Terug
Haaima Hylkema Citroën

Citroën leasen

Haaima Hylkema Citroën leasen

Profiteren van leasemogelijkheden geeft u allerlei praktische en financiële voordelen. Waar u zorgeloos in een van de nieuwste modellen van Citroën stapt, liggen de kosten voor onderhoud en wegenbelasting bij de leaser. Ook bij Haaima Hylkema bieden we goede opties voor het leasen van een Citroën. Ontdek hier de diverse leasevormen die we aanbieden en waar u optimaal gebruik van kan maken.

Sparren over lease? Wij bellen u!
Full operational lease

Full operational lease

Volledig ontzorgd de weg op doet u met full operational lease. Met ruim keus uit diverse standaard-, elektrische en hybride modellen van Citroën least u eenvoudig een wagen waarbij u van alle comfort en gemakken gebruikmaakt. Voor een vast bedrag per maand ligt de administratieve rompslomp bij het leasebedrijf en u hoeft alleen maar op de weg te letten.

Meer informatie

Financial lease

Financial lease

Financial leasen van een Citroën heeft grote voordelen, omdat u maandelijks een laag tarief betaalt. Nadat u het totale bedrag hebt afbetaald, mag u uzelf de eigenaar van de auto noemen. En tot die tijd profiteert u van alle voordelen waar u zelf de controle over hebt.

Meer informatie

Private lease

Private lease

Ook bij private lease profiteert u van diverse voordelen zonder dat u in één keer een groot bedrag hoeft neer te leggen. Terwijl u rijdt in een van de nieuwste Citroëns, nemen wij de kosten voor reparatie en onderhoud voor onze rekening.

Meer informatie

Sale & leaseback

Sale & leaseback

Een andere mogelijkheid om een Citroën te leasen is door uw auto aan ons te verkopen en tegelijk terug te leasen. Het grote voordeel is dat u blijft rijden in uw Citroën en dat u ruimte hebt om te investeren in andere bedrijfszaken.

Meer informatie

Occasionlease

Occasionlease

Wanneer u op korte termijn een nieuwe auto nodig hebt of u wilt voor een korte tijd een Citroën leasen, is occasionlease een ideale oplossing. Zonder te veel te betalen rijdt u comfortabel in een tweedehands leaseauto en de verzekering, onderhoudskosten en schadeherstel regelen wij voor u.

Meer informatie

Short lease

Short lease

Voor een korte periode een Citroën leasen zonder vast te zitten aan uitgebreide voorwaarden? Met shortlease kunt u tijdelijke leasecontracten afsluiten zonder te veel te betalen. U bepaalt hoe lang u de auto nodig hebt en in die tijd profiteert u van bijkomende voordelen als verzekeringsdekking, reparatie, onderhoud en 24/7 alarmcentrale. Bekijk onze Citroën persoons- of bedrijfswagens die u voor een korte tijd kan gebruiken.

Meer informatie

FGD lease

FGD lease

In samenwerking met FGD Lease ontzorgen we u bij het leasen van de Citroën. Niet alleen door bovengenoemde leasemogelijkheden waarmee u zorgeloos van A naar B komt, ook op het gebied van leasefietsen en het openbaar vervoer is FGD Lease de aangewezen samenwerkingspartner.

Meer informatie

Citroën lease bij Haaima Hylkema

Wilt u voordelig rijden en tegen een vast bedrag per maand mobiel zijn? Bij Haaima Hylkema profiteert u van allerlei voordelen wanneer u ervoor kiest een Citroën te leasen. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen en welke leaseoptie voor u het voordeligst is? Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie en advies.

Liever even sparren met een van onze sparringspartners? Laat dan onderstaand uw gegevens achter en Jacob of Erik neemt contact met u op.