Terug
Haaima Hylkema

Onderhoudsbeurt elektrisch

Een elektrische auto heeft veel minder onderhoud nodig dan een auto met een verbrandingsmotor. Je hebt immers geen motorolie meer nodig en ook het vervangen van het oliefilter, koppelingsplaten of uitlaatdelen horen tot het verleden. Ook bepaalde onderdelen, zoals de remmen, zijn minder onderhevig aan slijtage en bij een APK hoeven minder punten te worden gecontroleerd. Zo ben je al gauw tot wel 40% goedkoper uit.

Waarom een onderhoudsbeurt?

Elke auto heeft onderhoud nodig. Uiteraard sowieso wanneer je tegen een probleem aanloopt zoals ongewenste lampjes die gaan branden of wanneer er iets kapot is. Je kunt echter ook kiezen voor preventief onderhoud zodat de auto langer mee gaat en veilig, zuinig en bedrijfszeker rijdt. Wij maken gebruik van originele onderdelen met een jaar garantie, onze specialisten zijn getraind door de importeurs, werken met speciaal ontwikkeld gereedschap en hanteren door de fabriek voorgeschreven onderhoudsbeurten tegen vaste, aantrekkelijke tarieven. En dat alles ook nog eens met mobiliteitsgarantie.

Direct een afspraak inplannen

Wil je meteen een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze Klanten Contact Centrum: 058 2882018 of mail: klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Wanneer je jouw auto bij ons brengt voor onderhoud en hem even moet missen, dan kun je uiteraard rekenen op vervangend vervoer. Hiervoor hanteren wij zeer scherpe tarieven. Bovendien ontvang je altijd een nagenoeg nieuwe auto, zoveel mogelijk in lijn met het model dat je rijdt. Daarnaast hebben wij ook gratis leenfietsen ter beschikking of kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice. Vraag wel even naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.rnrn

Plan hier jouw onderhoudsbeurt