Terug

Fiat zakelijk

Haaima Hylkema Fiat zakelijk

De beste bedrijfswagen oplossing voor uw bedrijf

Hoe maakt u de beste keuzes als het gaat om zakelijk vervoer? U hecht waarde aan flexibiliteit, mobiliteit en functionaliteit en als het even kan richt u het zo duurzaam mogelijk in. Overweegt u het wagenpark te optimaliseren of zoekt u naar oplossingen voor efficiënt vervoer van uw medewerkers? Door zaken te doen met Haaima Hylkema Fiat Zakelijk krijgt u advies op maat dat u helpt de juiste besluiten te nemen.

Informeer bij onze sparringpartners naar de mogelijkheden en ontdek de praktische en financiële voordelen van zakelijk leasen of rijden in een van onze Fiat bedrijfswagens. We denken graag met u mee in een oplossing die in alle opzichten voordelen oplevert voor u en uw onderneming.

Ons team van specialisten

Waarom Haaima Hylkema Fiat?

De nieuwste modellen van Fiat bieden enorm veel voordeel. Onze bedrijfswagens, beschikbaar met diesel- of elektromotor, zijn uitermate comfortabel en voorkomen dat u gedurende een dag rijden nek-, schouders- of rugklachten krijgt. Het functionele ontwerp en de grote hoeveelheid laadruimte zorgen voor efficiënt en resultaatgerichte uitvoering van uw werk.

Voordelen

Voordelen

Naast het rijden in een van onze bedrijfswagens is Haaima Hylkema de aangewezen partij om mee samen te werken. We bieden diverse voordelen op het gebied van zakelijk leasen en gaan graag met u in gesprek om u te voorzien van advies op maat. Zo richt u het zakelijk vervoer binnen uw bedrijf optimaal in.

  • Uw wensen op het gebied van mobiliteit bij één aanspreekpunt
  • Onafhankelijk advies op maat voor Fiat, Citroën, Peugeot, Nissan, Opel en Suzuki
  • 24 uur per dag bereikbaar voor mobiliteitsservice
  • Oplossingen gericht op innovatie en ontwikkeling
Fiat en onze andere merken

Fiat en onze andere merken

Om ervoor te zorgen dat u als ondernemer altijd mobiel bent, staan we als Fiatpartner graag voor u klaar met onze nieuwste modellen. De standaard-, elektrische en hybride modellen zorgen ervoor dat u efficiënt rijdt. En onze zakelijke voorwaarden laten u daarbij niet in de steek.

Bent u daarnaast benieuwd naar de mogelijkheden voor een zakelijke samenwerking met een van onze andere merken? Ook dan kunt bij onze sparringpartners informeren naar wat we voor u kunnen betekenen.

Fiat en onze andere merken

Naast Fiat is Haaima Hylkema officieel dealer van alle Stellantis merken (Opel, Peugeot, Citroën, Jeep en Fiat) en Suzuki. Wij hebben hiermee een ruim aanbod aan modellen. Echter zoeken we vaak ook naar andere en nieuwe oplossingen, want met de huidige levertijden van ons eigen merken is dat wel eens nodig en wij willen u, de ondernemer, graag mobiel houden, want het werk gaat uiteraard altijd door.

Ontdek ons actuele bedrijfswagenaanbod

Sparren met Haaima Hylkema Fiat Zakelijk?

Wilt u een keer sparren over wat Haaima Hylkema voor uw bedrijf  kan betekenen? Laat uw gegevens achter en Jacob of Erik neemt contact met u op.

Sparren? Wij bellen u!