Terug

Duurzaam rijden

Waarom duurzaam rijden?

Wilt u overstappen op duurzaam rijden? Dan betekent dit niet dat u gelijk elektrisch hoeft te gaan rijden. Want naast het elektrisch rijden zijn er ook oplossingen als op duurzame diesel rijden en auto’s op basis van waterstof. Met al deze oplossingen bent u nog beter bezig voor het klimaat en het milieu. Want ze zorgen allemaal voor geen tot weinig uitstoot van fijnstof en stikstofoxiden, waardoor onze luchtkwaliteit nog beter worden. Want in de overgang naar duurzaam energiegebruik is de auto een belangrijke schakel.

Hoewel de aanschaf van een duurzame auto hoger is dan die van een reguliere benzine- of dieselauto, betaalt u aanzienlijk minder aan vaste lasten. En voor elektrisch rijden geldt dat met de grootste laaddichtheid van Europa Nederland met meer dan 50.000 openbare laadpalen overal gelegenheid biedt om de auto te laden.

Ontdek ons aanbod aan duurzame auto’s en ontdek welke uitvoering bij u past. Bij Haaima Hylkema helpen we u graag met vergelijken, zodat u straks duurzaam kan rijden. We hebben bovendien verschillende duurzame auto’s die beschikbaar zijn voor (private) lease. Meer informatie? 

Meer informatie over duurzaam rijden?
Elektrisch rijden

Elektrisch rijden

Bent u op zoek naar een personenauto of bedrijfswagen die volledig elektrisch rijdt? Bij ons vindt u betrouwbare modellen die u zonder problemen van A naar B brengen. Comfortabel en in stijl rijdt u voortaan de openbare weg op. Bekijk onze elektrische modellen van Abarth, Fiat, Jeep, Peugeot, Opel en Citroën en bepaal in welk model u elektrisch gaat rijden.

Meer informatie

Hybride modellen

Hybride modellen

In de hybride auto kunt u op elektriciteit en op benzine of diesel rijden. Doordat er een accu en een verbrandingsmotor in de auto zijn ingebouwd, is het hybride model erg geschikt voor het afleggen van grote afstanden. In ons aanbod vindt u hoogwaardige modellen met hybride aandrijving van de merken Fiat, Jeep, Citroën, Peugeot, Opel en Suzuki.

Meer informatie

Duurzame diesel

Duurzame diesel

Voor duurzame diesel kunt u kiezen voor dieselmodellen die u met Neste MY kunt tanken of voor speciaal uitgevoerd modellen die gebruik maken van AdBlue (blauwe diesel).

De afgelopen tijd zijn dieselauto’s vaak negatief afgeschreven in de media, omdat dit wordt gezien als de meest vervuilende brandstof. Echter is het met de komst van duurzame diesel als blauwe diesel en andere soorten niet helemaal correct. Want met de komst van deze soorten heeft de dieselauto zeker een toekomst.

 

Meer informatie

Waterstof rijden

Waterstof rijden

Benieuwd naar de mogelijkheden van rijden op waterstof? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden die er zijn in de toekomst met onze merken. Zo zijn Peugeot en Opel al ver in de ontwikkeling en verwachten wij in 2023 de eerste modellen te mogen verwelkomen. Een interessante ontwikkeling, waarover nog niet heel veel bekend is.

Meer informatie

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze duurzame en zakelijke oplossingen? Vul dan onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak in te plannen.