Terug

Servicekaarten

Een lampje verwisselen, ruitenwisservloeistof bijvullen, de APK-keuring… het lijken kleinigheden, maar door het jaar heen kunnen kleine uitgaven aan uw auto al snel in de papieren gaan lopen.

Speciaal voor onze klanten hebben we voor al onze merken de unieke MyCard. De MyCard biedt zekerheid en veel voordeel. U heeft namelijk geen extra kosten meer voor tussentijdse checks, lampjes vervangen en meer! Deze services worden uitgevoerd door onze experts, die gebruikmaken van originele onderdelen en gereedschap, speciaal afgestemd op uw auto.

U kunt de MyCard aanvragen na een basis onderhoudsbeurt, uitgevoerd door een Haaima Hylkema Servicepunt, ongeacht de leeftijd van uw auto. De kaarten zijn altijd in combinatie met Assistance Pechhulp NL-Basis en optioneel uit te breiden naar EUR-Premium.

My card met aanvullende pechhulp € 39,95 (met NL-Basis)*

My card met aanvullende pechhulp € 79,95 (met Met EUR-Premium)*

Naast de financiële voordelen voorzien deze ook in gemak. Nooit meer onderweg zoeken naar de juiste motorolie, of in de gure wind uw ruitenwisservloeistof bijvullen. Een rit naar Haaima Hylkema is voldoende.

Voor het merk Suzuki wordt er een andere service kaart gehanteerd.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze servicecards of abonnementen? Geen probleem. Hieronder kunt u al meer informatie lezen.

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.

Suzuki Service Card

Suzuki Service Card

Als u nu een onderhoudsbeurt laat uitvoeren, krijgt u de Suzuki Service Card cadeau. Met deze card kunt u altijd tussendoor even langskomen om gratis de bandenspanning of het oliepeil te laten checken, software-updates uit te laten voeren en zonder afspraak kleine reparaties te laten doen. Zo houden wij uw Suzuki in topvorm, zonder dat u daarvoor iets extra betaalt.

Meer informatie

*BELANGRIJK: Om deze kaarten aan te schaffen, is een technische inspectie vereist om eventuele vloeistofbijvullingen en geconstateerde problemen op te lossen. Het wordt sterk aanbevolen om dit tijdens regulier onderhoud aan te vragen. Als u deze kaart echter tussendoor wil aanschaffen, is er een zekerheidscheck beschikbaar tegen een vergoeding van € 39,95 inclusief btw, exclusief de kosten voor de aanschaf van de MyCard.