Terug

Accu vervangen

Tijd voor een controle of vervanging van de accu?

Met het gebruiken van uw auto gaat de capaciteit van de accu achteruit. Dit is een logisch gevolg, omdat de accu een beperkt levensduur heeft van gemiddeld 6 jaar. En die wordt mede beïnvloed door uw rijstijl en weersomstandigheden. Is het tijd om de accu te laten vervangen? Kom dan langs bij Haaima Hylkema.

Wanneer u uw accu laat controleren en vervangen en waarom u daarvoor bij ons goed terecht kunt, dat leest u hier.

Direct een afspraak inplannen

Wilt u meteen een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.

Accu laten controleren?

Accu laten controleren?

Het laatste dat u tijdens het rijden wilt, is dat u met autopech langs de kant van de weg strandt. Gebeurt dit wel, dan is de kans groot dat uw accu daar de oorzaak van is. De accu heeft net als de auto geen onbeperkte levensduur en gaat achteruit naarmate u veel korte ritten maakt.

Zorg ervoor dat u de autopech voor bent en u uw accu laat controleren. Bent u er op tijd bij, dan voorkomt u dat we de accu moeten vervangen. Dat scheelt u in de kosten en u kunt weer even vooruit. Omdat de accu veelal reageert op grote temperatuurverschillen, raden we u aan om aan het eind van de zomer of aan het begin van de winter langs te komen. Maakt u een afspraak voor een onderhoudsbeurt, dan nemen we de controle van de accu daarin mee.

Plan hier de controle van de accu

Waarom Haaima Hylkema?

Waarom Haaima Hylkema?

Voor ons is het een kleine moeite om de accu van uw auto te controleren. In slechts 15 minuten kunnen we met de meest geavanceerde meetapparatuur de conditie van uw accu vaststellen, zodat voor u de kans op autopech aanzienlijk vermindert.

En is er inderdaad iets mis met de accu, dan vervangen wij die tegen een scherp tarief. We hebben accu’s in voorraad leverbaar en vinden altijd een uitvoering die in uw auto past. Uw auto is weer als nieuw en u kunt uw kilometers weer ongestoord voortzetten. Is uw auto toch niet helemaal als nieuw en heeft u vraagtekens bij de status van andere auto-onderdelen? Bij ons kunt u uitstekend terecht voor onder andere het controleren en vervangen van de distributieriem of het wisselen van de banden.

Plan hier de vervanging van de accu

Accu vervangen bij Haaima Hylkema

Voorkom dat u stil komt te staan langs de weg en laat op tijd uw accu controleren. Voor ons een kleine moeite en voor u een grote zorg minder. En is het toch nodig om uw accu te laten vervangen, ook dan kunt u rekenen op onze fijne en deskundige service. Neem contact op voor het maken van een afspraak. We heten u graag welkom in een van onze garages.

Online een afspraak inplannen

Wilt u een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.