Terug
Haaima Hylkema

Grote beurt auto

Grote beurt voor jouw auto

Goed onderhoud van jouw auto is van belang wanneer je deze optimaal wilt vertrouwen. En het beste onderhoud van jouw auto krijg je bij Haaima Hylkema! Je kunt bij ons terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan jouw auto of bedrijfswagen. Dit gebeurt altijd in één van onze volledig uitgeruste werkplaatsen.

Wat is de grote beurt en wanneer?

De grote beurt bestaat uit een basisbeurt (kleine beurt), waaronder een complete inspectie, het verversen van de motorolie en het vervangen van het oliefilter. Naast de basisbeurt kunnen ook aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Dit is afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van de auto. Hierbij valt te denken aan het vervangen van het lucht- en interieurfilter, het vernieuwen van de bougies en het verversen van koel- en remvloeistof. Een grote beurt wordt door ons aangeraden na 2 jaar of 30.000 kilometer.

De grote onderhoudsbeurt is ontworpen om jouw auto in optimale conditie te houden en wordt uitgevoerd door professionele Peugeot, Opel, Nissan of Suzuki monteurs. Wij werken met vaste tarieven, zodat je vooraf precies weet wat de onderhoudsbeurt gaat kosten. Geen verrassingen achteraf!

Direct een afspraak inplannen

Wil je meteen een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze klantenservice: 058 288 20 18 of mail: klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Peugeot 5 jaar of ouder?

Peugeot 5 jaar of ouder?

Ben je in het bezit van een Peugeot van 5 jaar of ouder? Dan kun je met onze Basisbeurt Economy en het gebruik van EUROREPAR onderdelen besparen op de onderhoudsbeurt van jouw Peugeot.

Maak op basis van jouw budget, rijstijl en kilometrage de afweging tussen originele of Economy (EUROREPAR) onderdelen voor aanvullende werkzaamheden. Of laat je vrijblijvend adviseren door de experts bij de Peugeot Erkend Reparateur.

We adviseren je hier graag in.

Meer informatie

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Wanneer je jouw auto bij ons brengt voor onderhoud en hem even moet missen, dan kun je uiteraard rekenen op vervangend vervoer. Hiervoor hanteren wij zeer scherpe tarieven. Bovendien ontvang je altijd een nagenoeg nieuwe auto, zoveel mogelijk in lijn met het model dat je rijdt. Daarnaast hebben wij ook gratis leenfietsen ter beschikking of kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice. Vraag wel even naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Plan hier jouw onderhoudsbeurt