Terug

Elektrisch rijden

Waarom elektrisch rijden?

Wilt u overstappen op elektrisch rijden? Hoewel de aanschaf van een elektrische auto hoger is dan die van een benzine- of dieselauto, betaalt u aanzienlijk minder aan vaste lasten. En met de grootste laaddichtheid van Europa biedt Nederland met meer dan 50.000 openbare laadpalen overal gelegenheid om de auto te laden.

Ontdek ons aanbod aan elektrische en hybride auto’s en ontdek welke uitvoering bij u past. Bij Haaima Hylkema helpen we u graag met vergelijken, zodat u straks elektrisch kan rijden. We hebben bovendien elektrische auto’s die beschikbaar zijn voor private lease. Meer informatie? Vul ons contactformulier in.

Meer informatie over elektrisch rijden?
Elektrische modellen

Elektrische modellen

Bent u op zoek naar een personenauto die volledig elektrisch rijdt? Bij ons vindt u betrouwbare modellen die u zonder problemen van A naar B brengen. Comfortabel en in stijl rijdt u voortaan de openbare weg op. Bekijk onze elektrische personenauto’s van Abarth, Fiat, Jeep, Citroën, Peugeot en Opel en bepaal in welk model u elektrisch gaat rijden.

Bekijk onze elektrische modellen

Hybride modellen

Hybride modellen

In de hybride auto kunt u op elektriciteit en op benzine of diesel rijden. Doordat er een accu en een verbrandingsmotor in de auto zijn ingebouwd, is het hybride model erg geschikt voor het afleggen van grote afstanden. In ons aanbod vindt u hoogwaardige modellen met hybride aandrijving van de merken Fiat, Jeep, Citroën, Peugeot, Opel en Suzuki.

Bekijk onze hybride modellen

Elektrische bedrijfswagens

Elektrische bedrijfswagens

Wilt u met uw bedrijf overstappen op duurzame en goedkopere oplossingen? Elektrisch rijden is daar een van. Door te rijden in een van onze elektrische bedrijfswagens, bent u minder kosten kwijt aan vaste lasten en draagt u bij aan een schoner milieu. Fiat, Citroën, Peugeot en Opel leveren volwaardige bedrijfswagens met een elektrische aandrijving waar u enorm van profiteert. Niet alleen in kosten, ook in comfort.

Bekijk onze elektrische bedrijfswagens

Elektrisch rijden met Haaima Hylkema

Wilt u overstappen op elektrisch rijden? Bij Haaima Hylkema helpen we u graag op weg. Heeft u vragen over onze elektrische en hybride modellen of over elektrisch rijden zelf, dan staan we u graag te woord.

Neem contact met ons op en wij plannen graag een vrijblijvende afspraak in om de voordelen van elektrisch rijden aan u te presenteren.

Totaalpakket Haaima Hylkema

Haaima Hylkema biedt een totaaloplossing voor het laden van uw elektrische auto. Een laadpaal aan huis of op het werk is dé manier om efficiënt gebruik te maken van uw elektrische auto. Een vaste looptijd, een vast bedrag per maand en geen onverwachte kosten. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden die wij u bieden. Ook voor het advies van een laadpas.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze elektrische en zakelijke oplossingen? Vul dan onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak in te plannen.