Terug
Haaima Hylkema Peugeot
Peugeot Expert Combi - Gezinsauto uitvoering
De Peugeot Expert Combi
Vanaf €20.450 excl. btw/bpm

De Expert voor uw gezin

Een nieuwe kijk op ontspannen reizen.

Met de Peugeot Expert Combi krijgt u een nieuwe kijk op ontspannen reizen. Bij deze gezinsauto kunt u kiezen tussen een dieselmotor en een volledig elektrische aandrijving.

De Peugeot Expert Combi is een ideale bedrijfsauto voor personenvervoer in een stad dankzij de hoogte van slechts 1.90 meter en de compacte uitvoering.

Meer informatie of een proefrit? >>

Design

De Peugeot Expert Combi nodigt u uit om erop uit te trekken, het is een ideale vrijetijds- of vakantieauto. Zijn moderne en sierlijke ontwerp geeft direct al een indruk van de enorme ruimte in het gezellige interieur.

Interieur

Het interieur van de Peugeot Expert Combi biedt volop rijcomfort. De opstap biedt gemakkelijk toegang tot de hoog geplaatste bestuurdersplaats van waaruit u een uitstekend zicht hebt op de weg. Bovendien is de zitpositie even comfortabel als in een luxe sedan.

In de puur en modern vormgegeven cockpit zijn hoogwaardige materialen toegepast en staat een innovatieve uitrusting tot uw beschikking. Dankzij de doordachte ergonomie van bijvoorbeeld het head-up displayi en het 7 inch touchscreeni hebt u alles wat u nodig hebt binnen handbereik en in het blikveld.

Elektrisch

Bij de elektrische uitvoering beschikken het instrumentenpaneel en het touchscreen over een voor de elektrische aandrijflijn specifieke lay-out zodat bijvoorbeeld de energiestromen van de elektrische aandrijflijn weergegeven kunnen worden.

Disclaimer
* De prijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, exclusief btw en bpm. Afbeeldingen kunnen afwijken van aangeboden uitvoeringen, eventuele opties en/of luxere uitvoeringen verkrijgbaar tegen meerprijs. Drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden. © 12-20

Financieer de Peugeot Expert Combi

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is? Vul hier uw kenteken en kilometerstand in:

Bereken je maandlasten voor deze Peugeot Expert Combi
Aankoopbedrag
€ 20.450,-
Aanbetaling / inruil
Te financieren
20.450,-
Looptijd

*Calculatie is een indicatie.

Jouw maandlasten
344,- /mnd*

Let op! Geld lenen kost geld

Onze Peugeot Expert voorraad