Terug

Onderhoudsbeurt elektrisch

Onderhoudsbeurt aan jouw elektrische auto?

Rijd je elektrisch, dan heb je het voordeel dat je auto minder onderhoud nodig heeft. Je hebt geen motorolie meer nodig en ook het vervangen van de oliefilter, koppelingsplaten of uitlaatdelen behoren tot het verleden. Bepaalde onderdelen als de remmen zijn minder gevoelig voor slijtage en bij een APK worden minder punten gecontroleerd. Zo ben je al gauw tot wel 40% goedkoper uit.

Je auto blijft een auto, dus ook het onderhoud blijft belangrijk. Voor een onderhoudsbeurt aan je elektrische auto ga je naar Haaima Hylkema, waar ervaren monteurs voor je klaarstaan. Ontdek op deze pagina hoe onze elektrische onderhoudsbeurt er uitziet.

Of maak direct online een afspraak

Waarom een elektrische onderhoudsbeurt?

Of je nu intensief van je elektrische auto gebruikmaakt of dat je er minder kilometers mee maakt, goed onderhoud aan de auto is belangrijk. Zowel bij het herstellen van beschadigingen als preventief onderhoud. Je wilt op je vervoersmiddel vertrouwen zonder met pech aan de kant van de weg te belanden. Ook wanneer je elektrisch rijdt, ben je bij ons van harte welkom voor een kwalitatieve onderhoudsbeurt aan de auto.

Rijgedrag in elektrische auto's

Rijgedrag in elektrische auto’s

Rijden in een elektrische auto verschilt van rijden op benzine of diesel. Je accelereert bijvoorbeeld sneller. Houd je hetzelfde rijgedrag aan, dan heeft dat gevolgen voor de banden die sneller slijten. In het kader van goed onderhoud is het belangrijk je rijgedrag af te stemmen op de elektrische auto. We vertellen je graag hoe je dat kunt doen.

Plan hier jouw elektrische onderhoudsbeurt

Onze elektrische onderhoudsbeurt

Onze elektrische onderhoudsbeurt

Bij Haaima Hylkema werken we met de nieuwste technieken en kennen we de elektrische auto van binnen en van buiten. Op het moment dat je bij een van onze vestigingen langskomt voor een onderhoudsbeurt aan je elektrische auto, kun je rekenen op een betrouwbare en vakkundige service. Dit geldt voor situaties waarin je plotseling schade hebt opgelopen of tegen een probleem aanloopt met ongewenste lampjes die gaan branden. Maar ook kun je kiezen voor preventief onderhoud zodat de auto veiliger, zuiniger en met meer bedrijfszekerheid rijdt.

We maken gebruik van originele onderdelen met een jaar garantie en onze specialisten zijn getraind door de importeurs. Ze werken met speciaal ontwikkeld gereedschap en voeren het onderhoud uit volgens de voorschriften van de fabriek en tegen vaste, aantrekkelijke tarieven. Dat alles ook nog eens met mobiliteitsgarantie.

Een elektrische onderhoudsbeurt laat je over aan Haaima Hylkema

Wil je vertrouwen op veilig elektrisch vervoer en is jouw auto toe aan onderhoud? Dan ben je bij Haaima Hylkema aan het juiste adres. Want wij zorgen voor een vakkundige onderhoudsbeurt aan je elektrische auto. Ieder onderdeel wordt nauwkeurig gecontroleerd en jij kunt weer zorgeloos de weg op. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of kom langs op een van onze vestigingen.

Online een afspraak inplannen

Wil je meteen een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.