Terug
Haaima Hylkema

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden is zeer interessant, ook voor jou!!! De aanschaf van een elektrische auto is duurder, maar je bent veel goedkoper uit in vaste en variabele lasten.  Een ander groot voordeel is dat Nederland met meer dan 50.000 openbare laadpalen de grootste laaddichtheid van Europa heeft. Zo kun je altijd en overal laden.

Naast de 100% elektrische modellen van Opel, Nissan en Peugeot hebben al onze merken hybride modellen een voertuig dat gebruik maakt van hybridetechnologie en een oplaadbare tractiebatterij. De auto schakelt indien mogelijk over op volledig elektrische aandrijving en kan dan tot wel 59 km volledig elektrisch rijden. Het gamma is zeer uitgebreid.

Haaima Hylkema helpt je graag kijken en vergelijken. Of je nu informatie zoekt over opladen, kosten of de voor- en nadelen van elektrisch rijden: wij helpen je elektrisch op weg. Zeker als je bij Haaima Hylkema koopt of least.

Elektrische modellen

Hybdride modellen

Elektrische bedrijfswagens

Het occasionaanbod is wat geringer dan je van benzine- of dieselauto’s gewend bent, maar dat betekent niet dat er niets te kiezen valt. Van kakelverse demomodellen tot eerste generatie Nissan Leafs, bij Haaima Hylkema is er keuze genoeg. 

Elektrische occasions

Totaalpakket Haaima Hylkema

Samen met Lanova biedt Haaima Hylkema een totaaloplossing voor het laden van jouw elektrische auto.

Een laadpaal aan huis of op het werk is dé manier om efficiënt gebruik te maken van uw elektrische auto. Een vaste looptijd, een vast bedrag per maand en geen onverwachte kosten. Dat is een laadpaal leasen bij Lanova. Vraag ook hiervoor naar de mogelijkheden die wij jou bieden. Ook voor het advies van een laadpas.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze elektrische en zakelijke oplossingen? Neem dan contact met ons op en wij plannen graag een vrijblijvende afspraak met u om de voordelen van elektrisch rijden te presenteren.

Bekijk onze bedrijfspresentatie elektrisch
Bekijk onze bedrijfspresentatie elektrisch