Terug
Haaima Hylkema

Autoruitschade

Een sterretje in de voorruit repareren wij d.m.v. een hoogwaardige harsinjectie en dit wordt meestal helemaal vergoed door uw verzekeringsmaatschappij, Als een autoruit vervangen moet worden dan doen wij dit vooral met originele autoruiten.

Autoruitschade melden

Meld ook autoruitschade! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bij een ruitvervanging kalibreren (controle en afstellen) wij na de vervanging standaard de aanwezige ADAS-systemen. Dat zijn bijvoorbeeld regensensoren en andere veiligheidssystemen die in of rondom ruiten en spiegels zitten.

Bovendien kun je rekenen op behoud van carrosserie- en lakgaranties en is vervangend vervoer mogelijk. Bovendien informeren wij jou vooraf wat bij reparatie of vervanging kosten zijn en of die door de verzekeraar worden vergoed. Wij wikkelen eventueel direct af met de verzekeringsmaatschappij. Lekker makkelijk!

Voor merk erkend schadeherstel werken wij samen met onze collega’s
van Schadeherstel Friesland;

Autoschade Posthuma – Leeuwarden
Autoschade Grou – Grou
Autoschade Verweij – Gorredijk

Bovendien profiteert u van:

Neem contact met ons op

Schade melden: wij helpen u!

Heb je schade en/of ruitschade aan jouw voertuig opgelopen? Het is belangrijk dat de schade zo snel mogelijk wordt gemeld, zodat de schade ook vlot hersteld kan worden.

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze Klanten Contact Centrum: 058 2882018 of mail: klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Vul onderstaande gegevens in en verstuur deze. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je een vraag of opmerking voor ons? Neem contact op via het contactformulier.
  • Sleep bestanden hierheen of