Terug

Accu vervangen

Tijd voor een controle of vervanging van de accu?

Met het gebruiken van je auto gaat de capaciteit van de accu achteruit. Dit is een logisch gevolg, omdat de accu een beperkt levensduur heeft van gemiddeld 6 jaar. En die wordt mede beïnvloed door je rijstijl en weersomstandigheden. Is het tijd om je accu te laten vervangen? Kom dan langs bij Haaima Hylkema.

Wanneer je je accu laat controleren en vervangen en waarom je daarvoor bij ons goed terecht kunt, dat lees je hier.

Direct een afspraak inplannen

Wil je meteen een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Accu laten controleren?

Accu laten controleren?

Het laatste dat je tijdens het rijden wilt, is dat je met autopech langs de kant van de weg strandt. Gebeurt dit wel, dan is de kans groot dat je accu daar de oorzaak van is. De accu heeft net als de auto geen onbeperkt levensduur en gaat achteruit naarmate je veel korte ritten maakt.

Zorg ervoor dat je de autopech voor bent en je je accu laat controleren. Ben je er op tijd bij, dan voorkom je dat we de accu moeten vervangen. Dat scheelt je in de kosten en je kunt weer even vooruit. Omdat de accu veelal reageert op grote temperatuurverschillen, raden we je aan om aan het eind van de zomer of aan het begin van de winter langs te komen. Maak je een afspraak voor een onderhoudsbeurt, dan nemen we de controle van de accu daarin mee.

Plan hier de controle van de accu

Waarom Haaima Hylkema?

Waarom Haaima Hylkema?

Voor ons is het een kleine moeite om de accu van jouw auto te controleren. In slechts 15 minuten kunnen we met de meest geavanceerde meetapparatuur de conditie van je accu vaststellen, zodat voor jou de kans op autopech aanzienlijk vermindert.

En is er inderdaad iets mis met de accu, dan vervangen wij die tegen een scherp tarief. We hebben accu’s in voorraad leverbaar en vinden altijd een uitvoering die in jouw auto past. Je auto is weer als nieuw en jij kunt je kilometers weer ongestoord voortzetten. Is je auto toch niet helemaal als nieuw en heb je vraagtekens bij de status van andere auto-onderdelen? Bij ons kun je uitstekend terecht voor onder andere het controleren en vervangen van de distributieriem of het wisselen van de banden.

Plan hier de vervanging van de accu

Accu vervangen bij Haaima Hylkema

Voorkom dat je stil komt te staan langs de weg en laat op tijd je accu controleren. Voor ons een kleine moeite en voor jou een grote zorg minder. En is het toch nodig om je accu te laten vervangen, ook dan kun je rekenen op onze fijne en deskundige service. Neem contact op voor het maken van een afspraak. We heten je graag welkom in een van onze garages.

Online een afspraak inplannen

Wil je een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.