Terug

Accessoires

Personaliseer jouw auto met handige accessoires

Je auto heb je gekocht om praktische redenen. Om iedere dag naar je werk te rijden, boodschappen in te laden en om de kinderen bij school of bij opa en oma af te zetten. Dat de auto je tijdens het rijden niet in de steek laat, is voor jou het belangrijkst en dat is logisch.

Naast dat je veilig in de auto wilt rijden, ben je ook gebaat bij handige autoaccessoires. Praktische opberging, extra bescherming en een persoonlijke aankleding zijn daar onderdeel van. Ontdek op deze pagina wat de voordelen zijn van onze accessoires.

Waarom autoaccessoires?

Heb je kinderen en huisdieren die regelmatig met de auto weggebracht worden? Of gebruik je voor je vrijetijdsactiviteiten extra uitrustingen die je in de auto vervoert? Waar essentiële auto-onderdelen ervoor zorgen dat je veilig de weg op kunt, bieden extra autoaccessoires uitkomst om net even gemakkelijker en sneller van huis te vertrekken.

Wat voor accessoires heb jij nodig?

Wat voor accessoires heb jij nodig?

We hebben een divers assortiment aan autoaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan dakkoffers, fietsendragers en trekhaken. Hiermee kun je gemakkelijk extra bagage meenemen als je op vakantie gaat of als je een middag in een voor jou onbekend gebied wilt fietsen. Onze scheidingsrekken, beschermmatten en transportkooien maken het gemakkelijk om huisdieren veilig in de auto te vervoeren. En door je hond op deze manier te vervoeren, wordt je interieur niet bevuild door alles wat hij van buiten meeneemt.

Extra bescherming van het interieur en de carrosserie realiseer je bovendien met onze vloermatten en beschermsets. En om als een blikvanger over de weg te rijden, geef je je auto een persoonlijke touch met onze stylingsets, stickers en exclusieve lichtmetalen velgen.

Waarom Haaima Hylkema?

Waarom Haaima Hylkema?

Kom gerust eens langs bij een van de vestigingen van Haaima Hylkema, waar je een breed assortiment aan autoaccessoires aantreft. Niet voor niets ben je in je zoektocht naar accessoires voor de auto bij ons aan het juiste adres:

  • De accessoires hebben een hoge kwaliteit die voldoet aan de strengste normen van onze merken.
  • Je vindt bij ons altijd accessoires die met hun vormgeving passen bij het design van jouw auto.
  • Je kunt de accessoires zelf eenvoudig monteren en gebruiken. En uiteraard staan onze monteurs klaar om de montage op zich te nemen.
  • Je profiteert van uitstekende garantievoorwaarden en je kunt erop rekenen dat je zonder problemen van onze accessoires gebruikmaakt.
  • We verkopen alleen originele autoaccessoires. Nagemaakte onderdelen komen er bij ons niet in.
  • Onze monteurs en netwerk hebben de expertise waarmee ze probleemloos trekhaken en velgen op de auto monteren.

Autoaccessoires kopen bij Haaima Hylkema

Voor het kopen of leasen van een auto is Haaima Hylkema de dealer waar je moet zijn. Maar dat is niet het enige. Ook op kleinere schaal verkopen we hoogwaardige producten waarmee je jouw auto personaliseert en extra comfortabel maakt. Ben je op zoek naar een autoaccessoire voor het vervoer van je huisdier of van spullen? Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar het aanbod. Of kom eens langs in een van onze vestigingen.

Meer informatie?

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.