Terug
Haaima Hylkema

Onderhoudsbeurt auto

Grote & kleine onderhoudsbeurt

Goed onderhoud van jouw auto is van belang wanneer je deze optimaal wilt vertrouwen. En het beste onderhoud van jouw auto krijg je bij Haaima Hylkema! Je kunt bij ons terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan jouw auto of bedrijfswagen. Dit gebeurt altijd in één van onze volledig uitgeruste werkplaatsen.

Waarom een onderhoudsbeurt?

Elke auto heeft onderhoud nodig. Uiteraard sowieso wanneer je tegen een probleem aanloopt zoals ongewenste lampjes die gaan branden of wanneer er iets kapot is. Je kunt echter ook kiezen voor preventief onderhoud zodat de auto langer mee gaat en veilig, zuinig en bedrijfszeker rijdt. Wij maken gebruik van originele onderdelen met een jaar garantie. Daarbij zijn onze specialisten getraind door de importeurs, werken met speciaal ontwikkeld gereedschap en hanteren door de fabriek voorgeschreven onderhoudsbeurten tegen vaste, aantrekkelijke tarieven. En dat alles ook nog eens met mobiliteitsgarantie.

Direct een afspraak inplannen

Wil je meteen een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze klantenservice: 058 2882018 of mail: klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Kleine onderhoudsbeurt

Kleine onderhoudsbeurt

Bij een kleine beurt wordt de auto op 30 punten gecontroleerd. Denk aan bandenspanning, ruitenwissers, vloeistoffen, etc. De auto wordt gesmeerd, afgesteld en hersteld waar nodig. Het voordeel hiermee is dat je grote reparaties vooraf ziet aankomen en misschien zelfs kunt voorkomen. Een nieuwe auto geeft meestal op het dashboard aan wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Bij oudere auto’s je rekening houden met een jaar of na 15.000 kilometer.

Plan hier jouw onderhoudsbeurt

Grote onderhoudsbeurt

Grote onderhoudsbeurt

Bij een grote beurt wordt de auto op 90 punten gecontroleerd en hersteld waar nodig. De olie- en luchtfilters worden vervangen en ook de bougies worden indien nodig vervangen. Uiteraard wordt ook de olie ververst.

Een grote onderhoudsbeurt wordt aangeraden na 2 jaar of 30.000 kilometer.

Plan hier jouw onderhoudsbeurt

Olie peilen

Olie peilen

Controleer ongeveer eens per maand het oliepeil. Een verkeerd motoroliepeil kan namelijk schade aan de motor veroorzaken. Een te laag oliepeil zorgt ervoor dat de motor niet voldoende wordt gesmeerd, gekoeld en gereinigd. Een te hoog oliepeil zorgt ervoor dat de olie de krukas kan bereiken waardoor de olie wordt opgeklopt en dat is niet goed. Wanneer de olie net onder het minimum zit moet er worden bijgevuld. Rij gerust even bij ons langs zodat wij dit voor jou kunnen doen met de juiste olie voor jouw type motor.

Plan hier jouw onderhoudsbeurt

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Wanneer je jouw auto bij ons brengt voor onderhoud en hem even moet missen, dan kun je uiteraard rekenen op vervangend vervoer. Hiervoor hanteren wij zeer scherpe tarieven. Bovendien ontvang je altijd een nagenoeg nieuwe auto, zoveel mogelijk in lijn met het model dat je rijdt. Daarnaast hebben wij ook gratis leenfietsen ter beschikking of kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice. Vraag wel even naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Plan hier jouw onderhoudsbeurt