Terug

Over ons

Haaima Hylkema

Haaima Hylkema is een groot, gezond en stabiel Fries familiebedrijf. Wij bieden een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn ambitieus en voelen ons maatschappelijk sterk verbonden met de regio.

Duurzaam

We hebben duurzaamheid en kwaliteit, in combinatie met persoonlijke aandacht, hoog in het vaandel staan. Duurzaamheid zit uiteraard in onze auto’s met schone brandstoffen zoals elektrisch en (toekomstige) voertuigen op waterstof.

Bovendien, waren wij in 2009 met ons bedrijf in Wirdum een van de eerste bedrijven met een carport op zonne-energie.

Het merendeel van onze panden heeft LED verlichting en alle vestigingen hebben meerdere laadpalen voor elektrische voertuigen. Wij werken daarmee met erkende duurzaamheidscertificaten.

Duurzaamheid komt bij ons ook tot uitdrukking in het sociale aspect. Wij zijn namelijk maatschappelijk sterk verbonden met de regio en wij zijn sponsor van een groot aantal sportclubs, evenementen, maatschappelijke projecten en stichtingen.

Merken

Met de merken Abarth, Alfa Romeo, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Peugeot, Opel en Suzuki zijn wij uw mobiliteitspartner in Friesland en de Noordoostpolder.

Daarnaast, hebben wij vier autoschadebedrijven, een autoruitservicebedrijf, een autopoetsbedrijf, een fotostudio voor de occasions en een eigen leasemaatschappij FGD Lease.

Bovendien, zijn wij onlangs toegetreden tot de campermarkt met een eigen camper, de (e)-Fixxter. Een camper en auto in één voor dagelijks plezier en vrijheid. De Fixxter is er zowel in een dieseluitvoering als in een 100 procent elektrische variant. En in de toekomst volgt er een Fixxter op waterstof.

Kernwaarden:

Dicht bij de klant
Een vertrouwd gezicht, persoonlijke aandacht en u thuis voelen. Dat is wat u bij ons kunt verwachten. We kennen onze klant, wij luisteren naar uw wensen en dat vertaalt zich in een hoge mate van klanttevredenheid.

Daarnaast, zijn wij flexibel en kunnen we snel schakelen. Bovendien, beschikken we over een groot netwerk van 15 vestigingen. Er is dus altijd een vestiging dichtbij.

Frysk DNA
We zijn trots op ons familiegevoel en onze Fryske roots, die al generaties lang de basis van ons bedrijf vormen. We zijn nuchter én ambitieus. We hebben met al onze merken een goede naam opgebouwd en zijn bewezen betrouwbaar.

Innovatief en in beweging
Als organisatie staan we zeker niet stil. We zijn ondernemend en pakken graag kansen op. We staan open voor groei en lopen voorop als het gaat om ontwikkelingen. We zijn toekomstgericht en innovatief.

Samen sterk(er)
We combineren de kracht van onze zelfstandigheid, met de meerwaarde van het collectief. We versterken en ondersteunen elkaar en maken gebruik van elkaars kennis, expertise en middelen.

Dit betekent voor u, dat wij mobiliteit in de breedste zin van het woord, kunnen bieden.

We zijn dichtbij, doen zaken met Fryske nuchterheid en zijn innovatief.

Dat maakt ons samen sterk! Haaima Hylkema, voor iedereen!