Terug
Haaima Hylkema Opel

Advies op maat

Geen wagenpark is hetzelfde, omdat geen bedrijf hetzelfde is. Elk bedrijf met een wagenpark heeft eigen wensen. De één gaat voor duurzame mobiliteit, de ander wil graag flexibel blijven en snel geholpen worden bij schade of onderhoud. Maar bedrijven met een kleiner wagenpark of slechts één bedrijfswagen wil graag een op maat oplossing.

Want zakelijke mobiliteit is niet te passen in één model, wij gaan altijd met u op zoek naar de beste oplossing. Haaima Hylkema Opel is uw mobiliteitspartner.

De sparringspartners van Haaima Hylkema kunnen u uitstekend adviseren op het gebied van bedrijfswagens en financiering.

Ons team van specialisten

Haaima Hylkema Opel en uw onderneming

Één aanspreekpunt voor al uw wensen

Als zakelijke klant heeft u bij ons één aanspreekpunt voor al uw wensen. Onze accountmanagers werken samen met u aan een verdere optimalisatie van het wagenpark. Of het nu gaat om de aankoop van bedrijfswagens, het vergroenen van het wagenpark of de financiering van leaseauto’s. Wij willen u zorgeloze mobiliteit bieden tegen een zo gunstig mogelijke kilometer-kostprijs.

Ontdek ons actuele bedrijfswagenaanbod

Onze accountmanagers

Wilt u een keer sparren over wat Haaima Hylkema voor uw bedrijf  kan betekenen? Laat uw gegevens achter en Jacob, Ate, Brian of Erik neemt contact met u op.

Sparren? Wij bellen u!