Terug

Onderhoudsbeurt elektrisch

Onderhoudsbeurt aan uw elektrische auto?

Rijdt u elektrisch, dan heeft u het voordeel dat uw auto minder onderhoud nodig heeft. U hebt geen motorolie meer nodig en ook het vervangen van de oliefilter, koppelingsplaten of uitlaatdelen behoren tot het verleden. Bepaalde onderdelen als de remmen zijn minder gevoelig voor slijtage en bij een APK worden minder punten gecontroleerd. Zo bent u al gauw tot wel 40% goedkoper uit.

Uw auto blijft een auto, dus ook het onderhoud blijft belangrijk. Voor een onderhoudsbeurt aan uw elektrische auto gaat u naar Haaima Hylkema, waar ervaren monteurs voor u klaarstaan. Ontdek op deze pagina hoe onze elektrische onderhoudsbeurt er uitziet.

Of maak direct online een afspraak

Waarom een elektrische onderhoudsbeurt?

Of u nu intensief van uw elektrische auto gebruikmaakt of dat u er minder kilometers mee maakt, goed onderhoud aan de auto is belangrijk. Zowel bij het herstellen van beschadigingen als preventief onderhoud. U wilt op uw vervoersmiddel vertrouwen zonder met pech aan de kant van de weg te belanden. Ook wanneer u elektrisch rijdt, bent u bij ons van harte welkom voor een kwalitatieve onderhoudsbeurt aan de auto.

Rijgedrag in elektrische auto's

Rijgedrag in elektrische auto’s

Rijden in een elektrische auto verschilt van rijden op benzine of diesel. U accelereert bijvoorbeeld sneller. Houdt u hetzelfde rijgedrag aan, dan heeft dat gevolgen voor de banden die sneller slijten. In het kader van goed onderhoud is het belangrijk uw rijgedrag af te stemmen op de elektrische auto. We vertellen u graag hoe u dat kunt doen.

Plan hier uw elektrische onderhoudsbeurt

Onze elektrische onderhoudsbeurt

Onze elektrische onderhoudsbeurt

Bij Haaima Hylkema werken we met de nieuwste technieken en kennen we de elektrische auto van binnen en van buiten. Op het moment dat u bij een van onze vestigingen langskomt voor een onderhoudsbeurt aan uw elektrische auto, kunt u rekenen op een betrouwbare en vakkundige service. Dit geldt voor situaties waarin u plotseling schade hebt opgelopen of tegen een probleem aanloopt met ongewenste lampjes die gaan branden. Maar ook kunt u kiezen voor preventief onderhoud zodat de auto veiliger, zuiniger en met meer bedrijfszekerheid rijdt.

We maken gebruik van originele onderdelen met een jaar garantie en onze specialisten zijn getraind door de importeurs. Ze werken met speciaal ontwikkeld gereedschap en voeren het onderhoud uit volgens de voorschriften van de fabriek en tegen vaste, aantrekkelijke tarieven. Dat alles ook nog eens met mobiliteitsgarantie.

Een elektrische onderhoudsbeurt laat u over aan Haaima Hylkema

Wilt u vertrouwen op veilig elektrisch vervoer en is uw auto toe aan onderhoud? Dan bent u bij Haaima Hylkema aan het juiste adres. Want wij zorgen voor een vakkundige onderhoudsbeurt aan uw elektrische auto. Ieder onderdeel wordt nauwkeurig gecontroleerd en u kunt weer zorgeloos de weg op. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of kom langs op een van onze vestigingen.

Online een afspraak inplannen

Wilt u meteen een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.