Terug
Haaima Hylkema Fiat
Kom langs voor een proefrit en kennismaking
Fiat Panda Hybrid
Betrouwbaar en betaalbaar
Kom langs voor een proefrit en kennismaking
Fiat 500 Panda Hybrid
Betrouwbaar en betaalbaar

Nieuwe Fiat 500e

Innovatief in elektrisch rijden

De Fiat Panda is een compacte en veelzijdige auto die bekend staat om zijn efficiëntie, functionaliteit en wendbaarheid. Het is een populaire keuze voor stadsritten en biedt een aantal voordelen. De Fiat Panda is gemakkelijk door smalle straten en druk verkeer kan manoeuvreren. Dit maakt hem uitermate geschikt voor stadsritten en parkeren in krappe ruimtes.

Bekijk onze voorraad

Hybride aandrijfsysteem

De Fiat Panda Hybrid maakt gebruik van een combinatie van een verbrandingsmotor en een elektrische motor. Dit systeem zorgt voor een efficiëntere en schonere rijervaring. De elektrische motor ondersteunt de verbrandingsmotor, met name tijdens het accelereren en rijden op lage snelheden, waardoor het brandstofverbruik en de uitstoot worden verminderd.

Dankzij het hybride aandrijfsysteem kan de Fiat Panda Hybrid een beter brandstofverbruik bieden in vergelijking met een conventionele verbrandingsmotor. De elektrische motor helpt bij het verminderen van het brandstofverbruik, vooral tijdens stadsritten en in druk verkeer.

Bekijk onze voorraad

Milieuvriendelijk

Met de Fiat Panda Hybrid draagt u bij aan een verminderde uitstoot van schadelijke stoffen en een schonere leefomgeving. Het hybride aandrijfsysteem vermindert de CO2-uitstoot en draagt bij aan duurzamer rijden.

Het hybride aandrijfsysteem biedt een soepele en stille rijervaring. De elektrische motor zorgt voor directe respons en extra koppel, wat resulteert in vlotte acceleratie en rijplezier.

Bekijk onze voorraad

Gebruiksgemak

De Fiat Panda Hybrid is ontworpen voor gebruiksgemak. Het hybride systeem wordt automatisch beheerd, zonder dat er extra handelingen nodig zijn van de bestuurder. Het opladen van de elektrische motor gebeurt tijdens het rijden en remmen, waardoor u geen externe laadinfrastructuur nodig hebt.

Bekijk onze voorraad

Betrouwbaar en betaalbaar

Fiat staat bekend om zijn betrouwbare voertuigen, en de Panda is daarop geen uitzondering. Hij is uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals airbags, ABS (antiblokkeersysteem), elektronische stabiliteitscontrole en optionele rijhulpsystemen om de veiligheid tijdens het rijden te waarborgen.

De Fiat Panda biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en is een aantrekkelijke keuze voor mensen die een betaalbare en betrouwbare auto zoeken.

Bekijk onze voorraad

Fiat Panda uitvoeringen

Fiat Panda Urban Hybrid 1.0

Leverbaar met o.a.
 • Airconditioning
 • Start-/stopsysteem
 • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
 • 14" gestileerde stalen velgen
 • Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
 • 5-inch radio met USB, Bluetooth en DAB+
 • Elektrisch bedienbare ramen vóór
€ 18.640,-
Private lease v.a. € 315

Fiat Panda Cross Hybrid 1.0

t.o.v. urban extra voorzien van o.a.
 • 15" gestileerde bicolor stalen velgen Antares
 • Bumpers in Cross look
 • Extra getint glas achter
 • 7-inch touchscreen radio met DAB
 • Lichtsensor
 • Regensensor
 • Parkeersensoren achter
€ 20.640,-
Private lease v.a. € 315
Disclaimer
De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Ondanks dat alles in het werk is gesteld om productspecificaties en prijzen accuraat te vermelden, behouden wij ons het recht voor om prijzen, kleuren, specificaties, accessoires en eigenschappen zonder vooraankondiging op ieder moment te wijzigen of te verwijderen. Private lease: Prijzen op basis van een contract van 72 maanden en 5.000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.
Fiat Panda
Fiat Panda

Financier de Fiat Panda Hybrid

Inruilvoorstel aanvragen?

Wil je ook vrijblijvend weten wat jouw huidige auto waard is? Vul hier het kenteken en de kilometerstand in:

Bereken je maandlasten voor deze Fiat Panda Hybrid
Aankoopbedrag
€ 18.640,-
Aanbetaling / inruil
Te financieren
18.640,-
Looptijd

*Calculatie is een indicatie.

Jouw maandlasten
344,- /mnd*

Let op! Geld lenen kost geld