Terug
Haaima Hylkema Peugeot
Kom langs voor een proefrit en kennismaking
De Peugeot Partner
Vraag naar onze voordelige financial lease mogelijkheden
Kom langs voor een proefrit en kennismaking
De Peugeot Partner
Vraag naar onze voordelige financial lease mogelijkheden

Peugeot Partner

De compacte Partner voor jouw bedrijf

Met de Peugeot Partner heb je een snelle, wendbare en compacte auto voor jouw bedrijf, waarmee je vele werkzaamheden kunt verrichten. De Peugeot Partner is namelijk ontworpen voor verschillende functionaliteiten en biedt ook een ruime keuze aan uitvoeringen. Zo is er voor jouw bedrijf zeker een passende Peugeot Partner.

Kan jij niet wachten om in jouw nieuwe Peugeot Partner te rijden? Dat begrijpen wij maar al te goed. De wereldwijde auto-industrie wordt momenteel geconfronteerd met een uitzonderlijke situatie wegens het voortdurende tekort aan computerchips. Hierdoor kunnen wij te maken krijgen met langere levertijden en niet garandeerbare prijzen. Informeer ons naar de meest actuele levertijd en prijzen van dit moment. Of bekijk de prijzen op de Peugeot site door jouw Partner daar samen te stellen.

Peugeot Partner

De Peugeot Partner als verlengstuk van jouw bedrijf

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke eisen voor een bedrijfswagen. Daarom is het ook zo mooi dat de Peugeot Partner er is. De auto is leverbaar in vele uitvoeringen en biedt verschillende functionaliteiten die je nodig bent voor jouw dagelijkse werkzaamheden; een comfortstoel, connectie en toegankelijkheid tot jouw Smartphone, schrijftafel en uiteraard veel opbergruimte. Het laadvolume van de Peugeot Partner is tot 3,9 m3 en heeft een laadlengte tot 2,15 meter. Hiermee kun jij altijd de meest gangbare spullen vervoeren. Daarnaast heeft het een laadvermogen tot 1.000 kg en heeft de Peugeot Partner de capaciteit om tot 2 Euro pallets te laden vanaf de Standard uitvoering.

Wist je dat we ook de Peugeot e-Partner hebben? Bekijk hier de elekrische variant van de Partner.

Comfortabel rijden en lange afstanden afleggen.

Mede door de vele functionaliteiten van de Peugeot Partner is het geen enkel probleem om lange afstanden af te leggen. Zo is de Peugeot Partner voorzien van rij- en parkeerhulpsystemen, elektrische parkeerrem, Peugeot i-Cockpit, Surround Rear Vision. Optioneel kun je ervoor kiezen dit uit te breiden naar een automaat of de auto te voorzien van 3 voorstoelen, Advanced Grip Control en een overbelastingsindicator. Kortom, stel de Peugeot Partner samen die het meest geschikt is voor jouw bedrijf.

Peugeot Partner uitvoeringen

Je kunt de Peugeot Partner zo samenstellen zoals jij dat wilt. De Peugeot Partner is leverbaar in een Standard-uitvoering met een lengte van 4,4 m (laadlengte tot 1,81 m, 2 europallets met een volume tussen de 3,3 m3 tot 3,8 m3 afhankelijk van uitvoering). De Long uitvoering zorgt ervoor dat je de laadlengte kunt verlengen naar 2,16 m en je krijgt een laadvolume tot 4,4 m3. Het laadvermogen kan bij beide uitvoeringen variëren van 650 kg tot 1.000 kg.

Ombouwmogelijkheden

Voor alle bedrijven biedt de Peugeot Partner mogelijkheden. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste uitvoeringen van de Peugeot Partner en laten we de juiste binnenruimte inbouwen. Voor als je nu bloemist, strater of timmerman bent, wij zorgen ervoor dat de juiste betimmering erin komt, zodat jij snel en efficiënt kunt gaan werken.

Bekijk ons aanbod

Wat kost het nu allemaal?

Belangrijk om te weten bij de aanschaf van een bedrijfswagen als de Peugeot Partner is, wat de kosten zijn. Wat kost een rit nu eigenlijk en hoe verdien ik dit terug voor mijn bedrijf. Kosten waarvoor wij bij Haaima Hylkema graag een goede berekening maken, zodat je dit kunt vergelijken met een al bestaande bedrijfswagen. In deze kosten nemen we alle gebruikskosten mee, zo komen we op de term TCO; Total Cost of Ownership. Onze bedrijfsaccountmanagers zijn hier gespecialiseerd in en nemen alle kosten als verzekering,  onderhoud, maar ook belasting mee. Maak een afspraak voor als je ook nieuwsgierig bent naar wat de kosten nu precies zijn van het gebruik van een Peugeot Partner of andere bedrijfswagen van Peugeot.

Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen

Peugeot Partner uitvoeringen

Peugeot Partner Standard - 1.2 PureTech 110

Standaard uitgerust met o.a.
  • Connect Radio met 5'' touchscreen
  • Airconditioning
  • 'Multiflex' passagiersbank met schrijftafel
  • 3 zitplaatsen voorin
  • Start / stop
  • 650 kg laadvermogen
  • Optioneel: cruise control, regensensor, parkeersensoren, achteruitrijcamera
  • Ook leverbaar als 1.5 BlueHDi 100 of 130 pk of 100% elektrisch
€ ,-
Voordelige financial lease tarieven
Disclaimer
Afbeeldingen kunnen afwijken van aangeboden uitvoeringen, eventuele opties en/of luxere uitvoeringen verkrijgbaar tegen meerprijs. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Aanbevolen catalogusprijs excl. BTW en BPM.
Rij-impressie Peugeot Partner
Rij-impressie Peugeot Partner

Financier de Peugeot Partner

Inruilvoorstel aanvragen?

Wil je ook vrijblijvend weten wat jouw huidige auto waard is? Vul hier het kenteken en de kilometerstand in:

Bereken je maandlasten voor deze Peugeot Partner
Aankoopbedrag
€ 13.540,-
Aanbetaling / inruil
Te financieren
13.540,-
Looptijd

*Calculatie is een indicatie.

Jouw maandlasten
344,- /mnd*

Let op! Geld lenen kost geld

Onze Peugeot Partner voorraad