Terug
Haaima Hylkema Citroën

Citroën elektrisch rijden

Elektrisch rijden in een Citroën

Elektrisch rijden wordt meer en meer de toekomst en daar hebben we ook bij Haaima Hylkema volop aandacht voor. Met de nieuwste ë-modellen in onze showroom ontdekt u de vele voordelen van elektrisch rijden in een Citroën. Bent u benieuwd naar deze voordelen? Kom dan vooral eens langs in onze showroom.

We hebben een prachtig aanbod aan elektrische en hybride modellen van Citroën waarin u comfortabel rijdt. Voor de particulier staan hier bijzondere personen- en gezinsauto’s, voor zakelijk gebruik vindt u hoogwaardige en praktische bedrijfswagens.

Meer informatie over elektrisch rijden?
Elektrische modellen

Elektrische modellen

Wilt u volledig elektrisch rijden in een Citroën zonder in te leveren op comfort en rijgemak? Dan zullen de nieuwste elektrische modellen van Citroën u aanspreken. Ontdek de Citroën Ë-C4 die met haar robuuste karakter indruk maakt en supercomfortabel rijdt. Of de Citroën ë-Berlingo en ë-Spacetourer waarin u zeeën van opbergruimte hebt én voldoende zitplekken voor het hele gezin.

Bekijk onze elektrische modellen

Hybride modellen

Hybride modellen

Met een perfecte afstemming tussen rijden op benzine en elektriciteit zijn onze hybride Citroëns ideaal als u vaak lange afstanden maakt. Dankzij de ruime actieradius komt u al een heel eind en door de soepele omschakeling naar de benzinemotor rijdt u in de Citroën C5 Aircross plug-in hybrid of in de C5 X plug-in hybrid comfortabel en veilig naar uw plek van bestemming.

Bekijk onze hybride modellen

Elektrische bedrijfswagens

Elektrische bedrijfswagens

Duurzame ontwikkelingen binnen uw bedrijf beginnen bij het juiste vervoer. Bekijk de nieuwste elektrische bedrijfswagens van Citroën waarmee u niet alleen een positieve invloed hebt op het milieu, maar ook voor uw eigen uitvoerend werk voordelig uit bent. Voldoende zit- en laadruimte, een krachtige elektromotor en optimaal comfort dat ook bij lange ritten aangenaam blijft. Deze voordelen vindt u in onze Citroën ë-Berlingo Van, de ë-Jumpy en de ë-Jumper.

Bekijk onze elektrische bedrijfswagens

Elektrisch rijden in een Citroën van Haaima Hylkema

Bent u er klaar voor om in een van de nieuwste modellen van Citroën te stappen? Ontdekt u eenmaal het hoge comfort tijdens het rijden en het praktische gemak in zowel de personen- als bedrijfsauto’s, dan wilt u niet anders meer.

Ontdek bij Haaima Hylkema de vele voordelen van het elektrisch rijden in een Citroën. We heten u van harte welkom in onze showroom. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze elektrische en zakelijke oplossingen? Vul dan onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak in te plannen.