Terug
Haaima Hylkema Opel
Ben jij klaar voor bewonderende blikken?
Ontdek de Nieuwe Opel Grandland
Binnenkort verkrijgbaar
Nieuwe Opel Grandland
Ben jij klaar voor bewonderende blikken?
Ontdek de Nieuwe Opel Grandland
Binnenkort verkrijgbaar

Ontdek de Nieuwe Opel Grandland

De nieuwe Opel Grandland combineert elegantie met geavanceerde technologie en biedt een rijervaring van topklasse. Deze premium SUV is ontworpen voor zowel comfort als prestaties, perfect voor moderne gezinnen en avonturiers.

Nieuwe Opel Grandland Nieuwe Opel Grandland Nieuwe Opel Grandland Nieuwe Opel Grandland

Moderne Technologie

De Opel Grandland is voorzien van de nieuwste technologische snufjes, waaronder een geavanceerd infotainmentsysteem, rijhulpsystemen en connectiviteitsopties. Het interieur is luxe afgewerkt met hoogwaardige materialen en een gebruiksvriendelijk digitaal dashboard.

Onze voorraad

Kracht en Efficiëntie

Met krachtige motoropties, waaronder hybride en elektrische aandrijflijnen, levert de Grandland indrukwekkende prestaties zonder in te boeten op efficiëntie. Geavanceerde veiligheidssystemen zoals lane assist en automatische noodremmen zorgen voor een zorgeloze rijervaring.

Bekijk onze voorraad

Veelzijdig en Ruim

De Grandland biedt een royale binnenruimte met flexibele zit- en laadopties, ideaal voor zowel dagelijks gebruik als lange reizen. Het stijlvolle exterieurdesign zorgt ervoor dat u altijd opvalt, waar u ook gaat.

Onze voorraad

Meer informatie

De nieuwe Opel Grandland aanzienlijk groter dan zijn voorganger. Daarnaast komt de nieuwe generatie Grandland ook voor het eerst als 100% elektrische Grandland Electric met een actieradius tot wel 700km (WLTP).

Ervaar de luxe en veelzijdigheid van de nieuwe Opel Grandland. Bezoek onze showroom voor meer informatie en ontdek alle mogelijkheden.

Meer informatie
Disclaimer
De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Ondanks dat alles in het werk is gesteld om productspecificaties en prijzen accuraat te vermelden, behouden wij ons het recht voor om prijzen, kleuren, specificaties, accessoires en eigenschappen zonder vooraankondiging op ieder moment te wijzigen of te verwijderen. Private Lease prijzen incl. BTW op basis van een contract van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.
Video impressie Opel Grandland
Video impressie Opel Grandland

Financier de Nieuwe Opel Grandland

Inruilvoorstel aanvragen?

Wil je ook vrijblijvend weten wat jouw huidige auto waard is? Vul hier het kenteken en de kilometerstand in:

Bereken je maandlasten voor deze Nieuwe Opel Grandland
Aankoopbedrag
€ 38.000,-
Aanbetaling / inruil
Te financieren
38.000,-
Looptijd

*Calculatie is een indicatie.

Jouw maandlasten
344,- /mnd*

Let op! Geld lenen kost geld