Terug

Banden wisselen

Banden wisselen bij Haaima Hylkema

Is u auto meer onderweg dan dat die stilstaat, simpelweg omdat u dagelijks onderweg bent? Dan is goed onderhoud aan uw auto essentieel. De banden leggen heel wat kilometers af, dus die verdienen de nodige aandacht. Houd de kwaliteit van uw banden goed in de gaten en wees er op tijd bij om uw banden te wisselen.

Hoe en waar u dat doet, ontdekt u op deze pagina. Bij Haaima Hylkema bent u aan het juiste adres voor het onderhoud van uw auto en voor de controle van uw banden.

Maak direct online een afspraak

Waarom banden wisselen?

Stapt u in de auto, dan is veiligheid de hoogste prioriteit. Om die te waarborgen is het belangrijk om regelmatig uw banden te inspecteren. Is het profiel van de banden diep genoeg, dan heeft de auto meer grip op de weg. Daarnaast moet de band goed op spanning staan om veilig te kunnen rijden en om het brandstofverbruik te beperken.

Bent u niet zeker van de kwaliteit van uw banden, informeer dan bij de automonteurs van Haaima Hylkema. En laat u de onderhoudsbeurt van uw auto aan ons over, ook dan controleren we of het tijd is om de banden te wisselen.

Onze bandenservice voor uw auto

Voor het controleren en wisselen van uw banden, kun u bij ons gebruikmaken van onderstaande diensten:

Bandencontrole

Bandencontrole

Een onderdeel dat we tijdens de kleine beurt niet overslaan, is de controle van de autobanden. We kijken of het bandenprofiel voldoet en of er genoeg spanning op de banden zit. Zo kunt u erop rekenen dat u bij het ophalen van uw auto weer veilig de weg op gaat. En vinden we het nodig uw banden te wisselen, dan doen we dat in samenspraak met u.

Plan hier uw bandencontrole

Zomer-, winter- of all season banden wisselen

Zomer-, winter- of all season banden wisselen

Is het tijd dat de banden worden gewisseld, dan doen wij dat voor u. Afhankelijk van uw wensen en van het huidige seizoen vervangen we de banden voor kwalitatieve zomer-, winter- of all season banden. Met nieuwe banden kunt u uw weg weer veilig voortzetten en de nodige kilometers maken. U kunt hierbij ook gebruik maken van ons ‘bandenhotel’, waar we uw autobanden veilig op kunnen slaan.

Plan hier uw bandenwissel

Banden wisselen? Laat het over aan Haaima Hylkema

Zijn uw autobanden hoognodig toe aan vervanging? Wacht niet langer en kom langs op een van onze vestigingen. Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat u banden zo snel mogelijk worden vervangen. Kunt u weer zorgeloos uw weg vervolgen.

Online een afspraak inplannen

Wilt u een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.