Terug

Autoruitschade

Vakkundige ruitreparatie

Is er schade ontstaan in uw autoruit? Misschien bent u tijdens het rijden opgeschrikt door een plotselinge barst of is door vandalisme een flinke ster in de autoruit ontstaan. Erg vervelende situaties waarbij u erger wilt voorkomen. Kom langs bij Haaima Hylkema voor een vakkundige ruitreparatie, zodat u zorgeloos uw weg kunt vervolgen.

Op deze pagina leest u wat er komt kijken bij het herstellen van autoruitschade en hoe wij dat vakkundig aanpakken in samenwerking met onze schadepartners.

Schadepartners

Voor merk erkend schadeherstel van autoruiten werken wij samen met Dealerglass. De beste keuze, want de schades worden door Haaima Hylkema zelf gerepareerd in onze eigen werkplaats door ons eigen monteurs. Hierbij maken wij altijd gebruik van originele onderdelen.

Een sterretje in je autoruit is niet alleen lelijk, maar ook onveilig. Door slecht wegdek of plotselinge temperatuurverschillen kan dat sterretje zomaar een barst worden, of erger. Laat daarom ruitschade zo snel mogelijk repareren. 

Autoruitschade? Maak direct een afspraak!

Wilt u een afspraak inplannen? Dat is geen probleem! U gaat hiervoor naar de website van Dealerglass, de afspraak komt vervolgens binnen bij Haaima Hylkema op de door u gekozen vestiging.

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.

Voorkom erger!

Voorkom erger!

Het eerste dat u wilt doen bij het ontdekken van een sterretje in uw autoruit, is voorkomen dat deze uitgroeit tot een grote barst. Het risico dat de ruit bij de kleinste drempel uit elkaar spat, daar moet u niet aan denken. Zeker niet met kleine kinderen op de achterbank. Aarzel niet om een afspraak te maken voor ruitreparatie wanneer u een sterretje aantreft. U wilt immers grotere schade voor blijven. En komt u bij ons langs voor een onderhoudsbeurt, dan controleren wij standaard de status van uw ruiten.

Meld hier uw autoruitschade

Het herstellen van autoruitschade via Dealerglass

Het herstellen van autoruitschade via Dealerglass

Met moderne technieken en hoogwaardige harsinjectie repareren we de autoruit. Het sterretje wordt gedicht en verdere scheuren in de ruit worden voorkomen. Is ruitreparatie niet meer mogelijk, dan vervangen we de ruit vakkundig en met aandacht. Dat betekent niet alleen dat we een nieuwe ruit in de auto zetten. Ook het nauwkeurig afstellen, dus kalibreren, van aanwezige regensensoren en andere ADAS-systemen is daar onderdeel van. Uiteraard regelen wij ook de afhandeling met uw verzekering of leasemaatschappij.

Meld hier uw autoruitschade

Waarom Haaima Hylkema?

Voor reparatie of vervanging van de autoruit bent u bij Haaima Hylkema aan het juiste adres. We werken namelijk nauw samen met Dealerglass. Samen nemen we nauwkeurig de autoruitschade onder de loep om te bepalen wat we kunnen doen voor de ruitreparatie. Dit geldt voor de autoruiten, maar ook wanneer u schade hebt opgelopen aan andere onderdelen van de auto.

De kosten voor de ruitreparatie kunt u in veel gevallen verhalen op uw autoverzekering en terwijl uw auto bij ons in de garage staat, regelen wij voor u vervangend vervoer.

Ruitreparatie door Haaima Hylkema

Heeft u een barst in uw autoruit ontdekt en wilt u dat deze zo snel mogelijk wordt gerepareerd? Kom dan langs bij een van onze garages waar we met onze samenwerkingspartner de ruitreparatie uitvoeren. Wacht niet met het maken van een afspraak en neem gelijk contact met ons op om erger te voorkomen.

Schade melden: wij helpen u!

Heeft u schade en/of ruitschade aan uw voertuig opgelopen? Het is belangrijk dat de schade zo snel mogelijk wordt gemeld, zodat de schade ook vlot hersteld kan worden.

Vul onderstaande gegevens in en verstuur deze. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heb je een vraag of opmerking voor ons? Neem contact op via het contactformulier.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 2 MB.