Terug
Haaima Hylkema Peugeot

Peugeot elektrisch rijden

Elektrisch rijden in een Peugeot

Ben je op zoek naar een nieuwe auto en wil je het rijden op benzine of diesel achter je laten? Ga voor een elektrische auto die je meer rijcomfort brengt tegen lagere maandlasten. Wil je elektrisch rijden in een Peugeot, dan vind je bij Haaima Hylkema een mooi aanbod aan betrouwbare modellen, in de meeste gevallen ook geschikt voor private lease.

Ontdek de elektrische en hybride wagens van Peugeot die je voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden kunt inzetten. We helpen je graag met informatie en advies zodat jij de elektrische Peugeot vindt die bij jouw behoeften past.

Elektrische modellen

Elektrische modellen

Stap jij volledig over op de elektrische auto waar je dagelijks gebruik van wilt maken? Met de wagens van Peugeot kan je vertrouwen op veilig vervoer voor jou en je gezin. Bekijk onze elektrische Peugeot modellen en kies de uitvoering die aan jouw wensen voldoet. Terwijl je elektrisch rijdt in een Peugeot merk je direct hoe comfortabel en zorgeloos je je voelt terwijl je het gaspedaal indrukt.

Bekijk onze elektrische modellen

Hybride modellen

Hybride modellen

Onze elektrische auto’s van Peugeot zijn ook verkrijgbaar in hybride uitvoeringen. Wanneer je nog niet compleet af wilt van rijden op benzine of diesel en vaak lange afstanden moet rijden, is de hybride een ideale oplossing. In onze showroom staan diverse hybride Peugeot modellen te wachten om jou mee te nemen voor een proefrit.

Bekijk onze hybride modellen

Elektrische bedrijfswagens

Elektrische bedrijfswagens

Ook voor je werk ben je voordelig uit als je ervoor kiest elektrisch te rijden in een Peugeot. Heb je een bedrijfswagen waarin je iedere dag naar klanten rijdt, dan zal je bij de boekhouding merken hoeveel benzinekosten je kwijt bent. Voor jezelf en voor de klant die mogelijk voorrijkosten betaalt, is het voordeliger om in een elektrische bedrijfswagen van Peugeot te rijden. Bekijk ons aanbod met hoogwaardige bedrijfswagens die jou helpen de maandelijkse kosten te verlagen.

Bekijk onze elektrische bedrijfswagens

Elektrisch rijden in een Peugeot van Haaima Hylkema

Ga over op een elektrische auto en ervaar de voordelen op het gebied van rijervaring en financiën. Elektrisch rijden in een Peugeot betekent dat je zorgeloos en comfortabel de weg op gaat. Benieuwd naar een van onze modellen? Kom dan eens langs in onze showroom om de elektrische Peugeot van dichtbij te bekijken.

Voor advies kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen je graag met het beantwoorden van je vragen, voordat je de keuze maakt voor een van de elektrische auto’s van Peugeot.

Totaalpakket Haaima Hylkema

Samen met Lanova biedt Haaima Hylkema een totaaloplossing voor het laden van jouw elektrische auto.

Een laadpaal aan huis of op het werk is dé manier om efficiënt gebruik te maken van uw elektrische auto. Een vaste looptijd, een vast bedrag per maand en geen onverwachte kosten. Dat is een laadpaal leasen bij Lanova. Vraag ook hiervoor naar de mogelijkheden die wij jou bieden. Ook voor het advies van een laadpas.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze elektrische en zakelijke oplossingen? Vul dan onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Bekijk onze bedrijfspresentatie elektrisch
Bekijk onze bedrijfspresentatie elektrisch