Terug

Banden wisselen

Banden wisselen bij Haaima Hylkema

Is je auto meer onderweg dan dat die stilstaat, simpelweg omdat je dagelijks onderweg bent? Dan is goed onderhoud aan de auto essentieel. De banden leggen heel wat kilometers af, dus die verdienen de nodige aandacht. Houd de kwaliteit van je banden goed in de gaten en wees er op tijd bij om je banden te wisselen.

Hoe en waar je dat doet, ontdek je op deze pagina. Bij Haaima Hylkema ben je aan het juiste adres voor het onderhoud van je auto en voor de controle van je banden.

Maak direct online een afspraak

Waarom banden wisselen?

Stap je in de auto, dan is veiligheid de hoogste prioriteit. Om die te waarborgen is het belangrijk om regelmatig je banden te inspecteren. Is het profiel van de banden diep genoeg, dan heeft de auto meer grip op de weg. Daarnaast moet de band goed op spanning staan om veilig te kunnen rijden en om het brandstofverbruik te beperken.

Ben je niet zeker van de kwaliteit van je banden, informeer dan bij de automonteurs van Haaima Hylkema. En laat je de onderhoudsbeurt van je auto aan ons over, ook dan controleren we of het tijd is om de banden te wisselen.

Onze bandenservice voor jouw auto

Voor het controleren en wisselen van je banden, kun je bij ons gebruikmaken van onderstaande diensten:

Bandencontrole

Bandencontrole

Een onderdeel dat we tijdens de kleine beurt niet overslaan, is de controle van de autobanden. We kijken of het bandenprofiel voldoet en of er genoeg spanning op de banden zit. Zo kun je erop rekenen dat je bij het ophalen van je auto weer veilig de weg op gaat. En vinden we het nodig je banden te wisselen, dan doen we dat in samenspraak met jou.

Plan hier jouw bandencontrole

Zomer-, winter- of all season banden wisselen

Zomer-, winter- of all season banden wisselen

Is het tijd dat de banden worden gewisseld, dan doen wij dat voor je. Afhankelijk van je wensen en van het huidige seizoen vervangen we de banden voor kwalitatieve zomer-, winter- of all season banden. Met nieuwe banden kun je je weg weer veilig voortzetten en de nodige kilometers maken. Je kunt hierbij ook gebruik maken van ons ‘bandenhotel’, waar we jouw autobanden veilig op kunnen slaan.

Plan hier jouw bandenwissel

Online bandenshop

Online bandenshop

Online kun je alvast een kijkje nemen in onze bandenshop waar je de juiste autoband tegen een scherp tarief vindt. Heb je een passende band gevonden, dan vervangen we die voor je oude. Dat zit bij de prijs inbegrepen. Kom je er niet helemaal uit wat betreft de keuze voor nieuwe banden, laat je dan adviseren door onze specialisten.

Ga naar onze online bandenshop

Banden wisselen? Laat het over aan Haaima Hylkema

Zijn je autobanden hoognodig toe aan vervanging? Wacht niet langer en kom langs op een van onze vestigingen. Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat je banden zo snel mogelijk worden vervangen. Kun jij weer zorgeloos je weg vervolgen.

Online een afspraak inplannen

Wil je een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.