Terug

Wagenparkbeheer

Duurzaam wagenparkbeheer voor iedereen

Heb je als bedrijf een groot wagenpark waar medewerkers efficiënt gebruik van kunnen maken. De beschikking over en regeling van leaseauto’s, laadpalen en subsidies vragen om een vakkundig en werkbaar systeem. Stel Haaima Hylkema aan als het eerste aanspreekpunt van het wagenparkbeheer en ontdek het gemak ervan terwijl we jou zoveel mogelijk ontlasten.

Haaima Hylkema en jouw onderneming

Sparren? Wij bellen jou!
Wagenparkbeheer op maat

Wagenparkbeheer op maat

Wij zijn van mening dat geen bedrijf hetzelfde is. Niet alleen om wat zich binnen de muren afspeelt, ook om hoe de mobiliteit van het bedrijf is vormgegeven. De omvang en samenstelling van het wagenpark zijn daar onderdeel van. Om het voor jouw bedrijf optimaal in te richten, hechten we grote waarde aan wagenparkbeheer op maat. We stellen ons op als samenwerkingspartner en geven je advies over de meest efficiënte oplossingen voor het wagenpark.

Daarin staan flexibiliteit, duurzaamheid en mobiliteit voorop. In samenwerking met externe partijen helpen we je graag om ervoor te zorgen dat het wagenparkbeheer aan deze waarden voldoet, zodat je er als bedrijf optimaal gebruik van kunt maken.

Hoe wij kunnen helpen

Hoe wij kunnen helpen

Met onze service op het gebied van wagenparkbeheer willen we jou helpen de mobiele constructie van het bedrijf optimaal in te richten. Dat betekent dat jij niet zelf hoeft uit te denken wat allemaal nodig is aan subsidies, aanschaf van bedrijfswagens en andere administratieve en praktische zaken. Doordat we fungeren als één centraal aanspreekpunt, kunnen we jou vakkundig begeleiden en adviseren.

We vormen bovendien de verbinding met grote en kleine leasebedrijven waarmee we een nauwe samenwerking hebben. Het wagenparkbeheer met onder andere lease-, aanschaf- en laadmogelijkheden voor elektrische auto’s nemen we graag op onze rekening.

Wagenparkbeheer met Haaima Hylkema

Maak gebruik van onze kennis en netwerk die optimaal van pas komen bij het wagenparkbeheer van jouw bedrijf. We zijn 24/7 bereikbaar, dragen innovatieve oplossingen aan en geven onafhankelijk advies met betrekking tot alle automerken. Hoe groot of klein jouw wagenpark ook is, wij helpen met beheer op maat. Neem vrijblijvend contact op met onze sparringpartners die je graag informeren over de mogelijkheden voor een flexibel, duurzaam en mobiel wagenpark.

Onze sparringspartners

Wil je een keer sparren over een wagenparkbeheer op maat en wat Haaima Hylkema voor jouw bedrijf kan betekenen? Laat je gegevens achter en Jacob of Erik neemt contact met jou op.