Terug
Haaima Hylkema Jeep

Jeep leasen

Haaima Hylkema Jeep leasen

Het leasen van een Jeep is een populaire optie voor mensen die een nieuwe Jeep willen rijden zonder het volledige aankoopbedrag vooraf te betalen. Bij het leasen van een Jeep is het belangrijk om de voorwaarden van het leasecontract zorgvuldig te lezen en te begrijpen, inclusief de kilometerbeperkingen, verzekeringseisen en eventuele extra kosten. Het kan ook nuttig zijn om verschillende leaseaanbiedingen te vergelijken om de beste optie te vinden die past bij uw budget en rijbehoeften. Daarom bieden wij verschillende opties voor het leasen van een Jeep.

Sparren over lease? Wij bellen u!
Full operational lease

Full operational lease

Full operational lease van Jeep houdt in dat u voor een vast maandelijks bedrag een nieuwe Jeep kunt rijden, inclusief alle kosten zoals onderhoud, verzekering, wegenbelasting en vervangend vervoer. Na afloop van het contract kunt u de auto eenvoudig inleveren. Dit lease-type biedt gemak en financiële zekerheid, omdat u geen omkijken heeft naar onverwachte kosten en altijd in een nieuwe Jeep rijdt.

Meer informatie

Financial lease

Financial lease

Jeep financial lease is een financieringsoptie waarbij u de Jeep aanschaft en in termijnen afbetaalt. U wordt direct eigenaar van de auto en betaalt het aankoopbedrag terug met rente over een vooraf afgesproken looptijd. De Jeep komt op de balans van uw bedrijf te staan en u kunt mogelijk profiteren van fiscale voordelen. Aan het einde van het leasecontract ben u volledig eigenaar van de Jeep.

Meer informatie

Private lease

Private lease

Private lease van een Jeep is een flexibele en zorgeloze manier om als particulier een nieuwe Jeep te rijden. Met private lease betaalt u een vast maandbedrag gedurende een vooraf bepaalde periode, meestal tussen 12 en 60 maanden. Dit bedrag omvat vrijwel alle kosten, zoals onderhoud, reparaties, verzekering, wegenbelasting en pechhulp. Na afloop van het contract levert u de Jeep gewoon weer in. Private lease biedt gemak en duidelijkheid, zonder dat u uw zorgen hoeft te maken over de waardevermindering van de auto.

Meer informatie

Sale & leaseback

Sale & leaseback

Jeep sale en leaseback is een financiële transactie waarbij een bedrijf dat al eigenaar is van een Jeep (of meerdere Jeeps) deze verkoopt aan een leasemaatschappij en deze vervolgens terug least voor gebruik. Op deze manier heeft u direct toegang tot extra liquiditeit, geen eigendomslasten en fiscale voordelen.

Meer informatie

Occasionlease

Occasionlease

Jeep occasionlease stelt u in staat om een gebruikte Jeep te leasen voor een vast maandbedrag gedurende een vooraf bepaalde periode. Het leasebedrag omvat onderhoud, verzekering, wegenbelasting en pechhulp. Occasionlease biedt een voordelige optie om in een Jeep te rijden zonder de aanschafkosten van een nieuwe auto. Na afloop van het contract levert u de Jeep weer in.

Meer informatie

Short lease

Short lease

Jeep short lease biedt flexibiliteit met een leasecontract van 1 tot 24 maanden. Ideaal voor tijdelijk gebruik of als u niet langdurig aan een leasecontract wilt vastzitten. Het maandbedrag omvat onderhoud, verzekering en andere kosten. Met short lease kunt u snel en gemakkelijk in een Jeep rijden zonder grote investeringen, perfect voor zakelijke of persoonlijke behoeften op korte termijn.

Meer informatie

FGD lease

FGD lease

In samenwerking met FGD Lease ontzorgen we u bij het leasen van de Jeep. Niet alleen door bovengenoemde leasemogelijkheden waarmee u zorgeloos van A naar B komt, ook op het gebied van leasefietsen en het openbaar vervoer is FGD Lease de aangewezen samenwerkingspartner.

Meer informatie

Jeep lease bij Haaima Hylkema

Wilt u voordelig rijden en tegen een vast bedrag per maand mobiel zijn? Bij Haaima Hylkema profiteert u van allerlei voordelen wanneer u ervoor kiest een Citroën te leasen. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen en welke leaseoptie voor u het voordeligst is? Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie en advies.

Liever even sparren met een van onze sparringspartners? Laat dan onderstaand uw gegevens achter en Jacob of Erik neemt contact met u op.