Terug
Haaima Hylkema Fiat

Ontdek de Exclusieve Fiat 500 Dolce Vita Finale

Ontdek de Exclusieve Fiat 500 Dolce Vita Finale

De Fiat 500 is een icoon op de weg geworden, en met de Dolce Vita Finale editie neemt dit charmante model op een spectaculaire wijze afscheid van zijn hybride tijdperk. Dit is uw laatste kans om eigenaar te worden van een stukje autogeschiedenis – een van de laatste 25 exemplaren van de Fiat 500 met een hybride motor.

Speciale Afscheidsprijs

Wij begrijpen dat unieke kansen hand in hand gaan met geweldige aanbiedingen. Daarom hebben we de prijs van de Fiat 500 Dolce Vita Finale verlaagd van € 20.650 naar slechts € 17.950 rijklaar. Een niet te missen kans voor de ware autoliefhebber.

Bekijk de voorraad

Kleuren en Beschikbaarheid

Beschikbaar in diverse kleuren, is er altijd een Fiat 500 Dolce Vita Finale die bij uw stijl past. Of u nu gaat voor klassiek zwart, stralend wit of een meer uitgesproken tint, elke kleur benadrukt de elegante lijnen en stijlvolle details van dit bijzondere model. Let op: onze voorraad is beperkt en het principe is op=op!

Elektrisch is de Toekomst

Na deze finale uitvoering stapt Fiat volledig over op elektrische modellen. Met de aanschaf van een Dolce Vita Finale rijdt u dus niet alleen in een stijlvolle en praktische auto, maar investeert u ook in een stukje geschiedenis dat de overgang naar een groenere toekomst markeert.

Waarom Kiezen voor de Fiat 500 Dolce Vita Finale?

Bekijk de voorraad

Neem vandaag nog contact met ons op om uw Fiat 500 Dolce Vita Finale te reserveren of kom langs in onze showroom voor een proefrit. Wacht niet te lang, want op echt = op!