Terug

Autoschade

Schade aan uw voertuig?

Na een ongeval is het essentieel dat u en uw medepassagiers ongedeerd zijn en dat de veiligheidsmaatregelen, zoals de gordel en airbag, naar behoren hebben gefunctioneerd. Wanneer uw auto, bedrijfswagen of camper schade heeft opgelopen, kunt u hier de schade melden. Wij bieden u een snelle, vakkundige maar vooral veilige oplossing.

Schade melden

In samenwerking met Schadeherstel Friesland nemen we de schade onder de loep en werken we aan een optimaal merk erkend herstel van de schade.

Meer informatie

Waarom kiezen voor Haaima Hylkema?

Haaima Hylkema staat voor u klaar om u na autoschade snel weer de weg op te helpen. Met een uitgebreid assortiment aan producten en diensten, gericht op merk erkend schadeherstel voor zowel personenauto’s als bedrijfsauto’s, streven wij ernaar u volledig te ontzorgen. Wij regelen ook de afhandeling met uw verzekeraar voor u. Of het nu gaat om schadeherstel, reparatie of een onderhoudsbeurt voor uw auto, bij ons kunt u vertrouwen op kwaliteit en betrouwbare service.

Onze samenwerking met schadepartners

Kies ervoor om uw voertuig merk erkend te laten herstellen bij een van de schadebedrijven van onze partner Schadeherstel Friesland, zodat uw auto binnenkort weer in optimale staat verkeert. Ontdek op deze pagina wat wij voor u kunnen betekenen en plan eenvoudig online een afspraak in. Onze schadeherstel experts nemen dan binnen een werkdag contact met u op.

Meld direct uw schade online

Merk erkend schadeherstel

Merk erkend schadeherstel

Bij het herstellen van de schade ligt onze focus op het afleveren van een voertuig die 100% veilig is. We werken volledig volgens de fabrieksspecificaties en zijn gecertificeerd hersteller voor de volgende automerken: Alfa Romeo, Abarth, BMW, Citroen, DS, Fiat, Jaguar, Jeep, Land Rover, Mazda, Nissan, Mini, Opel, Polestar, Suzuki, Tesla, Mitsubishi, Volvo, Link en Co en Fixxter Campers.

U profiteert van de volgende voordelen met merk erkend schadeherstel:

  • Reparaties gebeuren volgens fabrieksrichtlijnen en worden uitgevoerd door onze vakspecialisten
  • Reparaties worden verricht met de modernste apparatuur en originele onderdelen
  • Originele veiligheidsaspecten blijven behouden
  • Fabrieks- en carrosseriegarantie blijven gelden
  • U heeft altijd 4 jaar merk- en BOVAG-garantie
  • Schadeafhandeling verzorgen wij rechtstreeks met uw verzekeraar
  • Gedurende de reparatie is er, als u daarvoor bent verzekerd, vervangend vervoer beschikbaar
Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten

Heeft u bijvoorbeeld een deuk in de personenauto of bedrijfswagen opgelopen zonder lakschade, dan zorgt Autorestyle Service Friesland er vakkundig voor dat de deuk(en) of deukjes verwijderd worden zonder dat de auto gespoten hoeft te worden. Na dit zogenaamde restylen ziet u na dit duurzame en vakkundige herstel helemaal niks meer van de schade.

Autorestyle Service Friesland

Velgherstel door EMR Wheel Care

Velgherstel door EMR Wheel Care

Een andere partner waar we in schadeherstel intensief mee samenwerken is EMR Wheel Care in Gorredijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in het herstel van velgen. Door de meest geavanceerde technieken in te zetten, wordt de velg teruggebracht naar zijn originele en bijna nieuwstaat. Van de kras of beschadiging die tijdens het rijden is ontstaan, is niets meer zichtbaar. EMR Wheel Care zet zich met aandacht voor duurzaamheid in om velgen in nieuwstaat af te leveren aan onze klanten.

EMR Wheel Care

Autoruitschade? Ook dat laat je herstellen bij Haaima Hylkema

Autoruitschade? Ook dat laat je herstellen bij Haaima Hylkema

Als u na het oplopen van blik- of autoruitschade uw personenauto of bedrijfswagen weer in goede conditie wilt laten herstellen, bent u bij Haaima Hylkema aan het juiste adres. U kunt uitgaan van een betrouwbare, gespecialiseerde en hoogwaardige service waarin we de veiligheid vooropstellen. Hebt u schade aan uw voertuig? Meld dit dan direct online via onderstaande knop of neem contact met een van onze mensen op. Dan gaat u na herstel weer met uw veilig en vertrouwde personenauto, bedrijfswagen, camper of caravan de weg op.

Autoruitschade

Meld direct uw schade online

Klanten Contact Centrum

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.