Terug

Sponsorbeleid

Haaima Hylkema is zich bewust van haar verantwoordelijkheid als onderneming op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als onderdeel van het sponsorbeleid hebben we ervoor gekozen om ons te focussen op een aantal stichtingen en verenigingen die aan ons bedrijf verbonden zijn.

We krijgen veel verzoeken om verschillende evenementen, verenigingen, activiteiten en goede doelen te sponsoren. Omdat het niet haalbaar is om alles te sponsoren, is het centrale uitgangspunt niet te sponsoren om te sponsoren. Dit betekent dat wij hierin weloverwogen keuzes maken. Daarom hebben wij voor ons en uw gemak een sponsorbeleid opgesteld. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij richten ons op sponsoring in de (top)sport en cultuur, welke een grote maatschappelijk betrokkenheid tonen, die aan ons bedrijf verbonden zijn en een waardevolle en positieve bijdrage leveren aan de samenleving.. Sporttalent in onze regio ondersteunen wij door hun in staat te stellen hun talenten optimaal te benutten, waardoor ze hun beste prestaties neer kunnen zetten.

Waar moet een sponsorpartij aan voldoen?

Voorwaarden sponsoring

Voordat wij tot sponsoring van een partij overgaan, stellen wij een aantal voorwaarden op waaraan de sponsorpartij moet voldoen. Aanvragen voor sponsoring worden alleen in behandeling genomen als deze voldoen aan de door ons gestelde voorwaarden. 

Graag helpt Haaima Hylkema mee om dit tot stand te brengen en content aan te leveren die door sponsorpartij gedeeld kan worden. 

Procedure sponsoring

Aanvragen kunnen uitsluitend per mail (sponsoring@haaimahylkema.nl) worden ingediend. Het versturen van een sponsor aanvraag is geen garantie voor toekenning van de sponsoring. Onderstaande punten moeten worden opgenomen in de aanvraag:

Na een positief oordeel van de directie neemt de afdeling marketing contact op met de sponsorpartij om de verdere gang van zaken te bespreken en een overeenkomst op te stellen waarin de voorwaarden voor beide partijen worden vermeld.

Missie Haaima Hylkema

Haaima Hylkema is een groot, gezond en stabiel Fries familiebedrijf. Wij bieden een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn ambitieus en voelen ons maatschappelijk sterk verbonden met de regio.

Visie 

In ons regionaal bewerkingsgebied worden wij onbetwist erkend als toonaangevend mobiliteitspartner. Waarbij we in  2024 of eerder een gezond rendement realiseren, een totale KTO van 95% realiseren en zijn wij in onze regio mobileitspartner nummer 1. Om dit te realiseren hebben wij iedereen nodig! 

Duurzaam

We hebben duurzaamheid en kwaliteit, in combinatie met persoonlijke aandacht, hoog in het vaandel staan. Duurzaamheid zit uiteraard in onze auto’s met schone brandstoffen zoals elektrisch en (toekomstige) voertuigen op waterstof. Duurzaamheid komt bij ons ook tot uitdrukking in het sociale aspect. Wij zijn namelijk maatschappelijk sterk verbonden met de regio en wij zijn sponsor van een groot aantal sportclubs, evenementen, maatschappelijke projecten en stichtingen.

Merken

Met de merken Abarth, Fiat, Jeep, Peugeot, Opel, Citroën en Suzuki zijn wij uw mobiliteitspartner in Friesland en de Noordoostpolder. Daarnaast, hebben wij drie autoschadebedrijven, een autoruitservicebedrijf, een autopoetsbedrijf, een fotostudio voor de occasions en een eigen leasemaatschappij FGD Lease. Bovendien, zijn wij onlangs toegetreden tot de campermarkt met een eigen camper, de (e)-Fixxter. 

Wij sponsoren o.a.: