Terug
Haaima Hylkema Fiat
Kom langs voor een proefrit en kennismaking
Fiat 500 Hybrid
Een fijne combinatie van elektrisch en een verbrandingsmotor
Kom langs voor een proefrit en kennismaking
Fiat 500 Hybrid
Een fijne combinatie van elektrisch en een verbrandingsmotor

Fiat 500 Hybrid

Innovatief in elektrisch rijden

De Fiat 500 Hybrid is een variant van de populaire Fiat 500 die beschikt over een hybride aandrijfsysteem. Het combineert een verbrandingsmotor met een elektrische motor om de efficiëntie te verbeteren en de uitstoot te verminderen. Uitgevoerd in de gewone hatchback versie of Cabrio komt u altijd goed voor de dag. Kiest u liever voor volledig elektrisch? Bekijk dan de nieuwe Fiat 500e

Bekijk onze voorraad

Hybride aandrijfsysteem

De Fiat 500 Hybrid maakt gebruik van een combinatie van een verbrandingsmotor en een elektrische motor. Dit systeem stelt de auto in staat om efficiënter te rijden, omdat de elektrische motor kan ondersteunen bij het accelereren en rijden op lage snelheden, terwijl de verbrandingsmotor wordt gebruikt bij hogere snelheden of wanneer extra vermogen nodig is.

Dankzij het hybride aandrijfsysteem kan de Fiat 500 Hybrid brandstofefficiënter zijn dan een conventionele verbrandingsmotor. De elektrische motor helpt bij het verminderen van het brandstofverbruik en de uitstoot, met name tijdens stadsritten en in druk verkeer.

Bekijk onze voorraad

Milieuvriendelijkheid

Met de Fiat 500 Hybrid draag je bij aan een verminderde uitstoot van schadelijke stoffen en een schonere leefomgeving. Het hybride aandrijfsysteem zorgt voor een lagere CO2-uitstoot en vermindert de impact op het milieu in vergelijking met traditionele verbrandingsmotoren.

Bekijk onze voorraad

Stijlvol design

De Fiat 500 Hybrid behoudt het kenmerkende retro-design en de compacte vormgeving van de traditionele Fiat 500. Het biedt een mix van klassieke stijl en moderne elementen, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor liefhebbers van iconische auto’s.

Bekijk onze voorraad

Optimale rijervaring en gebruiksgemak

Het hybride aandrijfsysteem zorgt voor een soepele en stille rijervaring. De elektrische motor biedt directe koppel, wat resulteert in vlotte acceleratie. Bovendien kan de auto in bepaalde situaties volledig elektrisch rijden, waardoor geluids- en emissievrije ritten mogelijk zijn.

De Fiat 500 Hybrid is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn. Het hybride systeem wordt automatisch beheerd, zonder dat er extra handelingen nodig zijn van de bestuurder. Je kunt genieten van de voordelen van hybride technologie zonder dat het extra moeite kost.

Bekijk onze voorraad

Enkele Fiat 500 uitvoeringen

Fiat 500 Urban Hybrid 1.0

Standaard uitgerust met o.a.
 • 14" stalen velgen met Classico siervelgen
 • Halogeen projector koplampen
 • 3.8" Radio met 4 speakers
 • 3.8" Radio
 • Airconditioning
 • ABS + EBD (Electronic Brake Distribution)
€ 17.790,-
Private lease v.a. € 279

Fiat 500 Dolcevita Hybrid 1.0

T.o.v. standaarduitvoering o.a. extra voorzien van:
 • Automatische airconditioning
 • Achterbank in delen neerklapbaar (60/40)
 • Cruise Control
 • 15" lichtmetalen velgen
 • Apple Carplay/Android auto
 • Elektrische verstel- en verwarmbare buitenspiegels
 • Chromen uitlaateinde
€ 20.290,-
Private lease v.a. € 279
Disclaimer
De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Ondanks dat alles in het werk is gesteld om productspecificaties en prijzen accuraat te vermelden, behouden wij ons het recht voor om prijzen, kleuren, specificaties, accessoires en eigenschappen zonder vooraankondiging op ieder moment te wijzigen of te verwijderen. Private lease: Prijzen op basis van een contract van 72 maanden en 5000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.
Fiat 500 Hybrid
Fiat 500 Hybrid

Financier de Fiat 500 Hybrid

Inruilvoorstel aanvragen?

Wil je ook vrijblijvend weten wat jouw huidige auto waard is? Vul hier het kenteken en de kilometerstand in:

Bereken je maandlasten voor deze Fiat 500 Hybrid
Aankoopbedrag
€ 17.790,-
Aanbetaling / inruil
Te financieren
17.790,-
Looptijd

*Calculatie is een indicatie.

Jouw maandlasten
344,- /mnd*

Let op! Geld lenen kost geld