Terug

Vind hier uw laadpaal

Omdat kwaliteit en service voorop staan zetten wij graag alle middelen in om onze klanten een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden. Bij uw nieuwe elektrische auto kan een bijpassende laadpaal natuurlijk niet ontbreken. Met dat als uitgangspunt gaan wij altijd met u op zoek naar een betrouwbare partner in laadoplossingen. Samen staan we voor een totaalpakket voor elektrisch rijden op een eerlijke en transparante manier.

Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het selecteren, installeren en configureren van de juiste laadpaal voor uw behoeften. We begrijpen dat de technische aspecten soms overweldigend kunnen zijn, maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Wij nemen de zorgen uit handen en begeleiden u door het hele proces.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van alle voordelen van elektrisch rijden zonder enige hindernissen. Met een laadpaal thuis of op kantoor kunt u uw elektrische voertuig gemakkelijk opladen, wat niet alleen handig is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het installeren van uw laadpaal. We staan altijd voor u klaar en kijken ernaar uit om u te ondersteunen in uw reis naar elektrisch rijden.

Maatwerk laadoplossing voor uw elektrische auto

De juiste laadpaal vinden bij uw auto valt niet altijd mee. Waar moet u nou precies op letten en wat is belangrijk voor uw specifieke situatie? Aan de hand van een paar korte vragen krijgen wij de juiste antwoorden om uw maatwerk laadoplossing samen te stellen.

Kortom: Geniet van de geruisloze kilometers in uw nieuwe auto. Wij regelen de techniek!

Mogen we u een voorstel doen?

Wilt u graag onbezorgd genieten van uw nieuwe auto en niet voor verrassingen komen te staan? Dan helpen wij u graag verder door u een laadoplossing aan te bieden die het beste bij uw auto, woon- én werksituatie past.

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden voor een laadoplossing die het beste bij uw auto, woon- én werksituatie past.