Terug

Haaima Hylkema Eurorepar Carservice

Bij Haaima Hylkema kun je ook terecht als jouw auto ouder is dan vijf jaar. Wij zijn namelijk aangesloten bij Eurorepar Car Service, voor alle merken. Zo wordt jouw auto onderhouden door de monteurs van de officiële dealer, Haaima Hylkema, echter liggen de kosten een stuk lager. Deze zijn zelfs te vergelijken met Kwik Fit en Bosch Carservice.

Dus als jouw auto ouder is dan 5 jaar, moet je zeker gebruik maken van ons Eurorepar Car Service en dit voor ieder merk. Onze monteurs zijn namelijk opgeleid om auto’s van alle merken te onderhouden, zo zijn ze bij Haaima Hylkema altijd in vertrouwde handen en dat tegen een betaalbaar tarief. Ook hebben wij met Eurorepar toegang tot een uitgebreid assortiment kwaliteits-onderdelen.

Je bent welkom met iedere auto van elke merksoort!

Is jouw auto ouder is dan 5 jaar en wil je een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, APK-keuring of reparatie? Maak dan een afspraak op één van onze Eurorepar vestigingen.

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Frisse Airco!

Frisse Airco!

Kom langs voor een Gratis Aircocheck!!

Zorg voor een goed werkende airco, 12 maanden per jaar. Is de temperatuur van de airco p de juiste temperatuur? En blaast hij nog frisse lucht? Doe de GRATIS Airco Check. Ook als het geen zomer is. Het maakt niet uit welke seizoen het is.

Maak een afspraak

Voordelen Haaima Hylkema Eurorepar

Voordelen Haaima Hylkema Eurorepar

 • Servicepas + pechhulp € 49,95 per jaar
 • Zeer scherpe onderhoudstarieven (alle merken)
 • Pechhulp Europa incl. gratis vervangend vervoer
 • 2 jaar garantie op reparatie en onderdelen

Maak een afspraak

Alle vestigingen

Alle vestigingen

Je kan bij onze vestigingen in Drachten (Peugeot), Emmeloord (Peugeot), Franeker (Opel), Heerenveen (Peugeot), Sneek (Peugeot) en Wirdum (Peugeot) terecht voor Eurorepar. Maar ga je liever naar een vestiging van Haaima Hylkema die niet is aangesloten? Dan bieden wij jou daar uiteraard ook alle (prijs)voordelen van ons Eurorepar Car service.

Door Haaima Hylkema Eurorepar wordt dealer onderhoud van jouw auto voor iedereen bereikbaar.

Maak een afspraak

Onze diensten van Eurorepar

Onze diensten van Eurorepar

 • Service & Onderhoud
 • Reparatie & Diagnose
 • APK keuring
 • Autobanden
 • Aircoservice
 • Distributieriem
 • Accu’s
 • Wielophanging
 • Remmen
 • Uitlaat
 • Zicht
 • Oliecontrole

Maak een afspraak

Direct een afspraak inplannen

6 Beloftes die passen bij Haaima Hylkema

Eurorepar Car Service doet jou 6 beloftes die perfect passen bij de kernwaarden van Haaima Hylkema. Dit is ook één van de redenen waarom wij ervoor hebben gekozen ons aan te sluiten bij dit netwerk.

Dicht bij de klant
Een vertrouwd gezicht, persoonlijke aandacht en je thuis voelen. Dat is wat jij bij ons kunt verwachten. We kennen onze klant, wij luisteren naar jouw wensen en dat vertaalt zich in een hoge mate van klanttevredenheid.

Daarnaast, zijn wij flexibel en kunnen we snel schakelen. Bovendien, beschikken we over een groot netwerk van 15 vestigingen. Er is dus altijd een vestiging dichtbij.

Innovatief en in beweging
Als organisatie staan we zeker niet stil. We zijn ondernemend en pakken graag kansen op. We staan open voor groei en lopen voorop als het gaat om ontwikkelingen. We zijn toekomstgericht en innovatief.

Samen sterk(er)
We combineren de kracht van onze zelfstandigheid, met de meerwaarde van het collectief. We versterken en ondersteunen elkaar en maken gebruik van elkaars kennis, expertise en middelen.

Dit betekent voor jou, dat wij mobiliteit in de breedste zin van het woord, kunnen bieden.

Maak direct online een afspraak

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.