Terug

Wagenparkbeheer

Duurzaam wagenparkbeheer voor iedereen

Heeft u als bedrijf een groot wagenpark waar medewerkers efficiënt gebruik van kunnen maken. De beschikking over en regeling van leaseauto’s, laadpalen en subsidies vragen om een vakkundig en werkbaar systeem. Stel Haaima Hylkema aan als het eerste aanspreekpunt van het wagenparkbeheer en ontdek het gemak ervan terwijl we u zoveel mogelijk ontlasten.

Haaima Hylkema en uw onderneming

Sparren? Wij bellen u!
Wagenparkbeheer op maat

Wagenparkbeheer op maat

Wij zijn van mening dat geen bedrijf hetzelfde is. Niet alleen om wat zich binnen de muren afspeelt, ook om hoe de mobiliteit van het bedrijf is vormgegeven. De omvang en samenstelling van het wagenpark zijn daar onderdeel van. Om het voor uw bedrijf optimaal in te richten, hechten we grote waarde aan wagenparkbeheer op maat. We stellen ons op als samenwerkingspartner en geven u advies over de meest efficiënte oplossingen voor het wagenpark.

Daarin staan flexibiliteit, duurzaamheid en mobiliteit voorop. In samenwerking met externe partijen helpen we u graag om ervoor te zorgen dat het wagenparkbeheer aan deze waarden voldoet, zodat u er als bedrijf optimaal gebruik van kunt maken.

Hoe wij kunnen helpen

Hoe wij kunnen helpen

Met onze service op het gebied van wagenparkbeheer willen we u helpen de mobiele constructie van het bedrijf optimaal in te richten. Dat betekent dat u niet zelf hoeft uit te denken wat allemaal nodig is aan subsidies, aanschaf van bedrijfswagens en andere administratieve en praktische zaken. Doordat we fungeren als één centraal aanspreekpunt, kunnen we u vakkundig begeleiden en adviseren.

We vormen bovendien de verbinding met grote en kleine leasebedrijven waarmee we een nauwe samenwerking hebben. Het wagenparkbeheer met onder andere lease-, aanschaf- en laadmogelijkheden voor elektrische auto’s nemen we graag op onze rekening.

Wagenparkbeheer met Haaima Hylkema

Maak gebruik van onze kennis en netwerk die optimaal van pas komen bij het wagenparkbeheer van uw bedrijf. We zijn 24/7 bereikbaar, dragen innovatieve oplossingen aan en geven onafhankelijk advies met betrekking tot alle automerken. Hoe groot of klein uw wagenpark ook is, wij helpen met beheer op maat. Neem vrijblijvend contact op met onze sparringpartners die u graag informeren over de mogelijkheden voor een flexibel, duurzaam en mobiel wagenpark.

Onze sparringspartners

Wilt u een keer sparren over een wagenparkbeheer op maat en wat Haaima Hylkema voor uw bedrijf kan betekenen? Laat uw gegevens achter en Jacob, Chris of Erik neemt contact met u op.