Terug

Accessoires

Personaliseer uw auto met handige accessoires

U auto heeft u gekocht om praktische redenen. Om iedere dag naar uw werk te rijden, boodschappen in te laden en om de kinderen bij school of bij opa en oma af te zetten. Dat de auto u tijdens het rijden niet in de steek laat, is voor u het belangrijkst en dat is logisch.

Naast dat u veilig in de auto wilt rijden, bent u ook gebaat bij handige autoaccessoires. Praktische opberging, extra bescherming en een persoonlijke aankleding zijn daar onderdeel van. Ontdek op deze pagina wat de voordelen zijn van onze accessoires.

Waarom autoaccessoires?

Heeft u kinderen en huisdieren die regelmatig met de auto weggebracht worden? Of gebruikt u voor uw vrijetijdsactiviteiten extra uitrustingen die u in de auto vervoert? Waar essentiële auto-onderdelen ervoor zorgen dat u veilig de weg op kunt, bieden extra autoaccessoires uitkomst om net even gemakkelijker en sneller van huis te vertrekken.

Wat voor accessoires heeft u nodig?

Wat voor accessoires heeft u nodig?

We hebben een divers assortiment aan autoaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan dakkoffers, fietsendragers en trekhaken. Hiermee kunt u gemakkelijk extra bagage meenemen als u op vakantie gaat of als u een middag in een voor u onbekend gebied wilt fietsen. Onze scheidingsrekken, beschermmatten en transportkooien maken het gemakkelijk om huisdieren veilig in de auto te vervoeren. En door uw hond op deze manier te vervoeren, wordt uw interieur niet bevuild door alles wat hij van buiten meeneemt.

Extra bescherming van het interieur en de carrosserie realiseert u bovendien met onze vloermatten en beschermsets. En om als een blikvanger over de weg te rijden, geef u uw auto een persoonlijke touch met onze stylingsets, stickers en exclusieve lichtmetalen velgen.

Waarom Haaima Hylkema?

Waarom Haaima Hylkema?

Kom gerust eens langs bij een van de vestigingen van Haaima Hylkema, waar u een breed assortiment aan autoaccessoires aantreft. Niet voor niets bent u in uw zoektocht naar accessoires voor de auto bij ons aan het juiste adres:

  • De accessoires hebben een hoge kwaliteit die voldoet aan de strengste normen van onze merken.
  • U vindt bij ons altijd accessoires die met hun vormgeving passen bij het design van uw auto.
  • U kunt de accessoires zelf eenvoudig monteren en gebruiken. En uiteraard staan onze monteurs klaar om de montage op zich te nemen.
  • U profiteert van uitstekende garantievoorwaarden en u kunt erop rekenen dat u zonder problemen van onze accessoires gebruikmaakt.
  • We verkopen alleen originele autoaccessoires. Nagemaakte onderdelen komen er bij ons niet in.
  • Onze monteurs en netwerk hebben de expertise waarmee ze probleemloos trekhaken en velgen op de auto monteren.

Autoaccessoires kopen bij Haaima Hylkema

Voor het kopen of leasen van een auto is Haaima Hylkema de dealer waar u moet zijn. Maar dat is niet het enige. Ook op kleinere schaal verkopen we hoogwaardige producten waarmee u uw auto personaliseert en extra comfortabel maakt. Bent u op zoek naar een autoaccessoire voor het vervoer van uw huisdier of van spullen? Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar het aanbod. Of kom eens langs in een van onze vestigingen.

Meer informatie?

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.