Terug
Haaima Hylkema Jeep

Jeep elektrisch rijden

Elektrisch rijden in een Jeep

Elektrisch rijden in een Jeep biedt verschillende voordelen en een unieke ervaring. Hoewel Jeep in het verleden voornamelijk bekend stond om zijn robuuste en avontuurlijke benzine- en dieselmodellen, is de introductie van elektrische Jeeps een stap in de richting van duurzame mobiliteit en milieuvriendelijkheid.

Bij Haaima Hylkema Jeep hebben een prachtig aanbod aan elektrische en hybride modellen van Jeep waarin u comfortabel rijdt. Elektrisch rijden in een Jeep biedt een combinatie van duurzaamheid en avontuur, wat aantrekkelijk kan zijn voor liefhebbers van het merk die ook bewust bezig zijn met het milieu en op zoek zijn naar een moderne en milieuvriendelijke rijervaring.

Meer informatie over elektrisch rijden?
Elektrische modellen

Elektrische modellen

Met de allereerste 100% elektrische Jeep, de Jeep Avenger, kunt volledig elektrisch rijden zonder in te leveren op comfort en rijgemak? Met dit nieuwe model heeft Jeep een nieuwe generatie mobiliteit neergezet welke telt als de nieuwe standaard voor compacte SUVs wereldwijd. Tevens is de Jeep Avenger in 2023 uitgeroepen tot: Auto van het Jaar 2023, Beste Familie SUV door Women’s World Car of The Year, Elektrische Auto van het Jaar in de TopGear UK Electric Awards, Beste Kleine Auto volgens Autocar Awards, Beste Elektrische Auto van het Jaar door TopGear NL, Auto van het Jaar in de Wirtualna Polska-verkiezing en AutovistaGroup Restwaarde Award in de categorie Kleine batterij-elektrische voertuigen (BEV). Dat zegt genoeg!

Bekijk onze elektrische modellen

e-Hybrid modellen

e-Hybrid modellen

Een Jeep hybride combineert het traditionele Jeep-DNA van robuustheid en off-roadcapaciteiten met de voordelen van een hybride aandrijfsysteem, zoals verbeterde brandstofefficiëntie en lagere CO2-uitstoot. Een hybride Jeep biedt de mogelijkheid om in de elektrische modus te rijden voor stadsritten en dan overschakelen naar een traditionele verbrandingsmotor voor langere ritten of off-road avonturen.

e-Hybrid modellen

4XE Hybrid

4XE Hybrid

Bij de 4XE Plug-in Hybrid Electric modellen worden de voorwielen aangedreven door de benzinemotor en de achterwielen door een eletromotor. Hierdoor kunt u efficiënter rijden en betere prestaties neerzetten op wat voor terrein dan ook. Daarnaast profiteert u van een lager brandstofverbruik, maar blijft u genieten van hoge prestaties en een beter rijgedrag, zowel op de weg als in het terrein.

4XE Hybrid modellen

Elektrisch rijden in een Jeep van Haaima Hylkema

Bent u er klaar voor om in een van de nieuwste modellen van Jeep te stappen? Ontdekt u eenmaal het hoge comfort tijdens het rijden en het praktische gemak in zowel de personen- als bedrijfsauto’s, dan wilt u niet anders meer.

Ontdek bij Haaima Hylkema de vele voordelen van het elektrisch rijden in een Jeep. We heten u van harte welkom in onze showroom. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Meer informatie?

Wilt meer informatie over onze elektrische en zakelijke oplossingen? Vul dan onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak in te plannen.