Terug
Haaima Hylkema Peugeot

Peugeot Bedrijfswagens

Ontdek de zakelijke oplossingen van Haaima Hylkema

Ben je op zoek naar een bedrijfsauto die jouw dagelijkse werkzaamheden efficiënter maakt? Voor het vervoer van gereedschap en goederen heb je een auto nodig die voldoende ruimte biedt. Bij Haaima Hylkema ben je aan het juiste adres wanneer je zoekt naar een betrouwbare bedrijfswagen. Ontdek hier ons aanbod aan Peugeot bedrijfswagens die je inzet voor het vervoeren van jouw producten.

De vermelde prijs is de adviesprijs van de auto, exclusief btw en bpm. Afbeeldingen kunnen afwijken van aangeboden uitvoeringen, eventuele opties en/of luxere uitvoeringen verkrijgbaar tegen meerprijs. Drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Waarom Haaima Hylkema?

Als ervaren autodealer met 7 Peugeot vestigingen verspreid over Friesland en eentje in de Noordoostpolder, zijn we gespecialiseerd in de verkoop van Peugeot bedrijfswagens. Afhankelijk van de behoeften die jij hebt voor jouw ideale bedrijfsauto, kun je bij ons terecht voor vakkundig advies. We helpen je zoeken naar een Peugeot bedrijfswagen die alle boxen van jouw checklist aantikt. Heb je liever een kleinere wagen van Peugeot die voldoet aan je wensen? Bekijk dan eens een van onze Peugeot personenauto’s die in de showroom klaarstaan voor een proefrit.
Peugeot Professional logo

Onze Peugeot bedrijfswagens

We hebben een breed aanbod aan Peugeot bedrijfswagens waar het model tussen staat dat jij nodig hebt. Hieronder vind je de verschillende modellen:

Peugeot Partner

In een compact model met een aanzienlijk laadruim heb je de mogelijkheid om voldoende bagage in te laden. De Peugeot Partner is snel en wendbaar, dus als je in omvang niet veel nodig hebt, dan is deze bedrijfswagen voor jou. De functionaliteiten die onmisbaar zijn voor jouw werk, zoals een connectiepunt voor je Smartphone en een schrijftafel voor je laptop vind je in de Peugeot Partner.

Peugeot Expert

Een populair model in ons assortiment is de ruime Peugeot Expert. Je rijdt met stijl over de weg in deze stoere Peugeot bedrijfswagen, terwijl de motor met zijn hoge vermogen het werk doet. Met een lengte van maximaal 5,31 meter en 6,6 m3 aan maximale laadvolume kun je zeker een grote hoeveelheid spullen kunnen vervoeren.

Peugeot Boxer

Wil je voor groter gaan, dan hebben we de Peugeot Boxer. Een ruime bedrijfswagen waarin je meer spullen kwijt kunt. Beschikbaar in acht laadvolumes variërend van 8 tot 17 m3, dus de geschikte Peugeot bedrijfswagen zit ertussen. Voorzien van alle gemakken die jouw werkzaamheden eenvoudiger maken, terwijl je rijdt in een stijlvolle en comfortabele wagen.

Elektrische Peugeot bedrijfswagens

Rijd je in een van bovengenoemde bedrijfsauto’s, dan kun je kiezen voor een diesel- of benzinewagen. Daarnaast zijn de Peugeot bedrijfswagens ook verkrijgbaar in een hybride variant. Met dezelfde functionaliteiten en afmetingen, maar dan uitgevoerd in een elektrische bedrijfswagen. peugeot bedrijfswagens

Peugeot bedrijfswagen bij Haaima Hylkema kopen

Heb je een kijkje genomen in ons aanbod met Peugeot bedrijfswagens en wil je een proefrit maken in een van de modellen? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie en we heten je van harte welkom op een van onze vestigingen. Kom langs voor een proefrit, ervaar hoe onze bedrijfswagens jouw werkzaamheden verlichten en maak de keuze die bij jou past.