalt u een vast bedrag per maand terwijl u uw kilometers maakt in een Citroën, Opel, Peugeot, Jeep, Fiat, Abarth of Suzuki.

Bij Haaima Hylkema hebben we een mooi aanbod aan private lease deals waarmee u rijdt in een betrouwbare auto of occasion tegen een laag maandelijks tarief.

Bekijk op deze pagina van welke voordelen u profiteert als u wilt short leasen. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid voor financial, sale & leaseback, short, occasion en operational lease.

Sparren over lease? Wij bellen u!

Waarom Haaima Hylkema?

We hebben een rijk assortiment met nieuwe auto’s en occasions van diverse vooraanstaande merken. Citroën, Opel, Peugeot en Suzuki zijn bij ons vertegenwoordigd. U bent verzekerd van een goede auto met de beste prijs-kwaliteitverhouding waarmee u zorgeloos de weg op gaat.

Daarnaast profiteert u met de private lease van onze monteurs die het onderhoud en de reparatie op zich nemen, zonder dat u daarvoor hoeft bij te betalen.

De voordelen van private lease

Met private lease heeft u het voordeel dat u zorgeloos van A naar B rijdt voor een vast bedrag per maand. De enige kosten die u voor uw rekening neemt, zijn de benzinekosten en eventuele bekeuringen. U kunt vooruit betalen en we bieden inruilmogelijkheden. De andere kosten die met auto rijden gepaard gaan, zijn inbegrepen in het vaste maandbedrag:

Alle kosten inbegrepen

Alle kosten inbegrepen

 • Wegenbelasting en verzekeringen (waaronder inzittendenverzekering)
 • Rente en afschrijving
 • Reparatie en onderhoud door Haaima Hylkema
 • Bandenvervanging
 • Schadeherstel en glasreparatie
 • 24-uurs pechhulp in Europa
 • Vervangend vervoer na 24 uur

Heeft u een onderneming en wilt u voor zakelijke doeleinden een leaseauto rijden, kijk dan naar de voordelen van financial lease.

Daarnaast heb je:

Daarnaast heb je:

 • Keuze uit alle modellen en -uitvoeringen
 • Opzegbaar bij onverwachte gebeurtenissen
 • Vooruitbetaling en inruil mogelijk
 • Eigen risico blijft gelijk, ook na schade

De enige kosten die er nog bij zullen komen zijn de kosten voor brandstof. En eventuele parkeerkosten, verkeersboetes en bezoekjes aan de wasstraat. Met private lease hoeft u geen fiscale bijtelling zoals dat bij zakelijk leasen wel het geval is.

Auto private leasen? Onze sparringspartners

Wilt u een private lease contract bij ons afsluiten, dan heeft u keuze uit al onze modellen. Heeft u een Peugeot occasion of een Opel model op het oog? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak om langs te komen in een van onze showrooms. Daar laten we u graag ons aanbod zien en vertellen we u alles over de mogelijkheden voor private lease.

Wilt u een keer sparren over wat private lease van Haaima Hylkema voor uw bedrijf  kan betekenen? Laat uw gegevens achter en Jacob, Chris of Erik neemt contact met u op.