Terug
Haaima Hylkema Citroën

Citroën zakelijk

Haaima Hylkema Citroën zakelijk

De beste bedrijfswagen oplossing voor jouw bedrijf

Hoe maak je de beste keuzes als het gaat om zakelijk vervoer? Je hecht waarde aan flexibiliteit, mobiliteit en functionaliteit en als het even kan richt je het zo duurzaam mogelijk in. Overweeg je het wagenpark te optimaliseren of zoek je naar oplossingen voor efficiënt vervoer van je medewerkers? Door zaken te doen met Haaima Hylkema Citroën Zakelijk krijg je advies op maat dat jou helpt de juiste besluiten te nemen.

Informeer bij onze sparringpartners naar de mogelijkheden en ontdek de praktische en financiële voordelen van zakelijk leasen of rijden in een van onze Citroën bedrijfswagens. We denken graag met je mee in een oplossing die in alle opzichten voordelen oplevert voor jou en je onderneming.

Sparren? Wij bellen jou!

Waarom Haaima Hylkema Citroën?

De nieuwste modellen van Citroën bieden enorm veel voordeel. Onze bedrijfswagens, beschikbaar met diesel- of elektromotor, zijn uitermate comfortabel en voorkomen dat je gedurende een dag rijden nek-, schouders- of rugklachten krijgt. Het functionele ontwerp en de grote hoeveelheid laadruimte zorgen voor efficiënt en resultaatgerichte uitvoering van je werk.

Voordelen

Voordelen

Naast het rijden in een van onze bedrijfswagens is Haaima Hylkema de aangewezen partij om mee samen te werken. We bieden diverse voordelen op het gebied van zakelijk leasen en gaan graag met je in gesprek om je te voorzien van advies op maat. Zo richt jij het zakelijk vervoer binnen je bedrijf optimaal in.

  • Je wensen op het gebied van mobiliteit bij één aanspreekpunt
  • Onafhankelijk advies op maat voor Citroën, Peugeot, Nissan, Opel en Suzuki
  • 24 uur per dag bereikbaar voor mobiliteitsservice
  • Oplossingen gericht op innovatie en ontwikkeling
Citroën en onze andere merken

Citroën en onze andere merken

Om ervoor te zorgen dat jij als ondernemer altijd mobiel bent, staan we als Citroënpartner graag voor je klaar met onze nieuwste modellen. De standaard-, elektrische en hybride modellen zorgen ervoor dat je efficiënt rijdt. En onze zakelijke voorwaarden laten je daarbij niet in de steek.

Ben je daarnaast benieuwd naar de mogelijkheden voor een zakelijke samenwerking met een van onze andere merken? Ook dan kan je bij onze sparringpartners informeren naar wat we voor jou kunnen betekenen.

Citroën en onze andere merken

Naast Citroën is Haaima Hylkema officieel dealer van alle Stellantis merken (Opel, Peugeot, Citroën, Jeep en Fiat), Nissan en Suzuki. Wij hebben hiermee een ruim aanbod aan modellen. Echter zoeken we vaak ook naar andere en nieuwe oplossingen, want met de huidige levertijden van ons eigen merken is dat wel eens nodig en wij willen jou, de ondernemer, graag mobiel houden, want het werk gaat uiteraard altijd door.

Ontdek ons actuele bedrijfswagenaanbod

Sparren met Haaima Hylkema Citroën Zakelijk?

Wil je een keer sparren over wat Haaima Hylkema voor jouw bedrijf  kan betekenen? Laat je gegevens achter en Jacob of Erik neemt contact met jou op.