Terug

Nissan zakelijk

Advies op maat

Geen wagenpark is hetzelfde, omdat geen bedrijf hetzelfde is. Elk bedrijf met een wagenpark heeft eigen wensen. De één gaat voor duurzame mobiliteit, de ander wil graag flexibel blijven en snel geholpen worden bij schade of onderhoud. Maar bedrijven met een kleiner wagenpark of slechts één bedrijfswagen wil graag een op maat oplossing.

Want zakelijke mobiliteit is niet te passen in één model, wij gaan altijd met jou op zoek naar de beste oplossing. Haaima Hylkema Nissan is uw mobiliteitspartner.

Haaima Hylkema Nissan en jouw onderneming

Één aanspreekpunt voor al uw wensen

Als zakelijke klant heb je bij ons één aanspreekpunt voor al jouw wensen. Onze accountmanagers werken samen met jou aan een verdere optimalisatie van het wagenpark. Of het nu gaat om de aankoop van bedrijfswagens, het vergroenen van het wagenpark of de financiering van leaseauto’s. Wij willen je zorgeloze mobiliteit bieden tegen een zo gunstig mogelijke kilometer-kostprijs.

Onze accountmanagers

Heb je specifieke vragen of wil je vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken? Neem dan contact op met Erik of Piet. Zij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Je mag natuurlijk ook altijd bij ons op de koffie komen!

Erik Jager

Erik Jager

Accountmanager Opel en Nissan

Mobiel: 06 – 40 10 10 44

Mail: e.jager@siton.nl

Neem contact op met Erik

Piet de Vries

Piet de Vries

Accountmanager Opel 

Mobiel: 06 – 10924365

Mail: p.devries@siton.nl

Neem contact op met Piet