Terug
Haaima Hylkema Peugeot
Tijdelijk v.a. 10.790*
De Peugeot Partner
Vraag naar de voordelige financial lease mogelijkheden
Tijdelijk v.a. 10.790*
De Peugeot Partner
Vraag naar de voordelige financial lease mogelijkheden

€ 155 p.m. - 5 jaar lang 0% rente

Maak een proefrit op de zaak, thuis of bij de klus!

Ervaar de Peugeot Partner waar en wanneer u wilt. Thuis, op de zaak, bij de klus of in onze showroom: wij zorgen dat de Partner klaar is voor een overtuigende proefrit. Uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen voor ieders veiligheid. Hoe pickt u ’m up?

Maart bedrijfswagen actiemaand >>

Een beproefde bedrijfsauto

De afmetingen zijn perfect afgestemd op het segment met een lengte van 4,40 m voor de STANDARD-uitvoering, goed voor een geoptimaliseerde nuttige lengte van 1,81 m. Met deze lengte is er in de laadruimte, met afhankelijk van de uitvoering een laadvolume van 3,30 m3 tot 3,80 m3, plaats voor 2 Europallets.

Voor een nog grotere laadruimte is er de LONG-uitvoering, met een lengte van 4,75 m (+35 cm). Deze biedt een nuttige lengte van 2,16 m en een laadvolume van 3,90 m3 tot 4,40 m3.

Peugeot i-Cockpit®

De Peugeot i-Cockpit®, het dashboard van de nieuwe Peugeot Partner, trekt onmiddellijk de aandacht. Voor een optimale concentratie van de bestuurder bevindt alles zich binnen handbereik en het aan twee zijden afgeplatte compacte stuurwiel zorgt voor dynamische en intuïtieve rijsensaties.

Het head-up instrumentenpaneel biedt extra veiligheid en comfort doordat de bestuurder alle essentiële informatie kan aflezen zonder zijn blik van de weg te hoeven wenden. Het in het midden van het dashboard geplaatste en naar de bestuurder gerichte capacitieve 8 inch touchscreen geeft rechtstreeks toegang tot de belangrijkste functies: radio, navigatie, autoparameters, telefoon, enz.

Enkele Peugeot Partner uitvoeringen

PARTNER - PRO - PURETECH 110 S&S

 • 650KG laadvermogen
 • LED verlichting
 • Elektrisch verwambare buitenspiegels
 • Achterdeuren 2/3 - 1/3 180° te openen
 • Radio met Bluetooth en USB/AUX
 • Elektrische ramen voor
€ 13.540*,-

PARTNER - GRIP - BLUEHDI 75 S&S - 1000 KG

 • 1.000KG laadvermogen
 • Tussenwand met ruit en kledinghaak
 • Airconditioning
 • Verstelbare passagiersstoel
 • Peugeot Connect Box met SOS Assistance en Telemaintenance
€ 15.840*,-

PARTNER - LONG PREMIUM - PURETECH 110 S&S

 • Extra lang
 • 950 kg laadvermogen
 • Cruise Control met snelheidsbegrenzer
 • Zijschuifdeur rechts
 • Achterdeuren 2/3 - 1/3 180° te openen
 • Connect Radio met DAB+
€ 17.290*,-
Disclaimer
Aanbiedingen geldit tot en met 31 maart 2021. Prijzen excl. btw/bpm, kosten rijklaar maken en kentekenleges. Financial Lease via Peugeot Lease van PSA Finance, benzine- en dieselmodellen looptijd 60 maanden met 0% rente. Elektrische modellen 36 maanden met 0% rente of 60 maanden met 1,9% rente. Maandbedragen incl. korting van gemiddeld 25% en restwaarde tot 13%. Full Operational Lease via Free2Move Lease, looptijd 48 maanden en 15.000 km/jaar. Full Operational Lease is inclusief ROB, afschrijving, rente, wegenbelasting en verzekering (eigen risico € 450). Afbeeldingen kunnen afwijken van aangeboden uitvoeringen, eventuele opties en/of luxere uitvoeringen verkrijgbaar tegen meerprijs. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. *Voorwaarden aanschafsubsidie: de koop- of leaseovereenkomst is afgesloten na 1 januari 2021, de auto staat bij aanvraag van de subsidie nog niet op naam, je ontvangt 10% subsidie op de netto catalogusprijs tot een maximum van € 5.000 en de auto moet minstens 3 jaar op naam blijven staan. De subsidie geldt alleen op elektrische voertuigen met voertuigclassificatie N1/N2 (grijs kenteken). kenteken). Kijk voor meer informatie over de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) regeling op rvo.nl. © 03-21
Rij-impressie Peugeot Partner
Rij-impressie Peugeot Partner

Financieer de Peugeot Partner

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is? Vul hier uw kenteken en kilometerstand in:

Bereken je maandlasten voor deze Peugeot Partner
Aankoopbedrag
€ 13.540,-
Aanbetaling / inruil
Te financieren
13.540,-
Looptijd

*Calculatie is een indicatie.

Jouw maandlasten
344,- /mnd*

Let op! Geld lenen kost geld

Onze Peugeot Partner voorraad