Terug
Haaima Hylkema

Banden wisselen

Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden, zijn goede banden een vereiste.

Het is belangrijk dat u veilig de weg op gaat. Een goede bandenspanning en het juiste profiel van uw banden is dan ook essentieel als het gaat om veilig rijden in uw auto. De juiste autobanden verbeteren ook het weggedrag van uw auto en reduceren uw brandstof gebruik.

Wanneer winter- of zomerbanden?

Als de temperatuur onder de 7 graden celsius gaat en de weeromstandigheden guurder worden zijn winterbanden de meest veilige keuze. Bij een buitentemperatuur boven de 7 graden Celsius zijn zomerbanden de meest veilige keuze. Zomerbanden zijn harder en hebben een ander profiel dan winterbanden. Hiermee heeft u in de zomer meer grip en een kortere remweg. En in de winter is dat zo met hardere banden. Een goede wisseling tussen winter- en zomerbanden zorgt voor minder slijtage en een lager brandstofverbruik.

Direct een afspraak inplannen

Wil je meteen een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze klantenservice: 058 288 20 18 of mail: klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Bandenhotel

Bandenhotel

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt de auto op 30 punten gecontroleerd. Denk aan bandenspanning, ruitenwissers, vloeistoffen, etc. De auto wordt gesmeerd, afgesteld en hersteld waar nodig. Het voordeel hiermee is dat je grote reparaties vooraf ziet aankomen en misschien zelfs kunt voorkomen. Een nieuwe auto geeft meestal op het dashboard aan wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Bij oudere auto’s je rekening houden met een jaar of na 15.000 kilometer.rnrn

Plan een afspraak

Banden vervangen

Banden vervangen

Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij geven een vakkundig en persoonlijk advies en kunnen daarnaast uw banden monteren in één van onze vestigingen bij jou in de buurt. Wij hebben een groot assortiment autobanden (all season banden, winterbanden en zomerbanden) in diverse maten en van verschillende merken, waaronder Continental, Semperit, Vredestein, Michelin en Achilles.

Plan een afspraak

Online bandenshop

Online bandenshop

In onze online bandenshop vind je snel en gemakkelijk de juiste autoband tegen scherpe lage prijzen. Onze prijzen zijn altijd inclusief professionele montage in onze werkplaats bij één van onze vestigingen. Dus kies nu zelf nieuwe banden en maak meteen een afspraak voor de montage bij de vestiging van jouw voorkeur! Als je toch nog een vakkundig en persoonlijk advies wilt tijdens het maken van keuze kun je altijd contact met ons opnemen. Weet u al welke banden u wilt, koop ze dan hieronder online!

Plan een afspraak