Terug

Grote beurt auto

Grote beurt voor uw auto

Een auto die u met regelmaat gebruikt, ontkomt er niet aan af en toe onder de loep te worden genomen. Ook wanneer de auto veel stilstaat, is het belangrijk in de loop van de tijd de auto voor een grote beurt langs te brengen. Doe dit na ongeveer twee jaar of wanneer de auto 30.000 kilometer op de teller heeft staan.

Wilt u weten wat u kunt verwachten van een grote beurt bij Haaima Hylkema, lees dan verder op deze pagina. Wij zorgen ervoor dat u altijd op uw auto kunt vertrouwen  wanneer u de weg op gaat.

Of maak direct online een afspraak

Waarom een grote beurt?

Net als wij mensen verdienen onze auto’s af en toe extra aandacht. Een grondige inspectie om te zien of alle onderdelen nog goed werken en waar nodig reparaties die aan de auto worden uitgevoerd. Wees er direct bij wanneer de waarschuwingslichtjes op uw dashboard knipperen. Wacht u te lang, dan rijdt u een stuk minder ontspannen in de auto.

Kom langs bij ons op de garage voor een grote onderhoudsbeurt. Het is een kleine moeite waar u veel profijt van hebt. Ook voor een kleine beurt aan de auto of voor het laten wisselen van uw banden bent u bij Haaima Hylkema aan het juiste adres.

Een grote beurt aan uw auto

Is het tijd voor een grote beurt van uw auto, dan kunt u de volgende service van ons verwachten:

Kleine beurt met complete inspectie

Kleine beurt met complete inspectie

De onderhoudsbeurt is niet compleet zonder de 30 standaard componenten van de kleine beurt. Denk aan onder andere de controle van de bandenspanning, ruitenwissers en vloeistoffen. Daarnaast verversen we de motorolie en de punten die tijdens de check niet voldoen, herstellen of repareren we in samenspraak met u.

Plan hier uw kleine beurt

Aanvullende werkzaamheden

Aanvullende werkzaamheden

Naast bovengenoemde checks bekijken we de aanvullende punten die in de grote beurt op de lijst staan. Afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van de auto bepalen we de aandachtspunten die tijdens de grote onderhoudsbeurt extra aandacht vragen.

Plan hier uw grote beurt

Professionele monteurs

Professionele monteurs

U laat uw auto achter bij professionele monteurs die de Abarth, Alfa Romeo, Citroën, DS,  Fiat, Jeep, Opel, Peugeot en Suzuki kennen als hun eigen broekzak. U kunt er dus op vertrouwen dat uw auto in goede handen is en dat u die als nieuw terugkrijgt. En dat met vaste tarieven, waardoor u op de hoogte bent van de kosten voor een grote beurt en achteraf niet wordt verrast door een te hoge rekening.

Een grote beurt laat u over aan Haaima Hylkema

Is uw auto ouder dan twee jaar of staan er meer dan 30.000 kilometers op de teller? Wacht niet langer met het maken van een afspraak voor een grote beurt bij Haaima Hylkema. Dan weet u zeker dat uw auto na een grondige inspectie wordt opgeknapt, zodat u nadien weer veilig in uw bolide kunt stappen. Op naar de volgende 30.000 kilometers.

Direct een afspraak inplannen

Wilt u meteen een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.