Terug
Haaima Hylkema Citroën

Citroën Bedrijfswagens

Ontdek de zakelijke oplossingen van Haaima Hylkema

Stap in een van de nieuwste Citroën bedrijfswagens waarin je ervaart hoe comfort en functionaliteit je werkdag beter maken. Zeker als je voor je werk lange ritten moet maken, wil je gebruikmaken van de praktische voordelen die Citroën biedt. Ben je op zoek naar een auto die je voor privédoeleinden wilt gebruiken? Ook in dat geval hebben we een rijke voorraad met nieuwe personenauto’s en occasions van Citroën.

Ontdek hier wat de voordelen zijn van de Citroën bedrijfswagens en welke mogelijkheden we bieden om de mobiliteit binnen je bedrijf te vergroten.

Waarom Haaima Hylkema?

De nieuwste Citroën bedrijfswagens in onze showroom kenmerken zich door functionaliteit en een hoge mate van comfort. Alles wat je tijdens het werk onderweg nodig hebt, vind je in een van deze modellen. Dan hebben we het over een grote laadruimte achterin die je helpt bij een praktische indeling van je spullen. Voorin is de auto zo ingericht dat je bijrijder nog gewoon zijn werk achter de laptop kan doen. Extra efficiënt dus. Niet alleen de bedrijfswagens zelf zijn reden om bij ons in de showroom te komen. Met onze service op maat willen we het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. We geven vakkundig advies dat aansluit op jouw behoeften en zijn een betrouwbare partner die met onze mobiliteitsservice 24/7 voor je klaarstaan.
Citroën bedrijfswagen jumpy

Onze bedrijfsmodellen van Citroën

In onze showroom staan drie verschillende modellen van de Citroën bedrijfswagen, uitgevoerd met diesel- of elektrische motor (de ë-variant). De modellen zijn erop ingericht je werk zo efficiënt en praktisch mogelijk te maken. Als je bijvoorbeeld wilt voorkomen dat je na een x aantal kilometers klachten in je nek, schouders en rug gaat voelen, dan biedt het comfort van Citroën de oplossing. Dat is absoluut een prioriteit wanneer je voor het werk langdurig achter het stuur zit.
Citroën bedrijfswagens modellen

Citroën bedrijfswagens van Haaima Hylkema

Ben je benieuwd of de Citroën bedrijfswagens inderdaad zo comfortabel en praktisch zijn? Wie weet welke van deze modellen jou en je collega’s voortaan mogen vervoeren. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies. En voel je bovendien welkom in onze showroom om de bedrijfswagens van dichtbij te zien en een proefrit te maken.