Terug

Grote beurt auto

Grote beurt voor jouw auto

Een auto die je met regelmaat gebruikt, ontkomt er niet aan af en toe onder de loep te worden genomen. Ook wanneer de auto veel stilstaat, is het belangrijk in de loop van de tijd de auto voor een grote beurt langs te brengen. Doe dit na ongeveer twee jaar of wanneer de auto 30.000 kilometer op de teller heeft staan.

Wil je weten wat je kunt verwachten van een grote beurt bij Haaima Hylkema, lees dan verder op deze pagina. Wij zorgen ervoor dat je altijd op je auto kunt vertrouwen  wanneer je de weg op gaat.

Of maak direct online een afspraak

Waarom een grote beurt?

Net als wij mensen verdienen onze auto’s af en toe extra aandacht. Een grondige inspectie om te zien of alle onderdelen nog goed werken en waar nodig reparaties die aan de auto worden uitgevoerd. Wees er direct bij wanneer de waarschuwingslichtjes op je dashboard knipperen. Wacht je te lang, dan rijd je een stuk minder ontspannen in de auto.

Kom langs bij ons op de garage voor een grote onderhoudsbeurt. Het is een kleine moeite waar je veel profijt van hebt. Ook voor een kleine beurt aan de auto of voor het laten wisselen van je banden ben je bij Haaima Hylkema aan het juiste adres.

Een grote beurt aan jouw auto

Is het tijd voor een grote beurt van je auto, dan kun je de volgende service van ons verwachten:

Kleine beurt met complete inspectie

Kleine beurt met complete inspectie

De onderhoudsbeurt is niet compleet zonder de 30 standaard componenten van de kleine beurt. Denk aan onder andere de controle van de bandenspanning, ruitenwissers en vloeistoffen. Daarnaast verversen we de motorolie en de punten die tijdens de check niet voldoen, herstellen of repareren we in samenspraak met jou.

Plan hier jouw kleine beurt

Aanvullende werkzaamheden

Aanvullende werkzaamheden

Naast bovengenoemde checks bekijken we de aanvullende punten die in de grote beurt op de lijst staan. Afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van de auto bepalen we de aandachtspunten die tijdens de grote onderhoudsbeurt extra aandacht vragen.

Plan hier jouw grote beurt

Professionele monteurs

Professionele monteurs

Je laat je auto achter bij professionele monteurs die de Abarth, Alfa Romeo, Citroën, DS,  Fiat, Jeep, Opel, Peugeot en Suzuki kennen als hun eigen broekzak. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw auto in goede handen is en dat je die als nieuw terugkrijgt. En dat met vaste tarieven, waardoor je op de hoogte bent van de kosten voor een grote beurt en achteraf niet wordt verrast door een te hoge rekening.

Een grote beurt laat je over aan Haaima Hylkema

Is je auto ouder dan twee jaar of staan er meer dan 30.000 kilometers op de teller? Wacht niet langer met het maken van een afspraak voor een grote beurt bij Haaima Hylkema. Dan weet je zeker dat je auto na een grondige inspectie wordt opgeknapt, zodat jij nadien weer veilig in je bolide kunt stappen. Op naar de volgende 30.000 kilometers.

Direct een afspraak inplannen

Wil je meteen een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.