Terug
Haaima Hylkema Fiat

Fiat leasen

Haaima Hylkema Fiat leasen

Profiteren van leasemogelijkheden geeft je allerlei praktische en financiële voordelen. Waar jij zorgeloos in een van de nieuwste modellen van Fiat stapt, liggen de kosten voor onderhoud en wegenbelasting bij de leaser. Ook bij Haaima Hylkema bieden we goede opties voor het leasen van een Fiat. Ontdek hier de diverse leasevormen die we aanbieden en waar je optimaal gebruik van kan maken.

Sparren over lease? Wij bellen jou!
Full operational lease

Full operational lease

Volledig ontzorgd de weg op doe je met full operational lease. Met ruim keus uit diverse standaard-, elektrische en hybride modellen van Fiat lease je eenvoudig een wagen waarbij je van alle comfort en gemakken gebruikmaakt. Voor een vast bedrag per maand ligt de administratieve rompslomp bij het leasebedrijf en jij hoeft alleen maar op de weg te letten.

Meer informatie

Financial lease

Financial lease

Financial leasen van een Fiat heeft grote voordelen, omdat je maandelijks een laag tarief betaalt. Nadat je het totale bedrag hebt afbetaald, mag je jezelf de eigenaar van de auto noemen. En tot die tijd profiteer je van alle voordelen waar je zelf de controle over hebt.

Meer informatie

Private lease

Private lease

Ook bij private lease profiteer je van diverse voordelen zonder dat je in één keer een groot bedrag hoeft neer te leggen. Terwijl jij rijdt in een van de nieuwste Fiats, nemen wij de kosten voor reparatie en onderhoud voor onze rekening.

Meer informatie

Sale & leaseback

Sale & leaseback

Een andere mogelijkheid om een Fiat te leasen is door je auto aan ons te verkopen en tegelijk terug te leasen. Het grote voordeel is dat je blijft rijden in jouw Fiat en dat je ruimte hebt om te investeren in andere bedrijfszaken.

Meer informatie

Occasionlease

Occasionlease

Wanneer je op korte termijn een nieuwe auto nodig hebt of je wilt voor een korte tijd een Fiat leasen, is occasionlease een ideale oplossing. Zonder te veel te betalen rijd je comfortabel in een tweedehands leaseauto en de verzekering, onderhoudskosten en schadeherstel regelen wij voor je.

Meer informatie

Short lease

Short lease

Voor een korte periode een Fiat leasen zonder vast te zitten aan uitgebreide voorwaarden? Met shortlease kan je tijdelijke leasecontracten afsluiten zonder te veel te betalen. Jij bepaalt hoe lang je de auto nodig hebt en in die tijd profiteer je van bijkomende voordelen als verzekeringsdekking, reparatie, onderhoud en 24/7 alarmcentrale. Bekijk onze Fiat persoons- of bedrijfswagens die je voor een korte tijd kan gebruiken.

Meer informatie

FGD lease

FGD lease

In samenwerking met FGD Lease ontzorgen we jou bij het leasen van de Fiat. Niet alleen door bovengenoemde leasemogelijkheden waarmee je zorgeloos van A naar B komt, ook op het gebied van leasefietsen en het openbaar vervoer is FGD Lease de aangewezen samenwerkingspartner.

Meer informatie

Fiat lease bij Haaima Hylkema

Wil jij voordelig rijden en tegen een vast bedrag per maand mobiel zijn? Bij Haaima Hylkema profiteer je van allerlei voordelen wanneer je ervoor kiest een Fiat te leasen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen en welke leaseoptie voor jou het voordeligst is? Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie en advies.

Liever even sparren met een van onze sparringspartners? Laat dan onderstaand je gegevens achter en Jacob of Erik neemt contact met jou op.