Terug
Kom langs voor een proefrit en kennismaking
Fiat Ducato en Fiat e-Ducato
Vraag naar onze voordelige financial lease mogelijkheden
Kom langs voor een proefrit en kennismaking
Fiat Ducato en Fiat e-Ducato
Vraag naar onze voordelige financial lease mogelijkheden

Fiat Ducato en Fiat e-Ducato

De meest complete modellen range op de markt.

De Fiat Ducato is een populaire en veelzijdige bestelwagen die bekend staat om zijn ruimte, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Het is een veelgebruikte keuze voor bedrijven en ondernemers die behoefte hebben aan een robuuste en efficiënte bedrijfswagen. De Ducato is leverbaar in vele uitvoeringen en een grote variate aan opbouwmogelijkheden.

Ieder bedrijf is anders en elk bedrijf verdient een oplossing op maat: flexibel, duurzaam en altijd mobiel. Zaken doen met Haaima Hylkema betekent dat je het gehele mobiliteitsvraagstuk onder brengt bij één partner, Haaima Hylkema. Een bedrijfsauto is vaak op maat en wij helpen jou graag de juiste Fiat Fiorino samen te stellen.

Meer informatie en contact

Ruime laadruimte, flexibel en veelzijdig

De Ducato biedt een ruime en goed toegankelijke laadruimte. Met verschillende carrosserievarianten en formaten kun je de bestelwagen aanpassen aan je specifieke laadbehoeften. Of je nu goederen, apparatuur of materialen moet vervoeren, de Ducato biedt voldoende ruimte om aan je eisen te voldoen.

De Ducato is ontworpen met veelzijdigheid in gedachten. Het voertuig kan worden aangepast aan verschillende toepassingen, zoals personenvervoer, goederenvervoer, ambulances, campers en meer. Met zijn flexibiliteit kun je de Ducato aanpassen aan je specifieke bedrijfsbehoeften.

 • Laadvolume oplopend tot 17 m3
 • Laadvermogen tot wel 2,2 ton
Voorraad bedrijfswagens

Comfortabel, ergonomisch en betrouwbaar

Hoewel de Ducato voornamelijk een werkpaard is, biedt hij ook een comfortabel interieur voor de bestuurder en passagiers. Het interieur is ergonomisch ontworpen met handige opbergmogelijkheden en moderne functies om het rijden comfortabeler te maken.

Fiat heeft de Ducato ontwikkeld met betrouwbaarheid en duurzaamheid in gedachten. Het voertuig is gebouwd om bestand te zijn tegen zware werkbelastingen en biedt betrouwbare prestaties op de lange termijn. Dit helpt de operationele kosten laag te houden en minimaliseert stilstandtijd.

Voorraad bedrijfswagens

Brandstofefficiëntie

De Ducato is uitgerust met efficiënte motoren die zorgen voor een goede brandstofefficiëntie. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven die veel kilometers maken en hun operationele kosten willen minimaliseren.

Tot wel 9 aandrijvingen met 2 verschillende homologaties, 3 verschillende vermogens en 2 versnellingstypes (AT-MT). Allemaal speciaal ontworpen volgens de behoefte van lichte bedrijfswagens.

 • Elektrisch, 47kWh - bereik 230 km
 • Elektrisch, 79kWh - bereik 370 km.
 • Multijet 3 motoren, 120pk, 140pk en 180pk
Voorraad bedrijfswagens

Veilig en betrouwbaar

Fiat heeft de Ducato voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen om de bestuurder en passagiers te beschermen. Dit omvat onder andere ABS (Anti Blokkeer Systeem), airbags, stabiliteitscontrole en andere geavanceerde rijhulpsystemen.

Bekijk onze lease-mogelijkheden

Fiat Ducato uitvoeringen

Fiat Ducato (diesel uitvoeringen)

Verschillende varianten en uitvoeringen:
 • Personenvervoer tot 9 zitplaatsen
 • Met dubbele cabine
 • Gesloten bestelwagen
 • Open laadbak
 • Bakwagen
 • Chassi Cabine uitvoeringen
€ ,-

Fiat Ducato (elektrische uitvoeringen)

Verschillende varianten en uitvoeringen:
 • Personenvervoer tot 9 zitplaatsen
 • Met dubbele cabine
 • Bakwagen
 • Chassi Cabine uitvoeringen
 • Gesloten bestelwagen
 • Open laadbak
€ 53.100,-
Disclaimer
Afbeeldingen kunnen afwijken van aangeboden uitvoeringen, eventuele opties en/of luxere uitvoeringen verkrijgbaar tegen meerprijs. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Aanbevolen catalogusprijs excl. BTW en BPM.
Fiat Ducato
Fiat Ducato

Financier de Fiat Ducato

Inruilvoorstel aanvragen?

Wil je ook vrijblijvend weten wat jouw huidige auto waard is? Vul hier het kenteken en de kilometerstand in:

Bereken je maandlasten voor deze Fiat Ducato
Aankoopbedrag
€ 19.980,-
Aanbetaling / inruil
Te financieren
19.980,-
Looptijd

*Calculatie is een indicatie.

Jouw maandlasten
344,- /mnd*

Let op! Geld lenen kost geld