Terug

Autoschade

Schade aan jouw auto?

Een ongeval met de auto is meer dan vervelend. Het belangrijkst is dat jij en andere inzittenden er zonder kleerscheuren vanaf komen en dat de gordel en airbag hun werk hebben gedaan. Heeft de auto het zwaarder te verduren gehad en schade opgelopen, dan hoop je dat zo snel mogelijk op te kunnen lossen.

Kom langs een van onze schadepartners van Schadeherstel Friesland om de schade te laten herstellen, zodat je auto er straks weer als nieuw bij staat. Ontdek op deze pagina wat we voor je kunnen betekenen en maak direct een afspraak.

Meld direct je schade online

Waarom Haaima Hylkema?

Na het oplopen van schade aan je auto, helpt Haaima Hylkema je weer snel de weg op. Met een compleet pakket aan producten en diensten, gericht op merk erkend schadeherstel voor personen- en bedrijfsauto’s, willen we jou ontzorgen. Daarin pakken we ook de afwikkeling met de verzekeraar voor je op. Of het nu gaat om schadeherstel, een reparatie of een onderhoudsbeurt aan de auto, bij ons kun je rekenen op een kwalitatieve en betrouwbare service.

Onze schadepartners

In samenwerking met onze schadepartners nemen we de schade onder de loep en werken we aan een optimaal merk erkend schadeherstel. Onze partners zijn: Autoschade Posthuma in Leeuwarden, Autoschade Verweij in Gorredijk en Autoschade Grou. Heb je bijvoorbeeld een deuk in de auto opgelopen, dan zorgt Autorestyle Service Friesland in Grou er vakkundig voor dat de deuk verwijderd wordt zonder het lak te beschadigen. Na de restyle behandeling blijft geen enkele spoor van de opgelopen schade achter.

Merk erkend schadeherstel

Merk erkend schadeherstel

Bij het herstellen van de schade ligt onze focus op het afleveren van een auto die 100% veilig is. We werken volledig volgens de fabrieksspecificaties en zijn gespecialiseerd in de volgende automerken: Peugeot, Opel, Nissan, Suzuki, Mazda, Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Jeep, Mitsubishi en Volvo. Je profiteert van de volgende voordelen met merk erkend schadeherstel:

  • Reparaties gebeuren volgens fabrieksrichtlijnen en worden uitgevoerd door onze vakspecialisten
  • Reparaties worden verricht met de modernste apparatuur en originele onderdelen
  • Originele veiligheidsaspecten blijven behouden
  • Fabrieks- en carrosseriegarantie blijven gelden
  • Je hebt altijd 4 jaar merk- en BOVAG-garantie
  • Schadeafhandeling verzorgen wij rechtstreeks met je verzekeraar
  • Je kunt altijd rekenen op een gratis leenauto gedurende de reparatie
Refurbished wielen van EMR Wheel Care

Refurbished wielen van EMR Wheel Care

Een andere partner waar we in onze schadeherstel intensief mee samenwerken is EMR Wheel Care in Gorredijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in het herstel van autowielen. Door de meest geavanceerde technieken in te zetten, wordt het wiel teruggebracht naar zijn originele staat. Van de kras of deuk die tijdens het rijden is ontstaan, is niets meer zichtbaar. EMR Wheel Care zet zich met aandacht voor duurzaamheid in om refurbished wielen af te leveren aan onze klanten.

Schade laten herstellen bij Haaima Hylkema

Als je na het oplopen van blik- of autoruitschade je auto weer in goede conditie wilt laten herstellen, ben je bij Haaima Hylkema aan het juiste adres. Bij ons kun je uitgaan van een betrouwbare, gespecialiseerde en hoogwaardige service waarin we de veiligheid van de inzittenden vooropstellen. Schade aan de auto? Meld dan direct je schade via onderstaande knop of neem contact met ons op, dan sturen wij je auto weer als nieuw terug de weg op.

Meld direct je schade online

Online een afspraak inplannen

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.