Terug

Haaima Hylkema Media

Door de jaren heen hebben onze bedrijven vele leuke video’s gemaakt. Deze zijn allemaal terug te zien op ons Haaima Hylkema kanaal op Youtube. Neem eens een kijkje, je zult versteld staan van wat we allemaal al hebben gemaakt. En het wordt alleen maar meer!

Haaima Hylkema algemeen

Haaima Hylkema algemeen

Van de kerstfilmpjes tot de presentatie van ons Saint Germain museum in Wurdum. Persoonlijke en grappige, maar uiterst serieuze video’s over onze bedrijven.

Algemene video’s

Haaima Hylkema Opel

Haaima Hylkema Opel

Hoe rijdt de nieuwe Opel Mokka en waar gaat Robert allemaal naar toe door Fryslân heen. En hoe zit het ook alweer met de Big Event, wat voor voordeel kan ik allemaal behalen. Je ziet het hier.

Opel playlist

Haaima Hylkema Peugeot

Haaima Hylkema Peugeot

Peugeot als grondlegger van de Haaima Hylkema bedrijven heeft vele leuke video’s, bekijk ze allemaal.

Peugeot playlist

Haaima Hylkema Nissan

Haaima Hylkema Nissan

Haaima Hylkema Nissan heeft een unieke positie in de provincie. Met onze vestigingen in Leeuwarden, Franeker en Sneek omvatten we, als zeggen we het zelf, het mooiste stukje van de provincie. Bekijk het zelf in de video’s die erbij horen.

Nissan playlist

Haaima Hylkema Suzuki

Haaima Hylkema Suzuki

Uiteraard mogen de video’s van Haaima Hylkema Suzuki niet ontbreken. Het zijn er nu nog niet veel, maar er zullen nog vele volgen. Kijk je mee?

Suzuki playlist

Haaima Hylkema Gouwe ouwe

Haaima Hylkema Gouwe ouwe

En natuurlijk mogen de Gouwe Ouwe van onze bedrijven niet ontbreken. De Beleef het bij Hylkema zeilboot actie, of de Theo Faber commercial van Haaima, wie kent ze niet. Bekijk ze hier nog eens.

Gouwe ouwe playlist