Terug
Haaima Hylkema Opel
Al vanaf 16 jaar!!!
Opel Rocks-e
Dé Citycar van dit moment
Al vanaf 16 jaar!!!
Opel Rocks-e
Dé Citycar van dit moment

Opel Rocks-e

Al vanaf 16 jaar!!!

De Opel Rocks-e, een compacte Citycar welke u al vanaf uw 16e mag rijden! Met de 100% elektrische aandrijflijn kan de Rocks-e een actieradius van maximaal 75 kilometer bereiken op een volle lading. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een elektrische citycar die geschikt is voor dagelijks gebruik.

Bekijk onze voorraad

Comfortabel en ruim

Op het gebied van veiligheid biedt de Opel Rocks-e een breed scala aan rijhulpsystemen en veiligheidsvoorzieningen, waaronder adaptieve cruisecontrol, automatische noodrem, en dodehoekwaarschuwing.

Voorraad Rocks-e

Modern en stijlvol, maar bovenal praktisch!

Het interieur van de Opel Rocks-e is modern en stijlvol, met een digitaal instrumentenpaneel en een centraal touchscreen infotainmentsysteem met geïntegreerde smartphone-integratie. Het model biedt ook comfortabele zitplaatsen en voldoende ruimte voor passagiers en bagage.

Voorraad Rocks-e

Altijd verbonden met uw Rocks!

U gaat nergens heen zonder uw smartphone, toch?! Dan is het goed om te weten dat u altijd verbonden bent met met uw Rocks Electric.

In het kort is de Opel Rocks-e dus de beste keuze voor mensen die op zoek zijn naar een elektrische SUV die zowel praktisch als stijlvol is, met een goede actieradius en een hoog niveau van comfort en veiligheidsvoorzieningen.

Voorraad Rocks-e

We denken graag met u welke welke Opel Corsa (of andere personenwagen het beste bij u past. Zo rekenen we uit welk model en welke uitvoering welke kosten met zich mee brengt. Kiest u liever voor benzine, diesel of elektrisch, wij rekenen het graag uit, inclusief alle fiscale voordelen. Kortom, maak een afspraak voor een uitgebreide kennismaking. De koffie staat klaar.

Contact

Opel Rocks-e uitvoeringen

Opel Rocks Electric

Standaard uitgerust met o.a.
 • Panoramadak
 • Lussen op de portierpanelen in Opel-geel
 • Opel Vizor voor en achter
 • Two-tone voor- en achterzijde
 • Spatbord- en dorpelverbreders
€ 8.699,-
Private lease v.a. € 196

Opel Rocks-e Tekno

Standaard uitgerust met o.a.
 • Panoramadak
 • Design-wieldoppen
 • Gele accenten op de voor- en achterbumper
 • Gele opbergvakken op het dashboard, gele tashaak aan passagierszijde, opbergnet op de portieren met gele accenten en scheidingsnet
 • ConnectBox
€ 9.499,-
Private lease v.a. € 209

Opel Rocks-e Klub

Meeruitrusting t.o.v. Tekno
 • Panoramadak
 • Design-wieldoppen
 • Grijze accenten op de voor- en achterbumper
 • Grijze opbergvakken op het dashboard, grijze tashaak aan passagierszijde, opbergnet op de portieren met grijze accenten en scheidingsnet
 • ConnectBox
€ 9.499,-
Private lease v.a. € 209
Disclaimer
De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Ondanks dat alles in het werk is gesteld om productspecificaties en prijzen accuraat te vermelden, behouden wij ons het recht voor om prijzen, kleuren, specificaties, accessoires en eigenschappen zonder vooraankondiging op ieder moment te wijzigen of te verwijderen. Private Lease prijzen incl. BTW op basis van een contract van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.
Video impressie Opel Rocks-e
Video impressie Opel Rocks-e

Financier de Opel Rocks-e

Inruilvoorstel aanvragen?

Wil je ook vrijblijvend weten wat jouw huidige auto waard is? Vul hier het kenteken en de kilometerstand in:

Bereken je maandlasten voor deze Opel Rocks-e
Aankoopbedrag
€ 8.699,-
Aanbetaling / inruil
Te financieren
8.699,-
Looptijd

*Calculatie is een indicatie.

Jouw maandlasten
344,- /mnd*

Let op! Geld lenen kost geld