Terug
Haaima Hylkema Peugeot
Kom langs voor een proefrit en kennismaking
De Peugeot e-2008
Ga voor een duurzame toekomst
Kom langs voor een proefrit en kennismaking
De Peugeot e-2008
Ga voor een duurzame toekomst

Peugeot e-2008

SUV prestaties gecombineerd met elektrisch rijden

Ontdek vandaag nog het ultieme rijplezier in de Peugeot e-2008. Deze prachtige auto combineert het beste van een SUV met het onverwachte rijplezier van 100% elektrisch rijden. Geruisloos, soepel en schokvrij rijden met een actieradius van 320 km. En optrekken bij het verkeerslicht doe je supersnel, want de Peugeot e-2008 reageert direct op het gaspedaal door de onmiddellijk beschikbare koppeling.

Bekijk onze voorraad

Kan jij niet wachten om in jouw nieuwe Peugeot e-2008 te rijden? Dat begrijpen wij maar al te goed. De wereldwijde auto-industrie wordt momenteel geconfronteerd met een uitzonderlijke situatie wegens het voortdurende tekort aan computerchips. Hierdoor kunnen wij te maken krijgen met langere levertijden en niet garandeerbare prijzen. Informeer ons naar de meest actuele levertijd en prijzen van dit moment. Of bekijk de prijzen op de Peugeot site door jouw e-2008 daar samen te stellen.

Stel jouw e-2008 samen

Zuinig rijden en extra geld besparen

Bespaar veel geld door te kiezen voor een elektrische auto. Zo betaal je nu geen aanschafbelasting en geen wegenbelasting en profiteer van de lagere kosten voor elektrisch dan voor brandstof. Zo behaal je altijd veel voordeel mede ook door de actieradius van de accu in de Ec-modus, zo rijd je in de meest geoptimaliseerde rijmodus. Kies je voor de normale modus of voor de sportmodus, dan kies je ook voor meer verbruik.

Opladen en bereik

Elektrisch rijden laat je bewuster nadenken over hoe je met jouw Peugeot 2008 omgaat. De Peugeot e-2008 kun je snel en eenvoudig opladen bij een laadpaal bij jouw thuis, op het werk of onderweg. Het Nederlandse wegennet is vol met (snel)laadpalen, zodat je bij een lege accu snel weer op weg kunt. In de MyPeugeot App kun je zelf zien waar de laadpalen zich bevinden en of je moet kiezen voor een snellaadpaal, waarbij de Peugeot e-2008 binnen 30 minuten weer voor 80% vol zit, of een gewone laadpaal, voor als je voor een langere tijd ergens moet zijn.

Actieradius Peugeot e-2008

De actieradius van de Peugeot e-2008 is sterk afhankelijk van jouw rijgedrag en de rij-omstandigheden.  Zo zal de accu meer energie vragen bij koud weer, ga maar na, de kachel zal vast ook hoger staan. Ditzelfde geldt voor als je de climate control veel gebruikt. Zo heeft ieder weertype invloed op de actieradius. Jouw rijgedrag heeft echter nog de grootste invloed op de actieradius.

Hieronder vergelijken wij een aantal snelheden met elkaar, zodat je een idee hebt van hoe het werkt met de actieradius.

100 km/u, buitentemperatuur 15°

Rustige rijstijl 250 km
Normale rijstijl 238 km
Dynamische rijstijl 214 km

Lanova + totaalpakket

Als je bij Haaima Hylkema Peugeot voor elektrisch rijden gaat, helpen wij jou graag met het bieden van een totaaloplossing. Zo kunnen wij samen met onze partner Lanova een laadpaal aanbieden bij jouw thuis of op het werk. We bieden een vaste looptijd, een vast bedrag per maand en geen onverwachte kosten, zo werkt het leasen van een laadpaal bij Lanova. Vraag naar de mogelijkheden, we adviseren jou hier graag in.

Meer informatie

Peugeot e-2008 uitvoeringen

Peugeot e-2008 Active EV 50kWh 136

Standaard voorzien van o.a.
 • DAB+ radio met 7" touchscreen en mirror screen + één USB aansluiting
 • Climate Control
 • Parkeerhulp achter
 • Cruise control control
 • Automaat
€ ,-
Private Lease aanvragen

Peugeot e-2008 Alllure EV 50kWh 136

Extra t.o.v. Active o.a.
 • Lichtmetalen velgen 17"
 • Bagageruimtevloer op twee hoogtes te plaatsen
 • Elektrische buitenspieel
 • Koplampen met PEUGEOT LED technology
 • Extra getinte achterste zijruiten en achterruit
 • Dakrails glanzend zwart
€ ,-
Private Lease aanvragen

Peugeot e-2008 GT EV 50kWh 136

Extra t.o.v. Active o.a.
 • Passieve Dodehoekbewaking
 • Pack Connect
 • Parkeerhulp vóór
 • Elektrisch verstelbare en werwarmbare buitenspiegels
€ ,-
Private Lease aanvragen
Disclaimer
De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Ondanks dat alles in het werk is gesteld om productspecificaties en prijzen accuraat te vermelden, behouden wij ons het recht voor om prijzen, kleuren, specificaties, accessoires en eigenschappen zonder vooraankondiging op ieder moment te wijzigen of te verwijderen. Private lease: Prijzen op basis van een contract van 60 maanden en 10000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.
Video impressie Peugeot 2008
Video impressie Peugeot 2008

Financier de Peugeot e-2008

Inruilvoorstel aanvragen?

Wil je ook vrijblijvend weten wat jouw huidige auto waard is? Vul hier het kenteken en de kilometerstand in:

Bereken je maandlasten voor deze Peugeot e-2008
Aankoopbedrag
€ 34.730,-
Aanbetaling / inruil
Te financieren
34.730,-
Looptijd

*Calculatie is een indicatie.

Jouw maandlasten
344,- /mnd*

Let op! Geld lenen kost geld

Onze Peugeot (e-)2008 voorraad