Terug

Onderdelen

Auto-onderdelen van hoge kwaliteit

Terwijl u iedere dag in uw auto stapt om de kinderen naar school te brengen en naar uw werk te rijden, vertrouwt u erop dat u dat veilig kunt doen. De auto is onlangs opnieuw gekeurd en alle auto-onderdelen zijn in topconditie.

Wat als dit niet het geval is en een onderdeel van de auto toe is aan vervanging? In dat geval bent u bij Haaima Hylkema aan het juiste adres. Lees hier waarom en kom langs in een van onze Friese vestigingen waar we u graag van dienst zijn.

Waarom Haaima Hylkema?

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan de auto of bent u op zoek naar een nieuw auto-onderdeel? Wij vinden het belangrijk dat u op basis van uw budget, rijstijl en kilometrage een goede keuze kunt maken uit kwaliteitsonderdelen. Om u in die keuze te helpen, bieden we u altijd een goede garantieperiode.

Bovendien hechten we grote waarde aan duurzaamheid bij het vervangen van auto-onderdelen. We willen de hoeveelheid afvalstoffen beperken en maken dan ook zoveel mogelijk gebruik van gerecyclede onderdelen, zonder in te leveren op kwaliteit. Het reviseren van deze onderdelen gaat volgens een strikt keuringsproces. De onderdelen worden geleverd door merkdealers uit ons netwerk, waardoor we kunnen garanderen dat ze zo goed als nieuw zijn. Voordeel voor u is de voordelige prijs en de bijdrage die u levert aan de bescherming van ons milieu. En de garantie van deze duurzame auto-onderdelen voldoet aan dezelfde voorwaarden als die van nieuwe onderdelen.

Nieuwe auto-onderdelen

Nieuwe auto-onderdelen

Heeft een auto-onderdeel het onverhoopt begeven of wordt bij de APK vermeld dat bepaalde onderdelen vervangen moeten worden? U wilt graag in uw auto investeren, maar wel met de zekerheid dat u met het nieuwe onderdeel weer ver vooruit kunt.

Bij Haaima Hylkema verkopen we auto-onderdelen van Abarth, Alfa Romeo, Citroën, DS,  Fiat, Jeep, Opel, Peugeot en Suzuki die volledig zijn afgestemd op uw model. Ze voldoen aan hoge kwaliteitseisen, zodat uw auto in topconditie blijft. Met onze nieuwe onderdelen ervaart u een goede balans tussen betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Dus wil u uw banden laten wisselen of moet de koppeling vervangen worden? Kom dan langs bij Haaima Hylkema.

Eurorepar onderdelen

Eurorepar onderdelen

Eurorepar onderdelen zijn ontwikkeld voor de Opel, Citroen of Peugeot van 5 jaar en ouder. Ze zijn afgestemd op het veranderende gebruik van de iets oudere auto. We bieden een volledig assortiment Eurorepar slijtage- en onderhoudsdelen. Al deze onderdelen zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Daarom geven wij 24 maanden garantie op zowel het onderdeel als de arbeid.
De prijs van de Eurorepar onderdelen liggen gemiddeld zo’n 20-30% onder de prijs van originele onderdelen.

Eurorepar Carservice

Auto-onderdelen bestellen bij Haaima Hylkema

Is een onderdeel van uw auto toe aan vervanging en wilt u dat laten vervangen? Vertrouw op de kwaliteit die we bij Haaima Hylkema leveren en kom langs om de betreffende onderdelen te laten vervangen. Of het nu gaat om het vervangen van de accu of de distributieriem, onze monteurs draaien hun hand er niet voor om.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak of kom langs op een vestiging bij u in de buurt.

Meer informatie?

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.