Terug
Haaima Hylkema

Onderdelen

Wij werken bij Haaima Hylkema altijd met kwaliteitsonderdelen!

Wij vinden het belangrijk dat je bij onderhoud en reparatie je op basis van budget, rijstijl en kilometrage een goede keuze hebt uit kwaliteitsonderdelen uit diverse assortimenten.

Originele onderdelen

De onderdelen van Opel, Peugeot, Nissan en Suzuki zijn volledig afgestemd op jouw model en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen om jouw auto in topconditie te houden. Hierbij bieden zij een perfecte balans tussen betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Je kunt hierbij altijd rekenen op een goede garantieperiode.

Meer informatie

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze klantenservice: 088 – 606 9500 of mail: klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Circular economy onderdelen

Circular economy onderdelen

Omdat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staat streven wij ernaar de hoeveelheid afvalstoffen zo veel mogelijk te beperken. Hiervoor zamelen bij gebruikte onderdelen in voor hergebruik en optimale recycling. Deze ruilonderdelen worden gereviseerd volgens een strikt proces en zijn afkomstig van andere merkdealers uit ons netwerk. We kunnen je garanderen dat deze onderdelen zo goed als nieuw zijn, maar wel veel voordeliger en je draagt hiermee ook nog mee aan de bescherming van ons milieu. Ook krijgt u op deze onderdelen dezelfde garantie als op onze nieuwe onderdelen.

Eurorepar onderdelen

Eurorepar onderdelen

Eurorepar onderdelen zijn ontwikkeld voor de Opel, Citroen of Peugeot van 5 jaar en ouder. Ze zijn afgestemd op het veranderende gebruik van de iets oudere auto. We bieden een volledig assortiment Eurorepar slijtage- en onderhoudsdelen. Al deze onderdelen zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Daarom geven wij 24 maanden garantie op zowel het onderdeel als de arbeid.
De prijs van de Eurorepar onderdelen liggen gemiddeld zo’n 20-30% onder de prijs van originele onderdelen.

Eurorepar Carservice