Terug

Onderhoudsbeurt auto

Grote & kleine onderhoudsbeurt

Goed onderhoud aan jouw auto is van belang wanneer je die optimaal wilt vertrouwen. En het beste onderhoud aan je auto gebeurt bij Haaima Hylkema. Je kunt bij ons terecht voor alle onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan je auto of bedrijfswagen.

Bekijk op deze pagina de opties die vallen onder een onderhoudsbeurt aan de auto waarin onze monteurs je wagen vakkundig onder handen nemen.

Of maak direct online een afspraak

Waarom een onderhoudsbeurt?

Frequent gebruik van de auto vraagt om onderhoud. Maar ook wanneer een auto lange periodes stilstaat, is een onderhoudsbeurt nodig. Stuit je op plotselinge problemen, zoals dashboardlampen die gaan branden of een kapot auto-onderdeel? Dan is het tijd voor reparatie en onderhoud. Wil je deze problemen voor zijn en veiliger, zuiniger en bedrijfszekerder rijden, dan is een preventieve onderhoudsbeurt aan de auto raadzaam. En dient de APK zich aan, ook dan ben je welkom op een van onze vestigingen.

Wij maken gebruik van originele onderdelen die een jaar garantie hebben. Onze specialisten die zijn getraind door de importeurs, werken met speciaal gereedschap en voeren de onderhoudsbeurt uit volgens de voorschriften van de fabriek. Dat tegen vaste, aantrekkelijke tarieven en met mobiliteitsgarantie.

Onze onderhoudsbeurt aan jouw auto

Kom je voor een onderhoudsbeurt aan je auto langs bij een van onze vestigingen, dan kun je de volgende diensten van ons verwachten:

Kleine onderhoudsbeurt

Kleine onderhoudsbeurt

Bij een kleine beurt wordt de auto op 30 punten gecontroleerd. Denk aan bandenspanning, ruitenwissers, vloeistoffen, etc. De auto wordt gesmeerd, afgesteld en hersteld waar nodig. Het voordeel hiervan is dat je grote reparaties vooraf ziet aankomen en misschien zelfs kunt voorkomen. Op het dashboard van een nieuwe auto zie je wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Houd er bij oudere wagens rekening mee dat die na een jaar of na 15.000 kilometer op de teller toe zijn aan een onderhoudsbeurt.

Plan hier jouw kleine beurt

Grote onderhoudsbeurt

Grote onderhoudsbeurt

Bij een grote beurt wordt de auto op 90 punten gecontroleerd en hersteld waar nodig. We vervangen de olie- en luchtfilters, indien nodig de bougies en we verversen de olie. Een grote onderhoudsbeurt wordt aangeraden na twee jaar of 30.000 kilometer.

Wanneer je jouw auto bij ons brengt voor onderhoud en hem even moet missen, dan kun je uiteraard rekenen op vervangend vervoer. Een leenauto is altijd een nagenoeg nieuwe auto, zoveel mogelijk in lijn met het model dat je rijdt. Daarnaast hebben wij ook gratis leenfietsen ter beschikking of kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Plan hier jouw grote beurt

Olie peilen

Olie peilen

Een maandelijkse meting van de oliepeil voorkomt dat je motor een beschadiging riskeert. Is de oliepeil te laag, dan wordt de motor niet voldoende gesmeerd, gekoeld en gereinigd. Een te hoog oliepeil zorgt ervoor dat de olie opgeklopt wordt, omdat die de krukas kan bereiken. We vullen bij wanneer de olie net onder het minimum zit.

Plan hier jouw oliepeiling en/of -bijvulling

Auto onderhoudsbeurt? Laat die over aan Haaima Hylkema

Dreigen de eerste lampjes op je dashboard met waarschuwingen? Of wil je deze juist voor zijn met een preventieve onderhoudsbeurt aan de auto? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers en laat je auto bij ons achter voor een goede onderhoudsbeurt. Om weer thuis te komen en in tussentijd te blijven rijden, kun je uiteraard rekenen op vervangend vervoer in een nagenoeg nieuwe auto, die zoveel mogelijk in lijn is met je huidige model. Vraag naar de mogelijkheden en maak een afspraak voor een nauwkeurige onderhoudsbeurt aan je auto. Dat kan ook online!

Online een afspraak inplannen

Wil je een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.