Terug
Haaima Hylkema Opel

Opel elektrisch rijden

Elektrisch rijden in een Opel

Elektrisch rijden is de toekomst en daar houden we ons bij Haaima Hylkema volop mee bezig. Ons aanbod aan elektrische personen- en bedrijfsauto’s blijft groeien. Niet alleen in aantal, maar ook de kwaliteit en betrouwbaarheid is aanzienlijk hoog. Wil je elektrisch rijden in een Opel, dan is Haaima Hylkema de dealer die jou daarin op weg helpt.

Bekijk ons aanbod aan elektrische wagens van Opel, waar je het model vindt dat aan jouw wensen voldoet. Schroom bovendien niet om ons te raadplegen als je informatie of advies nodig hebt.

Contactformulier
Elektrische modellen

Elektrische modellen

Ben je op zoek naar een personenauto die je nodig hebt voor dagelijkse activiteiten? Naar je werk rijden, de kinderen ophalen of boodschappen doen doe je vanaf nu in een elektrische auto. Hoewel de aankoop hoger is dan die van een benzineauto, zijn de maandelijkse kosten aanzienlijk lager. Kom langs om een proefrit te maken in een van onze elektrische Opel modellen, zodat je alvast kan wennen aan het comfort van elektrisch rijden.

Bekijk onze elektrische modellen

Elektrische bedrijfswagens

Elektrische bedrijfswagens

Wanneer je veel kilometers maakt met de bedrijfswagen, kan het voordeliger zijn om met elektrische aandrijving te rijden. Niet alleen voor de beurs van je bedrijf, ook voor het milieu is dit een gunstige stap. Ben je op zoek naar veilig en betrouwbaar vervoer, dan zit je goed als je kiest voor een elektrische bedrijfswagen van Opel.

Bekijk onze elektrische bedrijfswagens

Elektrisch rijden in een Opel van Haaima Hylkema

Rijd elektrisch in een Opel en ontdek hoe comfortabel en veilig je je voelt tijdens het rijden. Met ons groeiende aanbod aan elektrische auto’s vind je absoluut het model dat bij jou past. Ook van de merken Peugeot, Citroen en Suzuki vind je bij ons hoogwaardige auto’s met elektrische of hybride aandrijving.

Benieuwd hoe het is om elektrisch te rijden? Kom gerust langs zodat je een weloverwogen keuze kan maken bij de aankoop van jouw nieuwe elektrische Opel.

Totaalpakket Haaima Hylkema

Samen met Lanova biedt Haaima Hylkema een totaaloplossing voor het laden van jouw elektrische auto.

Een laadpaal aan huis of op het werk is dé manier om efficiënt gebruik te maken van uw elektrische auto. Een vaste looptijd, een vast bedrag per maand en geen onverwachte kosten. Dat is een laadpaal leasen bij Lanova. Vraag ook hiervoor naar de mogelijkheden die wij jou bieden. Ook voor het advies van een laadpas.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze elektrische en zakelijke oplossingen? Neem dan contact met ons op en wij plannen graag een vrijblijvende afspraak met je om de voordelen van elektrisch rijden te presenteren.

Bekijk onze bedrijfspresentatie elektrisch
Bekijk onze bedrijfspresentatie elektrisch