Terug
Haaima Hylkema Opel
Grote voorraad, snel rijden!
Opel Crossland, alleen nog uit voorraad leverbaar!
Kom langs voor een proefrit en kennismaking
Grote voorraad, snel rijden!
Opel Crossland, alleen nog uit voorraad leverbaar!
Kom langs voor een proefrit en kennismaking

Opel Crossland

Eigenwijs en revolutionair

De Opel Crossland is de compacte crossover-SUV van het Opel. Het model is ontworpen om stijlvol, praktisch en betaalbaar te zijn en biedt een uitstekende combinatie van stijl, comfort en prestaties. Let op, de Opel Crossland is alleen nog uit voorraad leverbaar!

Bekijk onze voorraad

Revolutionair en vooruitlopend

De Opel Crossland is verkrijgbaar met verschillende motoren, waaronder de 1.2 Benzine Turbo Start/Stop 110pk handgeschakeld 6 versnellingen en de 1.2 Benzine Turbo Start/Stop 130pk 6-traps Automaat. Deze bieden beide een efficiënte en krachtige aandrijving. Het model is ook verkrijgbaar met front- of vierwielaandrijving, afhankelijk van de specifieke versie.

Onze voorraad

Verbonden met de wereld om u heen

Het interieur van de Opel Crossland is comfortabel en stijlvol en biedt veel opbergmogelijkheden. Het model is ook uitgerust met moderne technologieën, waaronder een infotainmentsysteem met een groot scherm en een navigatiesysteem. Bovendien zijn er veel verstelbare zitplaatsen en bagageruimte, waardoor het model zeer praktisch is.

Onze voorraad

Veilig en comfortabel rijden

Op het gebied van veiligheid is de Opel Crossland uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder een scala aan airbags, antiblokkeersystemen en rijhulpsystemen. Het model biedt dus een zorgeloze en veilige rijervaring.

De Opel Crossland is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een compacte crossover-SUV met een uitstekende combinatie van stijl, comfort en prestaties. Het model biedt veel opbergmogelijkheden, moderne technologieën en een comfortabele rijervaring, waardoor het een praktische en stijlvolle keuze is voor stads- en buitenrijders.

Onze voorraad
Disclaimer
De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Ondanks dat alles in het werk is gesteld om productspecificaties en prijzen accuraat te vermelden, behouden wij ons het recht voor om prijzen, kleuren, specificaties, accessoires en eigenschappen zonder vooraankondiging op ieder moment te wijzigen of te verwijderen. Private Lease prijzen incl. BTW op basis van een contract van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.
Bekijk de Opel Crossland Commercial
Bekijk de Opel Crossland Commercial

Financier de Opel Crossland

Inruilvoorstel aanvragen?

Wil je ook vrijblijvend weten wat jouw huidige auto waard is? Vul hier het kenteken en de kilometerstand in:

Bereken je maandlasten voor deze Opel Crossland
Aankoopbedrag
€ 28.999,-
Aanbetaling / inruil
Te financieren
28.999,-
Looptijd

*Calculatie is een indicatie.

Jouw maandlasten
344,- /mnd*

Let op! Geld lenen kost geld