Terug

Airco onderhoud

Airco onderhoud nodig?

Een van de belangrijkste auto-onderdelen is toch wel de airco. Want stapt u op een hete zomerdag in de auto die net te lang in de hete zon geparkeerd stond, dan wilt u de binnentemperatuur zo snel mogelijk op aangename hoogte krijgen. Voor een optimale werking van de airco is onderhoud essentieel.

Bij Haaima Hylkema verzorgen wij het onderhoud aan de airco zodat uw auto altijd op de gewenste temperatuur is. Bekijk op deze pagina hoe het airco onderhoud eruitziet en wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak direct online een afspraak

Waarom airco onderhoud?

Waarom airco onderhoud?

De vele kilometers die u aflegt met de auto en het gebruik van de airco gaan onherroepelijk gepaard met vuiligheid in de airco. Bacteriën en stof hopen zich op in de filter en zitten een optimale werking van de airco in de weg. Om die reden is het van belang dat u de airco ieder jaar laat checken. Indien nodig maakt u het onderhoud compleet met desinfectie, reiniging en vervanging van de vloeistoffen. Met een onderhoud aan de airco zit u er altijd fris en koel bij, en dat merk je!

Niet alleen is het belangrijk om de werking van de airco op zijn tijd te checken. Ook de rest van de auto moet probleemloos zijn werk doen. Vandaar dat een complete onderhoudsbeurt aan de auto problemen in de toekomst voorkomt.

Onze onderhoudsservice voor uw airco

Onze onderhoudsservice voor uw airco

De meeste auto’s worden standaard met een airco geleverd. Daarbij gaan we ervan uit dat deze altijd werkt, zeker als het hoogzomer is. Toch is het gebruik van een airco niet altijd gegarandeerd. U moet met regelmaat de airco laten onderhouden, want anders wordt u binnen de kortste keren geconfronteerd met een defect systeem.

Gelukkig bieden wij een kwalitatieve service waarin het airco onderhoud vakkundig wordt uitgevoerd. Met onze hulp profiteert u van een goedwerkende airco. Muffe geurtjes blijven uit, het systeem werkt efficiënter, het risico op defecten is kleiner en u rijdt veiliger in een auto zonder beslagen ruiten.

Koel, schoon en comfortabel

Koel, schoon en comfortabel

Laat de airconditioning tussentijds controleren, om er zeker van te zijn dat deze goed blijft werken en nare geurtjes te voorkomen. Informeer direct naar de mogelijkheden voor airco onderhoud en reiniging.

Airco-check

  • Controle werking en temperatuur
  • Visuele controle leidingen

Airco Well Service 1: € 44,50

  • Intensieve fysieke reiniging van de pollenfilterbehuizing en de omgeving.*

Airco Well Service 2: € 93,50

  • Grondige fysieke reiniging van de verdamper en pollenfilterbehuizing en de omgeving.*

Genoemde prijzen zijn consumenten-adviesprijzen. *Beide opties zijn exclusief afvullen met koudemiddel en nieuwe interieurfilter

Maak direct een afspraak

Airco onderhoud bij Haaima Hylkema

Merkt u dat uw auto tijdens het rijden niet de gewenste temperatuur heeft of wil u preventief de werking van uw airco laten checken? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak waarin we het airco onderhoud op ons nemen. En wilt u in aanloop naar het volgende seizoen een volledige SeizoensCheck aan de auto laten doen? Dan worden naast de airco ook andere onderdelen van uw auto vakkundig gecontroleerd.

Online een afspraak inplannen

Wilt u een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.