Terug
Haaima Hylkema Opel

Opel leasen bij Haaima Hylkema

Bij Haaima Hylkema kunt voor alle automerken terecht voor een lease oplossing. Nieuwe en gebruikte personenwagens én bedrijfswagens, particulier en zakelijk. We hebben voor iedereen een leasevorm. Lange en korte contracten, privé lease, grote wagenparken en zakelijk. Via onze verschillende merken kunnen we verschillende lease vormen aanbieden.

Vraag ons altijd naar het juiste advies passend bij uw situatie.

Sparren over lease? Wij bellen u!
Full Operational lease

Full Operational lease

Wilt u volledig ontzorgd autorijden en zelf bepalen welk automerk u rijdt? Dan is Operational lease iets voor u. FGD Lease koopt de auto die u wilt en houdt deze op naam. Met Operational lease staat de auto niet op uw balans waardoor uw financiële middelen beschikbaar blijven voor de bedrijfsvoering.

  1. Géén administratieve rompslomp
  2. Slechts één vast bedrag per maand

Meer informatie

Financial lease

Financial lease

Met financial lease weet u altijd waar u aan toe bent. U least de auto, maar zorgt zelf voor onderhoud en beheer tegen een verrassend laag tarief. Groot voordeel is dat de na betaling van de volledige financiering de auto van u is.

Financial lease

Private Lease

Private Lease

Voor een vast bedrag per maand rijdt u een nieuwe Opel. Al het onderhoud, reparaties en schades worden bij ons voor u opgelost. Ook nemen wij de verzekeringen en wegenbelasting voor onze rekening.

Meer informatie

Sale & leaseback

Sale & leaseback

Extra kapitaal nodig? Kies dan voor Sale & Leaseback. Hierbij verkoopt uw auto aan de leasemaatschappij en least u de auto direct weer terug. Op deze manier blijft rijden in uw eigen auto maar creëer u extra liquide middelen welke u kunt investeren in de ontwikkeling van de onderneming.

Meer informatie

Occasionlease

Occasionlease

De levertijden op nieuwe auto’s zijn lang en soms bent u op korte termijn al een betrouwbare auto nodig. U wilt niet teveel betalen of heb de auto maar voor een kortere periode nodig. Een goede reden om via Haaima Hylkema een tweedehands leaseauto te leasen.

Meer informatie

Short lease

Short lease

Wanneer u voor een korte periode een auto bent heeft, kunt u een shortlease auto inzetten. Met korte periode kunt u denken aan een tijdelijk project of een werknemer met een dienstverband van een jaar of de inzet van auto’s tijdens projecten en evenementen.

Standaard inbegrepen

  • Verzekeringsdekking
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Alarmcentrale 24/7
  • Wegenbelasting
  • Vervangend vervoer

Short lease

FGD Lease

FGD Lease

FGD Lease is de partner van Haaima Hylkema als het op lease aankomt. Samen met u durft FGD Lease nieuwe wegen te ontdekken en te focussen op mobiliteitsoplossingen voor de toekomst. Elektrisch rijden, leasefietsen en een mobiliteitskaart waarmee u ook toegang krijgt tot o.a. het openbaar vervoer, zijn voor FGD Lease nu al vanzelfsprekend.

Meer informatie

Onze sparringspartners

Wilt u een keer sparren over wat lease van Haaima Hylkema voor uw bedrijf  kan betekenen? Laat uw gegevens achter en Jacob of Erik neemt contact met u op.