Terug
Haaima Hylkema

Servicekaarten

Een lampje verwisselen, ruitenwisservloeistof bijvullen, de APK-keuring… het lijken kleinigheden, maar door het jaar heen kunnen kleine uitgaven aan jouw auto al snel in de papieren gaan lopen. Dat hoeft nu niet meer, met de servicekaarten of -abonnementen van onze merken.

Naast de financiële voordelen voorzien deze ook in gemak. Nooit meer onderweg zoeken naar de juiste motorolie, of in de gure wind uw ruitenwisservloeistof bijvullen. Een rit naar Haaima Hylkema of servicepunt van Opel, Peugeot, Nissan of Suzuki is voldoende.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze servicecards of abonnementen? Geen probleem. Hieronder kun je al meer informatie lezen.

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze klantenservice: 058 288 20 18 of mail: klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Opel Lekker Duidelijk onderhoudsabonnement

Opel Lekker Duidelijk onderhoudsabonnement

Het beste onderhoud voor jouw Opel voor een vaste prijs per maand 
Het grote voordeel van het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement is: het is lekker duidelijk. Je weet namelijk precies waar je financieel aan toe bent met het onderhoud van je nieuwe Opel. Je kunt zelf kiezen wat je in je Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement wilt opnemen. Daar betaal je een vast bedrag per maand voor en geen cent meer. Lekker duidelijk.

Meer informatie

My Peugeot Card

My Peugeot Card

Door het jaar heen kunnen kleine uitgaven aan jouw auto al snel in de papieren lopen. Denk hierbij aan de APK, ruitenwisservloeistof bijvullen of een lampje verwisselen.

Van deze kosten ben je in één keer af met de MyPeugeot Card. Ongekend veel voordeel in één kaart voor slechts 49,95. Als eigenaar van een Peugeot vraag je deze kaart aan als je komt voor het periodieke onderhoud uitgevoerd door Haaima Hylkema.

Meer informatie

Nissan+Card

Nissan+Card

Een lampje verwisselen, ruitenwisservloeistof bijvullen, de APK-keuring… het lijken kleine uitgaven, maar door het jaar heen kunnen die kleine uitgaven in de papieren gaan lopen. Dat hoeft nu niet meer.

Naast de financiële voordelen voorziet deze kaart ook in gemak. Nooit meer onderweg zoeken naar de juiste motorolie, of in de gure wind uw ruitenwisservloeistof bijvullen. Een rit naar uw Nissan servicepunt is voldoende.

Meer informatie

Suzuki Service Card

Suzuki Service Card

Als je nu een onderhoudsbeurt laat uitvoeren, krijg je de Suzuki Service Card cadeau. Met deze card kun je altijd tussendoor even langskomen om gratis de bandenspanning of het oliepeil te laten checken, software-updates uit te laten voeren en zonder afspraak kleine reparaties te laten doen. Zo houden wij jouw Suzuki in topvorm, zonder dat je daarvoor iets extra betaalt.

Meer informatie