Terug
Haaima Hylkema Peugeot

Peugeot elektrisch rijden

Elektrisch rijden in een Peugeot

Bent u op zoek naar een nieuwe auto en wilt u het rijden op benzine of diesel achter u laten? Ga voor een elektrische auto die u meer rijcomfort brengt tegen lagere maandlasten. Wilt u elektrisch rijden in een Peugeot, dan vindt u bij Haaima Hylkema een mooi aanbod aan betrouwbare modellen, in de meeste gevallen ook geschikt voor private lease.

Ontdek de elektrische en hybride wagens van Peugeot die u voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden kunt inzetten. We helpen u graag met informatie en advies zodat u de elektrische Peugeot vindt die bij uw behoeften past.

Elektrische modellen

Elektrische modellen

Stapt u volledig over op de elektrische auto waar u dagelijks gebruik van wilt maken? Met de wagens van Peugeot kunt u vertrouwen op veilig vervoer voor u en uw gezin. Bekijk onze elektrische Peugeot modellen en kies de uitvoering die aan uw wensen voldoet. Terwijl u elektrisch rijdt in een Peugeot merkt u direct hoe comfortabel en zorgeloos u zich voelt terwijl u het gaspedaal indrukt.

Bekijk onze elektrische modellen

Hybride modellen

Hybride modellen

Onze elektrische auto’s van Peugeot zijn ook verkrijgbaar in hybride uitvoeringen. Wanneer u nog niet compleet af wilt van rijden op benzine of diesel en vaak lange afstanden moet rijden, is de hybride een ideale oplossing. In onze showroom staan diverse hybride Peugeot modellen te wachten om u mee te nemen voor een proefrit.

Bekijk onze hybride modellen

Elektrische bedrijfswagens

Elektrische bedrijfswagens

Ook voor uw werk bent u voordelig uit als u ervoor kiest elektrisch te rijden in een Peugeot. Heeft u een bedrijfswagen waarin u iedere dag naar klanten rijdt, dan zult u bij de boekhouding merken hoeveel benzinekosten u kwijt bent. Voor uzelf en voor de klant die mogelijk voorrijkosten betaalt, is het voordeliger om in een elektrische bedrijfswagen van Peugeot te rijden. Bekijk ons aanbod met hoogwaardige bedrijfswagens die u helpen de maandelijkse kosten te verlagen.

Bekijk onze elektrische bedrijfswagens

Elektrisch rijden in een Peugeot van Haaima Hylkema

Ga over op een elektrische auto en ervaar de voordelen op het gebied van rijervaring en financiën. Elektrisch rijden in een Peugeot betekent dat u zorgeloos en comfortabel de weg op gaat. Benieuwd naar een van onze modellen? Kom dan eens langs in onze showroom om de elektrische Peugeot van dichtbij te bekijken.

Voor advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen, voordat u de keuze maakt voor een van de elektrische auto’s van Peugeot.

Totaalpakket Haaima Hylkema

Samen met Lanova biedt Haaima Hylkema een totaaloplossing voor het laden van uw elektrische auto.

Een laadpaal aan huis of op het werk is dé manier om efficiënt gebruik te maken van uw elektrische auto. Een vaste looptijd, een vast bedrag per maand en geen onverwachte kosten. Dat is een laadpaal leasen bij Lanova. Vraag ook hiervoor naar de mogelijkheden die wij u bieden. Ook voor het advies van een laadpas.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze elektrische en zakelijke oplossingen? Vul dan onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Bekijk onze bedrijfspresentatie elektrisch
Bekijk onze bedrijfspresentatie elektrisch