Terug
Haaima Hylkema Peugeot
Kom langs voor een proefrit en kennismaking
Nieuwe Peugeot e-Rifter
Actieradius tot 320 km
Krachtig en assertief
Nieuwe Peugeot e-Rifter
Actieradius tot 320 km

Peugeot e-Rifter

Met de e-Rifter kiest u voor de praktische kant van autorijden

De Peugeot Rifter is naast de Peugeot 5008 ook een model waarin u makkelijk 7 mensen vervoert, ondanks dat dit afbreuk doet aan het ontwerp. De Peugeot Rifter is gebaseerd op de welbekende Peugeot Partner welke wij kennen van zijn elegantie, robuustheid maar toch elegant en krachtig. En 100% elektrisch!!!

Bekijk onze voorraad

Peugeot i-Cockpit

De Peugeot Rifter is eenvoudig in zijn gebruik. In stappen en starten maar. De overzichtige Peugeot i-Cockpit met het compacte stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot 8 inch touchscreen geeft u een duidelijk overzicht van alle functionaliteiten van de Peugeot Rifter. Mede door de hogere zitpositie heeft u een veel beter beeld van het verkeer om u heen, wat zorgt voor relaxter autorijden.

En met een hogere bodemvrijheid, grote wielen, nieuwe grille en full-LED ‘3 klauwen’-koplampen is duidelijk dat de PEUGEOT E-RIFTER werd geïnspireerd door het buitenavontuur.

Bekijk onze voorraad

Veel opbergruimte

Stel de Peugeot Rifter zo samen, zodat het uw ideale auto wordt. Kies voor de standaard uitvoering of de Long-editie, het wel of niet kunnen openen van de achterruiten, 5 of 7 zitplaatsen en een extra grote bagageruimte van 775 tot wel 3.500 liter. Er zijn talloze opties die ervoor zorgen dat u die auto krijgt die perfect bij u past.

Bekijk onze voorraad

De elektrische Peugeot Rifter

De Peugeot Rifter is leverbaar in de extra zuinige 100% elektrische uitvoering. Met de Peugeot e-Rifter heeft u een actieradius van tot wel 320 km, echter is deze uiteraard zeer dynamisch en afhankelijk van rijgedrag en rij-omstandigheden. Wij adviseren en informeren u hier graag in. De Peugeot e-Rifter kan geladen worden via een normaal stopcontact of via een laadpaal wat sneller gaat, eventueel kunt u ook een openbare snellaadpaal opzoeken, waarbij u in 30 minuten de auto weer voor 80% oplaadt.

Bekijk onze voorraad

Peugeot eRifter uitvoeringen

Peugeot e-Rifter Allure

Standaard uitgerust met o.a.
  • 100% elektrische actieradius tot 320 km
  • I-cockpit met 10" touchscreen
  • Active Safety Brake met camera
  • Snelheidslimietherkennings- en snelheidsadviessysteem
  • Cruise control met snelheidsbegrenzer
  • DAB+ Radio met 5'' touchscreen met Bluetooth, USB en AUX aansluiting*
  • Lederen stuurwiel
  • 16" stalen velgen
€ Nog niet bekend,-
Disclaimer
De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Ondanks dat alles in het werk is gesteld om productspecificaties en prijzen accuraat te vermelden, behouden wij ons het recht voor om prijzen, kleuren, specificaties, accessoires en eigenschappen zonder vooraankondiging op ieder moment te wijzigen of te verwijderen. Prijzen incl. BTW op basis van Private Lease via Stellantis Financial Services met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Kijk voor alle voorwaarden op privatelease.peugeot.nl. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden.
Video impressie Peugeot Rifter
Video impressie Peugeot Rifter

Financier de Peugeot e-Rifter

Inruilvoorstel aanvragen?

Wil je ook vrijblijvend weten wat jouw huidige auto waard is? Vul hier het kenteken en de kilometerstand in:

Bereken je maandlasten voor deze Peugeot e-Rifter
Aankoopbedrag
€ 31.690,-
Aanbetaling / inruil
Te financieren
31.690,-
Looptijd

*Calculatie is een indicatie.

Jouw maandlasten
344,- /mnd*

Let op! Geld lenen kost geld